- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
henüz kese görmeye gitmedim ayın 28 de gideceğim doktorum o zaman randevu verdiBu arada üçüzlere mi hamilesin maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz kese görmeye gitmedim ayın 28 de gideceğim doktorum o zaman randevu verdiBu arada üçüzlere mi hamilesin maşallah
İkinciyi de Elazığ dami yaptırdın? Orhan bey mi? Ben Ank yaptırdım kontroller için oraya gittim pek konuşkan biri değil yıllardır duymak istediğim sonucu almışım Dr belki kendi emeği olmadigindan bilmiyorum ruhsuz ilgisiz geldi bana. Doğru ifade edebildimmi bilmiyorum sen ne düşünüyorsun? Birde devamında Dr seçerken illaki tüp bebekle ilgilenen birini mi yoksa herhangi bir kadın dogum uyu mu secmeliyim sizce?canim bende elazig medical park da ilk denememi yaptirdim benimde sebebsiz infertilite idi.fakat ilkinde tutmadi.bua y ikinciyi denedim cuma gunu sonuc alcam ins bu sefer tutar.ins sende saglikla kucagina alirsin.
evet canim ikinciyi de orda yaptirdim.evet çok konuşkan değil söylediğin gibi ama benimle ilgilenmesi çok iyiydi.ben mus ilinde oturuyorum o yüzden benle farklı ilgilendi şehirdisindan ggittiğim için.ama eğer bu da tutmazsa yaza birakicam ve nasip olursa İst veya ankaraya gitmeyi düşünüyorum.istnbulda bruksele anakarada da novaarta gitmeyi dusunuyom.ozaman geldiğinde sevecen artuk.ama inş ona gerek kalmazsa cuma günü sevinçli haber alirim..İkinciyi de Elazığ dami yaptırdın? Orhan bey mi? Ben Ank yaptırdım kontroller için oraya gittim pek konuşkan biri değil yıllardır duymak istediğim sonucu almışım Dr belki kendi emeği olmadigindan bilmiyorum ruhsuz ilgisiz geldi bana. Doğru ifade edebildimmi bilmiyorum sen ne düşünüyorsun? Birde devamında Dr seçerken illaki tüp bebekle ilgilenen birini mi yoksa herhangi bir kadın dogum uyu mu secmeliyim sizce?
hayirlisiyla inşallah haber bekliyoruzevet canim ikinciyi de orda yaptirdim.evet çok konuşkan değil söylediğin gibi ama benimle ilgilenmesi çok iyiydi.ben mus ilinde oturuyorum o yüzden benle farklı ilgilendi şehirdisindan ggittiğim için.ama eğer bu da tutmazsa yaza birakicam ve nasip olursa İst veya ankaraya gitmeyi düşünüyorum.istnbulda bruksele anakarada da novaarta gitmeyi dusunuyom.ozaman geldiğinde sevecen artuk.ama inş ona gerek kalmazsa cuma günü sevinçli haber alirim..
