- 27 Ekim 2014
- 1.857
- 972
- 333
Aman cnm.hic bulasma ona..yaniltr seni daha once basima geldi cunku..Bende bir sürü ovulastonn testi var nasıl ogrenecez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman cnm.hic bulasma ona..yaniltr seni daha once basima geldi cunku..Bende bir sürü ovulastonn testi var nasıl ogrenecez
doğru diyorsun canım. Hem cumartesi kadar yapmayacam diyorum hemde arada yapsam mi diye şeytan durtuyor . Ama yok yapmayacamAman cnm.hic bulasma ona..yaniltr seni daha once basima geldi cunku..
Bende bidefa yapiyim dedm reglime 2 gun kala iki tane cizgi cikti koyu nasil sevnmstm gttm kan verdm fisssD
doğru diyorsun canım. Hem cumartesi kadar yapmayacam diyorum hemde arada yapsam mi diye şeytan durtuyor . Ama yok yapmayacam
VAlla esimde dio sen kesin yarn yaptrrsn dayanamazsn dio☺halbuki ona hic bahsetmedim bile yarin yaprrrm belki diye☺anladi beni taniyo cunku☺☺cok sabirsizm bende dayanamiorm meraktan olecemKorkunun ecele faydası yok .Bence yaptirin.düşük ciksada cikmasada tekrar yaptırın adet görseniz bile yaptırın yazıyor internette Kızlar ben 7.gün gözümü kararttim belirsizlikten nefret ediyorum çünkü..iki gun önce bahceci kliniği ne ait bi yazı paylaştım ya ondan birazda erkenden yaptım..
Heyecan dolu :) kalbim hic bu kdr hizli atmamisti..icim cok tuhaf korku we ayni zamnda umutlu..boyle karmakarisigim iste :)
Insallah hersey güzel olucak, sonucunu merak ediyorum bende.Heyecan dolu :) kalbim hic bu kdr hizli atmamisti..icim cok tuhaf korku we ayni zamnda umutlu..boyle karmakarisigim iste :)
Bnde cok ediyorum walla bu gce nasl uyuyacam ya :) ins herkes istedgine kawusurInsallah hersey güzel olucak, sonucunu merak ediyorum bende.
Amin insallah. Allah hakkimizda hayirlisini versin.Bnde cok ediyorum walla bu gce nasl uyuyacam ya :) ins herkes istedgine kawusur
Senin kyasal olablr ozman canm. Cunku lh artisi gebelik disinda Imkansiz gibi bisey. Senin adete yakin yeni yumurtan buyumuyir ise tabi. Diger sitelerde de yaziyor lh testiyle ogrenen cok var. Ben gebelk testini de gunumden 3 gun once yaptm varsa da yoksa da ne kaybedicm bekleyememB
Bende bidefa yapiyim edm reglime 2 gun kala iki tane cizgi cikti koyu nasil sevnmstm gttm kan verdm fisss(o yusden ovulasyon testleri duruo evde hicbi ise yaradgi yok☺
amin canim cumlemizeMassalah cnm allah tamamina erdirsin☺
B3nde cok heyecanliyimiki saat nasil gececek bilmiormBnde kan werdim bekliyorum 12'de ckar ddler heyecandan olebilirim kizlar