Bnm yarn 13. Gunum kesn belli olur olup olmadgi0000
canım bekle bi kaç gün daha benim 8, gün 22 çıkmıştı o korku bendede vardı tahlile kadar dediğin gibi sanki adet olacaktım gibi ama olmadı sende olmazsın inşallah canım korkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm yarn 13. Gunum kesn belli olur olup olmadgi0000
canım bekle bi kaç gün daha benim 8, gün 22 çıkmıştı o korku bendede vardı tahlile kadar dediğin gibi sanki adet olacaktım gibi ama olmadı sende olmazsın inşallah canım korkma
canm bende bugun gittim dr a doktorum transferi mart ayina ertledi biraz dinlen cok yoruldun mart ayinda 100/100 basliyoruz dedi ama cinsellikle ilgili herhangi birsey demediKizlar gunaydin bisey sorcam sizlere. gecen hafta opu oldum. Transferim 2ay sonraya ertelendi. Transfer tamamlanana kadar cinsel iliskide bulunmayin yaziyordu verilen kagitlarda. Acaba o opudan 5_7 gun icinde transferi yapilan kisiler icin midir, bilgisi olan var mi![]()
canım aynı gün transfer oldu . benimki 5. gün embriyosuydu ona rağmen yapmayacam bence sebde yapma. bekleyelim. boşuna kendimize zehir etmeyelim. hedef 14 şubat hadi bakalım :)Valla cnm kendiimi zor tutuyorumcook kararszm.yarin tapma konusunda..8.gunum yarin transfer gunu haric...bilmiorm meraktan oluorum
ama ya cikmazsa uzulrsem diyede yaptrmaym diorm..bana fikir verin nolir yaaa
Bnce braz dha dur cnm 8 az gbi sanki bide erkn die tahlil degerin az cikar bosyere uzulme yine sen bilirsin tabiValla cnm kendiimi zor tutuyorumcook kararszm.yarin tapma konusunda..8.gunum yarin transfer gunu haric...bilmiorm meraktan oluorum
ama ya cikmazsa uzulrsem diyede yaptrmaym diorm..bana fikir verin nolir yaaa
yaa kizlar nebilim haklisiniz aslnda...dionisya 7.gunu yaptrdi ya banada bi heves geldi iste☺canım aynı gün transfer oldu . benimki 5. gün embriyosuydu ona rağmen yapmayacam bence sebde yapma. bekleyelim. boşuna kendimize zehir etmeyelim. hedef 14 şubat hadi bakalım :)
Bnce braz dha dur cnm 8 az gbi sanki bide erkn die tahlil degerin az cikar bosyere uzulme yine sen bilirsin tabi
Elinizde ovulasyon testi varsa onunla bakin kizlar :) ben onunla erken ogrendim :)Kızlar 5 gün oldu Benim ama her dakika aklımda meraktan ölcem ya sanki tutmamis gibi hc bi belirti olmuyo ya ilk gün batıyodu şimdi hc birsey hssetmiyorum
O test nasil oluo?Elinizde ovulasyon testi varsa onunla bakin kizlar :) ben onunla erken ogrendim :)
NasilElinizde ovulasyon testi varsa onunla bakin kizlar :) ben onunla erken ogrendim :)
Canım tebrikler. Benim de 21 ocak transferi. Bugün 3. Kez Hcg yaptırdım. 2774 çıktı. Değerlerimiz gayet güzel maşallah.Arkadaslarr merhabaa :) ben 27 ocakta trasfer oldum. Cumartrsi günü de test yaptırdım 891.7 çıktı. Bugün aynı saatte yaptırdım bu defa 2674.1 çıktı. Degerlerim nasil sizce? Normal oldgunu biluyorum ama yüksek mi sanki?
Massallah :) ikizmi tekmi oldugunu iki hafta sonrami ogrenicez ? Biliyormusun canm ?Canım töğreni Benim de 21 ocak transferi. Bugün 3. Kez Hcg yaptırdım. 2774 çıktı. Değerlerimiz gayet güzel maşallah.![]()
Şöyle oldu benim sadece yumurtam catladigi gün çift çizgi olurdu. Adetime 5 gün kala çizginin çift cikmasi imkansizdi ama çift cikti . Nedeni hamilelikte lh degeride yukseliyormus.ben de hemen sonra gebelik testi yaptım silik cizgiyi gördüm. su da var yalnız. Ovulasyon testi genellikle tek çizgi kirmizi tek cizgi silik çıkar. Bu gebelik var anlamina gelmiyor. Ikiside kirmizi olacak. Gebelik testi ise ikinci cizgi silik dahi ciksa var anlamına geliyor kizlar.N
Nasil