Çok İyiymiş önceden duysaydım o dr â giderdimKızlar tüp bebek tedavisine yeni başlayacak olanlar için bir tavsiyem var. Bu gonal f iğnelerinden kaç gün kullanıyorsunuz ,fiyatlarını da bilmiyorum ama ..benim dr um prof. Bana bunları her gün vurunmak yerine bir kerelik bir iğne verdi. Yeni uygulamasıymış. Adı elonva. Başka bir iğne yok yumurta büyütmek için. İğneyi 1520 tel ye aldık. Amaç kaliteli yumurta . Sorun dr unuza mutlaka. Rahatlık walla.benim ilk tüp denememdi bu arada
Ewt cnm. İğne fobisi olan için çok konforlu ve rahatlık gerçekten.Çok İyiymiş önceden duysaydım o dr â giderdimhele ilk seferinde ignemi yaparken bayilacaktim
![]()
ogretmenim okulda rehber ogretmeniyim.transferden sonraki bir haftayi yatarcirdim bu hafta da iladim en aziyüksek. Aam dagiliyor surekli dusunmek insani yoruyor.cok fazla ayakta kalmamaya dikkat ediuorum.hayirlisiyla ins cuma gunu sonucumu alcam bakalim ins yavrularum benimledir..[/QUOTE][QUOTE post: 39473582, member: 655789"]eh doğru söylüyosun bende öğrencilerimi dağıttım arkadaşım en az benim kadar ilgilenir biliyorum ama nası bi sorumluluk anlayışıyla yetişmişiz bilmiyorum aklım kalacak sanki![]()
arkadasm olur olmaz onceAllah biliyor tabiki ama olumlu sonuc alma ihtimalin tup bebekte yuksek allah yardimcn olsunn :))bide izmirde olan tup bebek yaptıran varsa merkez hakkında da yardım istiyorum
Canli kanamami canm. Benm de arada akintiyla kahve lekeler geliyor ama kirmizi degil. Yat uzan ayaklarını kaldır. Adet gibi degil dimi ?arkadaslar hamile olanlar adeğil. da kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
İnşallah geçici bir kanamadir. Hepimizin başına gelebilir şu an benim böyle bir sıkıntım yok. Benim ilk gebeligim normaldi 6 haftada önce kahverengi sonra pembe kanama olmuştu progesteron desteği ile kesildi. Kanama bebeğin tutundugu yerden uzakmis. İnş seninde öyle olur ne iğnesi onerdiki Dr. ?arkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
Canm.moralini bozma ben cok okudum kanamasi olan cok olms..sakin uzme kendini olumlu dusun..Belki igne gec gosteriodr etkisini...arkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi
Biraz rahat girmek gerekiyor bu yola sanirim :) bizim de yoktu sikintmz ama olmadı işte. Taktiri ilahi. Sebebimz boylemymis dememkii diyrm cok şükür insallah saglikla devam ederz. Sizin de sebebiniz doktorlar neden olmasin :) dualarimm isteyen ve bekleyen bütün arkadaslarla insallh hayirlsii olsun hakkimzdaa.. buarada bir sorun yoksa daha kolay ilerlersinz insallah. Yumurtanuz kolay buyur transfer kolay olur vs.tesekkur ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun tabiki ALLAh bilir ama bi umut işte mart ayında olucak garibime giden hicbir sıkıntı olmamasına ragmen hamıle kalamamam sanırım kafama cok takıyorum kafamda deli sorular:))
Kanama leke olmasi cok dogal. Allah korusun aktif kanama olmasin da.Canm.moralini bozma ben cok okudum kanamasi olan cok olms..sakin uzme kendini olumlu dusun..Belki igne gec gosteriodr etkisini...
Canm.moralini bozma ben cok okudum kanamasi olan cok olms..sakin uzme kendini olumlu dusun..Belki igne gec gosteriodr etkisini...
adet gibi kirmiziCanli kanamami canm. Benm de arada akintiyla kahve lekeler geliyor ama kirmizi degil. Yat uzan ayaklarını kaldır. Adet gibi degil dimi ?
proluton depo ampulİnşallah geçici bir kanamadir. Hepimizin başına gelebilir şu an benim böyle bir sıkıntım yok. Benim ilk gebeligim normaldi 6 haftada önce kahverengi sonra pembe kanama olmuştu progesteron desteği ile kesildi. Kanama bebeğin tutundugu yerden uzakmis. İnş seninde öyle olur ne iğnesi onerdiki Dr. ?
Cnm bndede bsi yk ama ara kanamalar oluo die bliorum haklisn kafaya takmakta ne sartlarda gecio elimize ama sunu dusun rabbim nasp etti sana su an uzulupte bebegini tehlikeye atma doktrlada konusmussn zatn olmadi yarn gt bi icin rahatlasin dua oku ins bebisn sennle merk etmearkadaslar hamile olanlar aranizda kanama olan varmi saat 6 dan beri kanama oluyorum moralim cok bozuldu doktoru aradim bi igne verdi onu yap dedi yaptim ama hala kesmedi