- 8 Şubat 2015
- 30
- 29
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin
A aysuncuk23 gozun aydin demekki napiyoruz hemn umitsizlige kapilmiyoruzSonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin
Tebrikler sana söylemiştik çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklaSonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin
benim 29 olmustu transferim ama bana 1000 olunca demedi ayin 28 gel dedi hemde özel anlamadim yani heryer farkliDerman canım ayın 1inde transfer yapıldı normal o zaman daha 16.gün transfer dahil..ben fakültede yaptırdım ya biraz nazini dizmiyorlar 1000 olmadan bakmayız dedi doktor öyle olunca ozele de gitmek istemedim şimdilik..
cnm tebrikler...allah tamamina erdirsin..saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Allah razi olsun inş mutlu haberi hepiniz şahsıniza alırsınız dün akşam idrar testinden negatif görünce sabaha kadar ağladım hc umutsuz gittim teste inş hepinizin mutlu haberlerinizi alırız burdan
Tebrikler allah tamamına erdirsin çok sevindimSonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin
gözün aydın bugun benden sonucunu merak ediyordum çok sevindim bende test günü gelmeden idrar test yapmak istiyorum perşembe yapayım diyorum ama kafama takmayacam :)Sonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin
beklemek ne zormuşmart mart martttt marttt gelsin artiikkkkk hayirlsinla tabikii
Umarım sırayla hepiniz hamile kalırsınız sonrada bana gelir sırabeklemek ne zormuş1 hafta geçsinnnnn testim pozitif olsunnn
herkesinde hayırlısıyla inşallahhhhh
inşallah cnmUmarım sırayla hepiniz hamile kalırsınız sonrada bana gelir sıra