Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cnm haktan hayrlisi boyleymis ins bidaha yorulmadan bebegini kucagina alirsn..acaba dha erkn mi sana tkrar yaptrcakmisin?Kizlar maleseff....konu sahibi olarak negatif sonucu almis bulunuyorum...0.784...
çok güzel canım ya çok sevindim bugun kaçıncı gününKızlar 70.62 çıkmışgebe görünüyorsunuz dediler
perşembe günü tekrar gelin dediler bir kan testi daha dediler
bugun 8,gün senin ama erken 2 gün sonra tekrar bi yaptır benceKizlar maleseff....konu sahibi olarak negatif sonucu almis bulunuyorum...0.784...
çok güzel canım ya çok sevindim bugun kaçıncı günün
Maşallah canım hayırlısı olsun inşallah senin kaç tane koymuslardi ve bugün kaçıncı gun148 cikti kizlarrr :))) sukurler olsun rabbime isteyen herkse nasp eylesin ins
1 tane koymuslardi cnm bugn 13. Gunum az sanki deger yada bnami oyle gelio? Insallah rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan..cok saolasin cnm bnmMaşallah canım hayırlısı olsun inşallah senin kaç tane koymuslardi ve bugün kaçıncı gunRabbim isteyen herkese versin inşallah çok sevindim hayırlısı ile devamınida yaşayalım inşallah
ck saol cnm ya ins sennde gonlune gore wersn rabbim yormadan kendiligindenRoss dionisya sizleri tebrik ederim kizlar..cok sevindim.sizin adiniza..allah tamamina erdirsin ikiniz icinde hersey guzel olsun insaalah...
1 tane koymuslardi cnm bugn 13. Gunum az sanki deger yada bnami oyle gelio? Insallah rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan..cok saolasin cnm bnm
Ross tebrikler canim ne güzel sende pozitif sonuc almissin hayirli olsun. Inşallah biz bekleyenlerde pozitifi görürüz1 tane koymuslardi cnm bugn 13. Gunum az sanki deger yada bnami oyle gelio? Insallah rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan..cok saolasin cnm bnm
İnşallah canım Allah herkesin muradına erdirsin inşallahRoss dionisya sizleri tebrik ederim kizlar..cok sevindim.sizin adiniza..allah tamamina erdirsin ikiniz icinde hersey guzel olsun insaalah...
Saol cnm..uzulm3mek elimde degil malesef...yapicak bisi yok allahin taktiri..demekki vakti zamani deilmis....biraz agladim ama simdi daha iyiyimm..2 tane dondurulmusm var bu ayda onlari deniyecegim...allah hayirlisini versin...nette okidum bi arakadas 7. Gunu 0.100 12.gunu 17 degerini gormus..biliorm bnm yok ama yinede ufak bi umudum var...Dcu canim uzulme diyecegim ama insanin elinde olmuyor maalesef çektiğimiz zorluklar sonucunda negatif denmesi üzücü. Ama herseyin hayirlisini istiyoruz bizler oyle degilmi.rabbim büyüktür herseyi yoluna koymuştur zamanimiz gelmemistir.benimde yarin test günüm ama inan hic umudum yokk hissetmiyorum bende.insan biraz olsun hissetmez mii. Yada ne bileyimm en ufak kasik agrisi hicbisey yokk hayırlısı rabbindenn insaallah
Umudunu kaybetme cnm ins olur de dua et bol bol nedn olmasinki rabbimin yannda hepsi ck yeterki zamani gelms olsunSaol cnm..uzulm3mek elimde degil malesef...yapicak bisi yok allahin taktiri..demekki vakti zamani deilmis....biraz agladim ama simdi daha iyiyimm..2 tane dondurulmusm var bu ayda onlari deniyecegim...allah hayirlisini versin...nette okidum bi arakadas 7. Gunu 0.100 12.gunu 17 degerini gormus..biliorm bnm yok ama yinede ufak bi umudum var...
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin değerinde gayrt iyi hiç takma kafana148 cikti kizlarrr :))) sukurler olsun rabbime isteyen herkse nasp eylesin ins
Ins cnm rabbim sizlerede tum isteyenlerede guzel sonuclar gormeyi nasip eylesinRoss tebrikler canim ne güzel sende pozitif sonuc almissin hayirli olsun. Inşallah biz bekleyenlerde pozitifi görürüz