ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kizlar bugun sabahi sabah ettik acilde inanin cok kotu oldum artik resmen k.....n kusmaya baslamistim allah korusun serumu falan attim elimden yerlere attim kendimi benm gibi olan oldumu hic ben neden bu kadar kotu oldum gerce hic birsey yiyemiorum ve dostinex kullandigim icin neyse ki son hapi dun gece aldim bitti ins bundan sonra iyi olmayi umit ediyoruz
Çok geçmiş olsun ya hastaneden normal mi diyolar bu duruma

Kizlarr yarin transferim var ama ben oluorum resmenn...faranjit grip hemde cok agir bi sekilde..simdi acile gidicem serum taktrcam...cok korkuorm hersey mahvolucak diye:KK43:(1.5 senedr vitamibler kullanip hasta olmayan ben bugunu buldm:KK43:(
Hadi yaaaa geçmiş olsun canim taze zencefilli çay yap 1 günde kaldırıyor ayağa. Benimde transfer yarın.

Hadi yaaaa geçmiş olsun canim taze zencefilli çay yap 1 günde kaldırıyor ayağa. Benimde transfer yarın.
Saol cnm tesekkur ederim..3.4 saat hastanede yattim kocaman bi vitamin serumu yedim..ama bogazm fena..evet zencefil col iyi ama sokturucu etkisi varya ne bilim.korkuorm yarina etki gosterr filan die:((

Saol cnm tesekkur ederim..3.4 saat hastanede yattim kocaman bi vitamin serumu yedim..ama bogazm fena..evet zencefil col iyi ama sokturucu etkisi varya ne bilim.korkuorm yarina etki gosterr filan die:KK43:(
hmm orasını bilmiyorum sen biirsin canım. allah yardımcımız olsun canım :(

Kızlar şimdiden transferleriniz hayırlı olsun inşallah sonucu hepimizi sevindirsin.idrara sıkışık olmak biraz zor ama mecburen katlanılıyo.sabır...sabır...sabır..

Kızlar şimdiden transferleriniz hayırlı olsun inşallah sonucu hepimizi sevindirsin.idrara sıkışık olmak biraz zor ama mecburen katlanılıyo.sabır...sabır...sabır..
Saoll cnm tesekkrler..zor olan kismi idrara sikisk olmakmo sadce yani bi alet takiliomus vajinaya igne rahat girsin die..o acitiyomu zormu??meraktan olecem

Saoll cnm tesekkrler..zor olan kismi idrara sikisk olmakmo sadce yani bi alet takiliomus vajinaya igne rahat girsin die..o acitiyomu zormu??meraktan olecem
Hic merak etme ben muayene bile olamayan bi insanim ama acimiyo we igne filan yok ya cok ince bi kataterle yolluo embriyoyu ck raht ol sadece bebisini dusun idrarini tut ama iyice aci yok inan

Back
X