Saol cnm ctesi tkrar cagrdi teste ins iyidr :)hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin değerinde gayrt iyi hiç takma kafana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm ctesi tkrar cagrdi teste ins iyidr :)hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin değerinde gayrt iyi hiç takma kafana
Rabbim yeterki ol desinn canimm.neden olmasin vucudumuzz değişken.heran hersaniyee olabilir.cok arkadasimiz erken yapip sonradan mutluluga kavuşan çok. Rabbim büyüktür. Bak ne güzel dondurulmuşlarin varr bu olmazsa onlar olurr üzülme canimm.Saol cnm..uzulm3mek elimde degil malesef...yapicak bisi yok allahin taktiri..demekki vakti zamani deilmis....biraz agladim ama simdi daha iyiyimm..2 tane dondurulmusm var bu ayda onlari deniyecegim...allah hayirlisini versin...nette okidum bi arakadas 7. Gunu 0.100 12.gunu 17 degerini gormus..biliorm bnm yok ama yinede ufak bi umudum var...
canım hiç üzülme hemde dondurulmuşun var benim doktorumbenim doktorum yumurta toplandıktan 2 ay sonmra transfer etti o zaman şans dahada artıyormuş ohss olmamıştım 2 ay bekledik bana güzelce anlattı yumurta geliştirici iğneler vucuttan atılmadan embriyo yerleştiriyorlar dedi embriyo dışarda 3 gün kalıyor ve bizdeki yumurtalar dahada büyüdüğü için yerleştirilen embriyonun tutunmasını engelliyor dedi o yüzden iki ay bekledik ve doktorum bana git hamile olarak geri döneceksin dedi yani canım dondurulmuşlarla olacak seninde canım üzülmeSaol cnm..uzulm3mek elimde degil malesef...yapicak bisi yok allahin taktiri..demekki vakti zamani deilmis....biraz agladim ama simdi daha iyiyimm..2 tane dondurulmusm var bu ayda onlari deniyecegim...allah hayirlisini versin...nette okidum bi arakadas 7. Gunu 0.100 12.gunu 17 degerini gormus..biliorm bnm yok ama yinede ufak bi umudum var...
Ins cnmm erkn dioz sana ya ins 12. Gune guzel haberler werceksinK8zlarr doktormla konstrm bana 8.gun senn icin cok erken dedi.cok normal o deger dedi..benm senden umudum var sansn col yuksk dedi.12.gjnu konusurz dedi..suan yaptrdgn test 12 degerinde ciksaydi bile bi anlami yoktu su degerle arasnda benm.icin dedi..kizlar nolir dua edin bana rabbim yuzume gulsun ne olir![]()
mrb benimde normalde 30 ocakta transferim olucakti ama ohss oldum 5 tane dondurulmusum var 2 gun once regl oldum dun dr a gittim drum mart ayinda regl oldugunda transferini yapalim dedi ben bu ay bekliodum ama mart deyince yine sabirsizlanmaya basladim icim icime sigmiyor aslinda ama beklicem mecbur daha mi iyi oluyo boyle bekleyince bilmiyorumki hakkimizda hayirlisicanım hiç üzülme hemde dondurulmuşun var benim doktorumbenim doktorum yumurta toplandıktan 2 ay sonmra transfer etti o zaman şans dahada artıyormuş ohss olmamıştım 2 ay bekledik bana güzelce anlattı yumurta geliştirici iğneler vucuttan atılmadan embriyo yerleştiriyorlar dedi embriyo dışarda 3 gün kalıyor ve bizdeki yumurtalar dahada büyüdüğü için yerleştirilen embriyonun tutunmasını engelliyor dedi o yüzden iki ay bekledik ve doktorum bana git hamile olarak geri döneceksin dedi yani canım dondurulmuşlarla olacak seninde canım üzülme
aman ne uzunda yazdım![]()
tabi daha iyi bence benim doktorum 40 yaş altına hemen transfer etmiyor sen şimdi regl oldun hemen olmaz zaten san aadetin 21. günü olması lazım lucrin 37,5 iğne yatıracak sonra adet olacan tekrar başka ilaçlara jele başlayıp 17,18, gün transfer edecek bende ole oldu toplamadan sonraki 2, reglde transfer oldummrb benimde normalde 30 ocakta transferim olucakti ama ohss oldum 5 tane dondurulmusum var 2 gun once regl oldum dun dr a gittim drum mart ayinda regl oldugunda transferini yapalim dedi ben bu ay bekliodum ama mart deyince yine sabirsizlanmaya basladim icim icime sigmiyor aslinda ama beklicem mecbur daha mi iyi oluyo boyle bekleyince bilmiyorumki hakkimizda hayirlisi
bencede zaten değerin bi değişik geldi bana bencede sende var biseyler bebiş filanK8zlarr doktormla konstrm bana 8.gun senn icin cok erken dedi.cok normal o deger dedi..benm senden umudum var sansn col yuksk dedi.12.gjnu konusurz dedi..suan yaptrdgn test 12 degerinde ciksaydi bile bi anlami yoktu su degerle arasnda benm.icin dedi..kizlar nolir dua edin bana rabbim yuzume gulsun ne olir![]()
ross canım senin bugun transfer harici 12, günün dimi148 cikti kizlarrr :))) sukurler olsun rabbime isteyen herkse nasp eylesin ins
Ewt cnm aynen :)ross canım senin bugun transfer harici 12, günün dimi
Tek kese gördük. Rapor almaya gittiğim başka Dr çok erken baktı. Gel bakalım var mı kese dedi. Normalde ctesi bakılacak tekrar. Kendi tüp bebek dr um Prof. O en doğrusunu söyleyecektirMassallah :) ikizmi tekmi oldugunu iki hafta sonrami ogrenicez ? Biliyormusun canm ?
aynen benmde 2 regl lim olucak peki tuttumu sizin yoksa yenimi beklenede falanmisiniztabi daha iyi bence benim doktorum 40 yaş altına hemen transfer etmiyor sen şimdi regl oldun hemen olmaz zaten san aadetin 21. günü olması lazım lucrin 37,5 iğne yatıracak sonra adet olacan tekrar başka ilaçlara jele başlayıp 17,18, gün transfer edecek bende ole oldu toplamadan sonraki 2, reglde transfer oldum
tuttu canim hamileyim bugun 12. günüm ama dun test yaptim 141 cikti yarin tekrar yapacamay
aynen benmde 2 regl lim olucak peki tuttumu sizin yoksa yenimi beklenede falanmisiniz
aaa super mis hayirli olsun rabbim kucaginida almayida nasip etsin sizinde dondurulmus tu dimituttu canim hamileyim bugun 12. günüm ama dun test yaptim 141 cikti yarin tekrar yapacam
Kızlar 70.62 çıkmışgebe görünüyorsunuz dediler
perşembe günü tekrar gelin dediler bir kan testi daha dediler
Kizlar maleseff....konu sahibi olarak negatif sonucu almis bulunuyorum...0.784...
İnşallah pozitifi görürsün dr niye boşuna umutlandırsın kiK8zlarr doktormla konstrm bana 8.gun senn icin cok erken dedi.cok normal o deger dedi..benm senden umudum var sansn col yuksk dedi.12.gjnu konusurz dedi..suan yaptrdgn test 12 degerinde ciksaydi bile bi anlami yoktu su degerle arasnda benm.icin dedi..kizlar nolir dua edin bana rabbim yuzume gulsun ne olir![]()