- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
evet canim dondurulmusaaa super mis hayirli olsun rabbim kucaginida almayida nasip etsin sizinde dondurulmus tu dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim dondurulmusaaa super mis hayirli olsun rabbim kucaginida almayida nasip etsin sizinde dondurulmus tu dimi
Insallah cnm..bilmiorm yani ne cikari olcak ki umutlandrsn diorm.ama bilemiorm...bazilarnda gec cikioms nette arastriorm 9.gun 2 cikip artanlar var kafam cok karisik..regl agrilarmda artti zaten.olmadi biliorm ama yinede cmtsi yi beklicem...İnşallah pozitifi görürsün dr niye boşuna umutlandırsın ki
Dermannn hayirli olsunnn, tebriklerrcanım hiç üzülme hemde dondurulmuşun var benim doktorumbenim doktorum yumurta toplandıktan 2 ay sonmra transfer etti o zaman şans dahada artıyormuş ohss olmamıştım 2 ay bekledik bana güzelce anlattı yumurta geliştirici iğneler vucuttan atılmadan embriyo yerleştiriyorlar dedi embriyo dışarda 3 gün kalıyor ve bizdeki yumurtalar dahada büyüdüğü için yerleştirilen embriyonun tutunmasını engelliyor dedi o yüzden iki ay bekledik ve doktorum bana git hamile olarak geri döneceksin dedi yani canım dondurulmuşlarla olacak seninde canım üzülme
aman ne uzunda yazdım![]()
biraz anlatirmisin tekar dan isaretlenme falan yapiliomu ne ignesi yapilioevet canim dondurulmus
Insallahh mutlu haberlerle gelirsin canimm,dualarimiz seninle.. sen de kurtulursun insallah saglikla..Yarinda benim 12. gün. Bakalim hayirlisi olsun. Sabah 8 de randevumuz var klinikte![]()
Kizzz senle beraber gun sayacagiz anlasilannnmrb benimde normalde 30 ocakta transferim olucakti ama ohss oldum 5 tane dondurulmusum var 2 gun once regl oldum dun dr a gittim drum mart ayinda regl oldugunda transferini yapalim dedi ben bu ay bekliodum ama mart deyince yine sabirsizlanmaya basladim icim icime sigmiyor aslinda ama beklicem mecbur daha mi iyi oluyo boyle bekleyince bilmiyorumki hakkimizda hayirlisi
Insallah cnm..bilmiorm yani ne cikari olcak ki umutlandrsn diorm.ama bilemiorm...bazilarnda gec cikioms nette arastriorm 9.gun 2 cikip artanlar var kafam cok karisik..regl agrilarmda artti zaten.olmadi biliorm ama yinede cmtsi yi beklicem...
Teşekkür ederimDermannn hayirli olsunnn, tebriklerr![]()
Sigarayi bu is icin biraktim sükürler olsun.kizlar bisey soracam sigara icen varmi aranizda
1 saate cikanda war 2 de 3'de :) bnm 3 saate cikti cnmKizlar kan testi sonucunu ne kadar sürede size bildiriyorlar?
walla senindemi mart ayinda transferinKizzz senle beraber gun sayacagiz anlasilannn![]()
1 ayi gecti icmiyorum hersey bebislerimiz icin buarada kizlar kac senedir bebek bekliyorsunuz benm tam 7 yil oldu bebegim yokkizlar bisey soracam sigara icen varmi aranizda
Canim ağzına sağlık nede güzel anlatması. Ewet dcu cigim bende mezig_34 gibi düşünüyorum. Zaten vaktinden önce çiçek açmaz ne yaparsak yapalım. Rabbim ol defi verse olacak inşallah.valiente canimmmm insallah degerin artar, canini sıkma bitanemm allah sonucun ne olacagini biliyor zaten sen uzulsen de uzulmesen de. O buyuktur, olmadiysa da biraz daha vaktin vardir. Insallah ewlat sahibi olmak kaderinde yazilidir. Benim transferime daha iki ay var ama dondurulmuslarim var onlari deneyecegim,olmazsa birdaha,olmazsa birdaha.. eninde sonunda basaracagimizi biliyorum,tanriya inancim tam. Ben elimden geleni yapiyorum, biliyorum ki o beni goruyor.. yoksa bizleri neden uzsun, tevekkul edelim. Insallah bahtimizi guzel yazmistir. Allah, sabredenlerle beraberdir..
Burda 41 yasinda ikiz ewlatlari olan birinin hikayesi okudum.. 5 yil aradan sonra, olmaz artik denmesine ragmen.. onu gorunce diyorum yasimiz daha genc.. onun azmi yaninda bizimki hicbirsey, isyan etsem carpilirim.. cok sukur herseye ne mutlu ki bu tedavileri bile deneyebiliyoruz, hic imkanimiz olmasa kaderimize terkedilsek ya? Binlerce kez sukur halimize.. canim insallah sen de,bizler de hamile kalacagiz.. lutfen uzulmeyi birak,seytani sevindirme.. kafani dagit, esinle guzel biseyler yapin mesela.. bowling, sinema, arabayla turlamak.. ne bileyim ben. Sonuc olumsuz olsa bile umidini kaybetme nolursun..
Seni sewiyoruz, uzulmeyi birak esine de yazik ama![]()