ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

E="sevil35, post: 39465962, member: 60227"]beklemek ne zormuş :KK17: 1 hafta geçsinnnnn testim pozitif olsunnn :anneadayı: herkesinde hayırlısıyla inşallahhhhh
Evett Yaa bi an once cuma gelsin pozitifle sonuclansin istiyorumm..senin tahlil gunun nezamam canim[/QUOTE]
inşallah pozitifi görürüz Allahımmmm..24 şubat test günüm cnm ama ben o günü beklemem

sevibeklemed 39466635 .!.:
Evett Yaa bi an once cuma gelsin pozitifle sonuclansin istiyorumm..senin tahlil gunun nezamam canim
inşallah pozitifi görürüz Allahımmmm..24 şubat test günüm cnm ama ben o günü beklemem[/QUOTE]
Ben ilkinde beklemedim erkenden yaptim negatifler sonuçlandı ve coktum resmen bu ikinci denemem inş bu sefer pozitifi görürüm Rabbim ya inş hepimiz görürüz..sen ne zaman yaptirmayi dusunuyosun canim

inşallah pozitifi görürüz Allahımmmm..24 şubat test günüm cnm ama ben o günü beklemem
Ben ilkinde beklemedim erkenden yaptim negatifler sonuçlandı ve coktum resmen bu ikinci denemem inş bu sefer pozitifi görürüm Rabbim ya inş hepimiz görürüz..sen ne zaman yaptirmayi dusunuyosun canim[/QUOTE]
ben perşembe yada cuma idrarda yapmayı düşünüyorum 9.gün oluyor .. inşallah bu sefer pozitif olur cnm

Ben alabildigim kadar heyet raporu alıp hiç calismamayi düşünüyorum. Öğretmenim ve programim diğer arkadaşlara dağıtılmış durumda okulunun şu an bana ihtiyacı yok. Bu yüzden içim rahat yarını bekliyorum bakalım Dr neyi uygun görecek. Belirti için çok erken biliyorum ama ağrı beni korkutuyor. Dilerim pozitif haberini alırsın yarına haber bekliyorum senden
Ben de branş öğretmeniyim cnm. Dr kendisi dedi tüp bebek kıymetli gebeliktir. Doğuma kadar istediğin kadar heyet veririm diye. Zaten heyet verdi bana da.. Sıkıntı yapma.dinlen.bebiş daha önemli
Benim opu bu hafta sonu gerçekleşecek inşallah dr â transferden sonra rapor verir mısınız dedim :KK12: ise gidersen daha rahat olursun senin için süreç güzel ilerler gibi biseyler söyledi ama eşim ve annem de beni 9 ay yatırmaya çalışacaklar sanırım

Arkadaşlar bi arkadaşım dedi ki gittiğin doktora tüp olduğunu soyleme. Kiymetli bebekoldugu icin risk almak istemezler ilgilenemzler yada hemen sezeryana alirlar. Sizin deneyiminiz neler? Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Buarada ben de ogretmenim:)

Benim opu bu hafta sonu gerçekleşecek inşallah dr â transferden sonra rapor verir mısınız dedim :KK12: ise gidersen daha rahat olursun senin için süreç güzel ilerler gibi biseyler söyledi ama eşim ve annem de beni 9 ay yatırmaya çalışacaklar sanırım
Kesinlikle yat. Ben uzanıyorum dolaşıyorum. Okul yolu merdivenler ayakta ddakikad falan. Benim dr prof. O da dedi gerek yok rapora diye. Ben de ilerde keşke demek istemiyorum dedim. Tamam dedi heyet aldık 2 dakikada.böyle bir şans yakalamışım niye bebişimi tehlikeye atim. Normal gebelik olsa tamam ama özel bebek bizimkiler. Devlet işi yürüyor her zaman. Kimse bize madalya takmayacak :KK16:

Kesinlikle yat. Ben uzanıyorum dolaşıyorum. Okul yolu merdivenler ayakta ddakikad falan. Benim dr prof. O da dedi gerek yok rapora diye. Ben de ilerde keşke demek istemiyorum dedim. Tamam dedi heyet aldık 2 dakikada.böyle bir şans yakalamışım niye bebişimi tehlikeye atim. Normal gebelik olsa tamam ama özel bebek bizimkiler. Devlet işi yürüyor her zaman. Kimse bize madalya takmayacak :KK16:
eh doğru söylüyosun bende öğrencilerimi dağıttım arkadaşım en az benim kadar ilgilenir biliyorum ama nası bi sorumluluk anlayışıyla yetişmişiz bilmiyorum aklım kalacak sanki :-)

