ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar tüp bebek tedavisine yeni başlayacak olanlar için bir tavsiyem var. Bu gonal f iğnelerinden kaç gün kullanıyorsunuz ,fiyatlarını da bilmiyorum ama ..benim dr um prof. Bana bunları her gün vurunmak yerine bir kerelik bir iğne verdi. Yeni uygulamasıymış. Adı elonva. Başka bir iğne yok yumurta büyütmek için. İğneyi 1520 tel ye aldık. Amaç kaliteli yumurta . Sorun dr unuza mutlaka. Rahatlık walla.benim ilk tüp denememdi bu arada

selam kızlar.hamile olanların haberiyle yeni bir güne başlamak umutlandırıyor insanı.rabbim beklemede olanlarada müjdeli haberi almayı nasip etsin.tedavisi devam edenlerinde hep güzel şeyler olsun.hiç olumsuzluk yaşamasın inş.
bende kontrolden geliyorum şimdi dün gonal f in dozunu artırınca canım sıkılmıştı ama bugün 4 yumurta gördü arkadanda gelenler var falan dedi.inşallah iyiye gider herşey.
Cnm senn doz nedirki bnm doktorum merional 450 ile basladi bikac gun sonra 600'e cikardi we 600'le dwm ettim o ilacn dozu arttkca cann nasl yanio :( ve bunun yannda attigim ilaclar yediklerim filan buna ragmen 10 yumrta toplandi we sadece 1'i dollendi htta ck uzuldum bari 2 tane dollenp transfer olsaydi bri tutmaZsa bri tutar die ama sukurler olsunki rabbime ck dusuk bi ihtimal bile olsa dilegimi gerceklestrdi ins isteyen herkese rabbim nasip eylesin sen sadece bebegine odaklan derim :)

Kızlar tüp bebek tedavisine yeni başlayacak olanlar için bir tavsiyem var. Bu gonal f iğnelerinden kaç gün kullanıyorsunuz ,fiyatlarını da bilmiyorum ama ..benim dr um prof. Bana bunları her gün vurunmak yerine bir kerelik bir iğne verdi. Yeni uygulamasıymış. Adı elonva. Başka bir iğne yok yumurta büyütmek için. İğneyi 1520 tel ye aldık. Amaç kaliteli yumurta . Sorun dr unuza mutlaka. Rahatlık walla.benim ilk tüp denememdi bu arada
canım elonva iğne tüp bebkte kullanılıyor ama sadece 2 3 tane yumurtayı büyütüyor gonal-f ve benzeri iğneler hemen hemen bütün yumurtaları büyütüyor doktorun o 3 tane yumurtayı dölleyebilecekmi benim doktorum benden 20 tane 20 yumurta aldı 17 tanesi kaliteli yumurtaydı ama eşimin spermleri kalitesizdi ve benzeri şeylerden dolayı 6 tane döllendi sağlıklı sana doktorun garanti verdimi şahsen ben işimi riske atacağıma 10 gün iğne kullanırım daha iyi

canım elonva iğne tüp bebkte kullanılıyor ama sadece 2 3 tane yumurtayı büyütüyor gonal-f ve benzeri iğneler hemen hemen bütün yumurtaları büyütüyor doktorun o 3 tane yumurtayı dölleyebilecekmi benim doktorum benden 20 tane 20 yumurta aldı 17 tanesi kaliteli yumurtaydı ama eşimin spermleri kalitesizdi ve benzeri şeylerden dolayı 6 tane döllendi sağlıklı sana doktorun garanti verdimi şahsen ben işimi riske atacağıma 10 gün iğne kullanırım daha iyi
Dr. Um 28 tüp bebekte uygulamış ve hepimiz hamileyiz şükür. Dosyada inceledik. İstatistiklerine baktık. kaliteli yumurta elde edildi şükür .zaten önemli olan yumurtanın çok değil kaliteli olması.gonal f in garantisi de yok

Dr. Um 28 tüp bebekte uygulamış ve hepimiz hamileyiz şükür. Dosyada inceledik. İstatistiklerine baktık. kaliteli yumurta elde edildi şükür .zaten önemli olan yumurtanın çok değil kaliteli olması.
Cnm mrb hangi sehirde bu bahsettgn yer?adi ne?ilk denemendi deemek allahim saglik versin sanada bebisinede...sorun neydi peki?

merhaba bende gonal f 150 ile basladim eb son ignemi 75 ile bitirdik ben hergun igne vurulmaya druma gittim geldim 14 yumurta toplandi ve 8 i dollendi 5 gun embriyosu olucakti ama ben son gun ohss oldugumu farkettim ve dollenmelerim ucu canliligini kaybetmis ben dondurma islemini yapana kadar simdi 5 tane dondurulmusum var transferim mart ayina kaldi doktorum cok yoruldugumu bu ay dinlenmem gerektigini soyledi sabirsizlikla mart ayini bekliyorum bende rabbim den tek dilegim istegim hakkimizda hayirlisi ni vermesi ve saglikli bebislerimiz olmasi ben cok umitliyim olmazsada uzulmem yine denerim rabbim bir an once bebislerimize kavustursun kucagimizada almayi nasip etsin

Kizlar bana dozu cok vermis doktor..acaba cikolata kistm var diyemi cok verdi bilemiorm...boy kiloda onemli 175 boyun 74kg vardi..350 doz kullandm hep..doz cok onenliyms tutunmadada...acaba cokmu verdi bana:(zaten aol tarafdaki yumurtalaro zor alms kistten dolayi:(9 tane vardi 1 tanesi bosmus 8tane topladi.6tane dollendi...bi fikri olan varmi?bu doz konusunda?

