ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

[QUOTEaysuncuk23, post: 39463296, member: 658790"]Sonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin[/QUOTE]
Canim gozun Aydin inş saglikla kucagina alirsin.bize de dua et olur mu ben de inş cuma günü boyle güzel haber alirimm...

Tebrikler cnm. Allah kimsenin emeğini duasını boşa çıkarmaz. Hep yanımızda

Derman canım ayın 1inde transfer yapıldı normal o zaman daha 16.gün transfer dahil..ben fakültede yaptırdım ya biraz nazini dizmiyorlar 1000 olmadan bakmayız dedi doktor öyle olunca ozele de gitmek istemedim şimdilik..
benim 29 olmustu transferim ama bana 1000 olunca demedi ayin 28 gel dedi hemde özel anlamadim yani heryer farkli

Allah razi olsun inş mutlu haberi hepiniz şahsıniza alırsınız dün akşam idrar testinden negatif görünce sabaha kadar ağladım hc umutsuz gittim teste inş hepinizin mutlu haberlerinizi alırız burdan

idarar testinde benmde olumsz çıktı 10 günde yaotım yarında 12. gün kan testi yapıcam bende ilaçalardan diye düşündüm idararda belli olmamasının sebebi

Allah razi olsun inş mutlu haberi hepiniz şahsıniza alırsınız dün akşam idrar testinden negatif görünce sabaha kadar ağladım hc umutsuz gittim teste inş hepinizin mutlu haberlerinizi alırız burdan
cnm tebrikler...allah tamamina erdirsin..saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Sonucum 167 cikti dün üzüntüden bugün mutluluktan ağladım rabbim evlat nimetinden bizi mahrum birakmasin
gözün aydın bugun benden sonucunu merak ediyordum çok sevindim bende test günü gelmeden idrar test yapmak istiyorum perşembe yapayım diyorum ama kafama takmayacam :)

E="sevil35, post: 39465962, member: 60227"]beklemek ne zormuş :KK17: 1 hafta geçsinnnnn testim pozitif olsunnn :anneadayı: herkesinde hayırlısıyla inşallahhhhh[/QUOTE]
Evett Yaa bi an once cuma gelsin pozitifle sonuclansin istiyorumm..senin tahlil gunun nezamam canim

Back
X