Okul yorgunluk., stres., merdiven, ayakta kalmak demek benim için matematikciyim oturmamin imkanı yok hiç riske gerek yok sonra kendimi affedemem. 1.5 ay aldım heyet raporunu mis gibi ..ne yapayım yerimiz bir şekilde doluyor ..kendimizi düşünmek zorundayız K Kralice7 ında dediği gibi kıymetli bebek bizimki dinlenmeni tavsiye ederim Dr ların hersey normal gebelik normal bir süreç dediğine bakma insanların 10 dk yaptığı şeyi biz yıllardır ancak gerceklestirebildik

selam kızlar.hamile olanların haberiyle yeni bir güne başlamak umutlandırıyor insanı.rabbim beklemede olanlarada müjdeli haberi almayı nasip etsin.tedavisi devam edenlerinde hep güzel şeyler olsun.hiç olumsuzluk yaşamasın inş.
bende kontrolden geliyorum şimdi dün gonal f in dozunu artırınca canım sıkılmıştı ama bugün 4 yumurta gördü arkadanda gelenler var falan dedi.inşallah iyiye gider herşey.

[QUOTE post: 39473582, member: 655789"]eh doğru söylüyosun bende öğrencilerimi dağıttım arkadaşım en az benim kadar ilgilenir biliyorum ama nası bi sorumluluk anlayışıyla yetişmişiz bilmiyorum aklım kalacak sanki :-)[/QUOTE]
Bende ogretmenim okulda rehber ogretmeniyim.transferden sonraki bir haftayi yatarak gecirdim bu hafta da ise basladim en azindan kafam dagiliyor surekli dusunmek insani yoruyor.cok fazla ayakta kalmamaya dikkat ediuorum.hayirlisiyla ins cuma gunu sonucumu alcam bakalim ins yavrularum benimledir..

[QUOTE post: 39473582, member: 655789"]eh doğru söylüyosun bende öğrencilerimi dağıttım arkadaşım en az benim kadar ilgilenir biliyorum ama nası bi sorumluluk anlayışıyla yetişmişiz bilmiyorum aklım kalacak sanki :-)
Bende ogretmenim okulda rehber ogretmeniyim.transferden sonraki bir haftayi yatarak gecirdim bu hafta da ise basladim en azindan kafam dagiliyor surekli dusunmek insani yoruyor.cok fazla ayakta kalmamaya dikkat ediuorum.hayirlisiyla ins cuma gunu sonucumu alcam bakalim ins yavrularum benimledir..[/QUOTE]
inşallaahhh seninledir canım

Okul yorgunluk., stres., merdiven, ayakta kalmak demek benim için matematikciyim oturmamin imkanı yok hiç riske gerek yok sonra kendimi affedemem. 1.5 ay aldım heyet raporunu mis gibi ..ne yapayım yerimiz bir şekilde doluyor ..kendimizi düşünmek zorundayız K Kralice7 ında dediği gibi kıymetli bebek bizimki dinlenmeni tavsiye ederim Dr ların hersey normal gebelik normal bir süreç dediğine bakma insanların 10 dk yaptığı şeyi biz yıllardır ancak gerceklestirebildik
benimkide okul öncesi bende hep oturursam branşıma çok aykırı olur :) sabahtan bir giriyorum sınıfa eve giderken arabada oturuyorum ancak

selam kızlar.hamile olanların haberiyle yeni bir güne başlamak umutlandırıyor insanı.rabbim beklemede olanlarada müjdeli haberi almayı nasip etsin.tedavisi devam edenlerinde hep güzel şeyler olsun.hiç olumsuzluk yaşamasın inş.
bende kontrolden geliyorum şimdi dün gonal f in dozunu artırınca canım sıkılmıştı ama bugün 4 yumurta gördü arkadanda gelenler var falan dedi.inşallah iyiye gider herşey.
Bence ilaç dozlarına hiç takılma benim rezervim düşük tu lucrin (adete 3 gün kala başladım sonuna kadar devam etti) +menopur (2 toz 1 su)+gonal - f 300 kullandım buna rağmen 2 yumurta 2 döllenme oldu. Dr ların tercihi boşver takilma

Bence ilaç dozlarına hiç takılma benim rezervim düşük tu lucrin (adete 3 gün kala başladım sonuna kadar devam etti) +menopur (2 toz 1 su)+gonal - f 300 kullandım buna rağmen 2 yumurta 2 döllenme oldu. Dr ların tercihi boşver takilma

sağol canım lucrine 15 le başladım 5 e düşürdü,merional 1 toz 1 su ile başladı, gonal f ede 150 ile başladı 187,5 e çıkardı.

gerçi benim daha önceki denemelerimde gonal f 225 le başlatmıştı dr lar 300 le devam etmişlerdi.bu defa 150 ile başlama nedeni ne olabilirki

Back
X