Kizlar bana dozu cok vermis doktor..acaba cikolata kistm var diyemi cok verdi bilemiorm...boy kiloda onemli 175 boyun 74kg vardi..350 doz kullandm hep..doz cok onenliyms tutunmadada...acaba cokmu verdi bana:KK43:zaten aol tarafdaki yumurtalaro zor alms kistten dolayi:KK43:9 tane vardi 1 tanesi bosmus 8tane topladi.6tane dollendi...bi fikri olan varmi?bu doz konusunda?

cnm doz elbette önemli ben 225 ile başladım yumurtalar geç büyüyordu 250 ye yükseltti dr sağ tarafım çok iyiydi ama sol tarafım çok geç büyüyordu son gün dozu 275 e çıkardı ertesi günü ultrasonda dr akınca çok şaşırdı bir gün öncesinde baktığında yumurtalar büyümemişdi ertesi gün bir baktı hepsi büyümüş 16 yumurta toplandı 14 döllendi 4 tane 1.kalitede 2 tane orta kalitede embriyo oluştu doz çok yüksek olursa ve e2 değerinde çok artmışsa eğer karında su toplama riski oluşur

Dr. Um 28 tüp bebekte uygulamış ve hepimiz hamileyiz şükür. Dosyada inceledik. İstatistiklerine baktık. kaliteli yumurta elde edildi şükür .zaten önemli olan yumurtanın çok değil kaliteli olması.gonal f in garantisi de yok
senden kaç tane kaliteli yumurta elde edildi

Cnm mrb hangi sehirde bu bahsettgn yer?adi ne?ilk denemendi deemek allahim saglik versin sanada bebisinede...sorun neydi peki?
Canım çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inş. Samsun MEDICAL PARK prof dr tayfun Alper. Mükemmel bir dr.zaten çok memnun kalanlar tavsiye etmişti. hemşirele de çok anlayışlı yardımcılar. İlk denememizdi. Sebepsiz infertilite. Eşim ve bende bir sorun yoktu. Tuttu ilk seferde..çok şükür iyi gidiyor. Darısı sana inş:nazar:

Canım çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inş. Samsun MEDICAL PARK prof dr tayfun Alper. Mükemmel bir dr.zaten çok memnun kalanlar tavsiye etmişti. hemşirele de çok anlayışlı yardımcılar. İlk denememizdi. Sebepsiz infertilite. Eşim ve bende bir sorun yoktu. Tuttu ilk seferde..çok şükür iyi gidiyor. Darısı sana inş:nazar:
canim bende elazig medical park da ilk denememi yaptirdim benimde sebebsiz infertilite idi.fakat ilkinde tutmadi.bua y ikinciyi denedim cuma gunu sonuc alcam ins bu sefer tutar.ins sende saglikla kucagina alirsin.

senden kaç tane kaliteli yumurta elde edildi
5 yumurta oldu. 3 ü sağlıksız döllendi. İkisi transfer oldu. Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi. . Olacaksa oluyor işin açıkçası.. Yumurta çokmuş azmış ona bakmıyor. Allah nasip ettiyse gerçekleşiyor. Şimdi arkadaşım da martta başlayacak. Benim dr uma. O iğneyi söyledim yaptıracak.Zaten dr soruyor. Hangisi istersin diye. İğne ayrıca yurt dışında çok olumlu tepkiler almış. Başarı oranı çok yüksek. O yüzden tercihimiz oldu.

canim bende elazig medical park da ilk denememi yaptirdim benimde sebebsiz infertilite idi.fakat ilkinde tutmadi.bua y ikinciyi denedim cuma gunu sonuc alcam ins bu sefer tutar.ins sende saglikla kucagina alirsin.
İnş. Allahım nasip etsin herkese

5 yumurta oldu. 3 ü sağlıksız döllendi. İkisi transfer oldu. Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi. . Olacaksa oluyor işin açıkçası.. Yumurta çokmuş azmış ona bakmıyor. Allah nasip ettiyse gerçekleşiyor. Şimdi arkadaşım da martta başlayacak. Benim dr uma. O iğneyi söyledim yaptıracak.Zaten dr soruyor. Hangisi istersin diye. İğne ayrıca yurt dışında çok olumlu tepkiler almış. Başarı oranı çok yüksek. O yüzden tercihimiz oldu.
valla canım benim 6 tane 1. kalite oldu 3 tane transfer edildi 3 tane donduruldu ilk denememdi ve hamileyim şuan dediğin gibi olacaksa oluyor iğneler bahane ama ben 3 4 yıl sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum bence çok yumurta oluşması daha iyi tekrar o kadar masraf ve sıkıntıyı çekmem direk transfer edilir tabi herkesin düşüncesi farklı

valla canım benim 6 tane 1. kalite oldu 3 tane transfer edildi 3 tane donduruldu ilk denememdi ve hamileyim şuan dediğin gibi olacaksa oluyor iğneler bahane ama ben 3 4 yıl sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum bence çok yumurta oluşması daha iyi tekrar o kadar masraf ve sıkıntıyı çekmem direk transfer edilir tabi herkesin düşüncesi farklı
Ne kadar güzel. Allah tamamına erdirsin inş.
hepimiz yaşadıklarımızı anlatıyoruz. Tabii Hepimizin düşüncesi farklı olacak.

Bu arada üçüzlere mi hamilesin maşallah

Back
X