- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
bende öyle ama aklima gelmiyor değilSigarayi bu is icin biraktim sükürler olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle ama aklima gelmiyor değilSigarayi bu is icin biraktim sükürler olsun.
ben 2.5 yillik evliyim 1 yil korunduk 3 ay olmayinca doktora gittik esimin olmuyordu ameliyat oldu 2013 aralıkta degerler yukselmedi doktor 1 yil daha bekleyin dedi biz beklemedik direk tupe gectik asilamada denemedim1 ayi gecti icmiyorum hersey bebislerimiz icin buarada kizlar kac senedir bebek bekliyorsunuz benm tam 7 yil oldu bebegim yok
hastanede gec çıkıyor ben disarda ozel laboratuvarda yaptirdim 30 dakikada ciktiKizlar kan testi sonucunu ne kadar sürede size bildiriyorlar?
ben 2.5 yillik evliyim 1 yil korunduk 3 ay olmayinca doktora gittik esimin olmuyordu ameliyat oldu 2013 aralıkta degerler yukselmedi doktor 1 yil daha bekleyin dedi biz beklemedik direk tupe gectik asilamada denemedim
iyi yaptin canm dertlesiyoruz iste burda benmde haziranda 7 yil olucak tam bende polikistik overim ama hic tedavi falan gormedim ben ilk denemem ilk tedavimBende 7 yıldır evliyim hazırqnda 8 e giricez ilk iki yıl korunduk sonra 1 yıl ugrastık olmadı pkoluyum ama olabilirdei dedi.eşim muayne oldu varikosel cıktı ameliyat oldu bekleyin dediler yine olmadı.en sonunda tüpe karar verdik 3 sene önce kızıma hamile kaldım şimdi ikinci için tedavideyiz.ne olduysa herkea hıkayesini anlatmiş bende anlatıyım dedim.
Hayırlısı olsun canım benim ilk denemede kızım oldu inşallah buda olur.tedavide ne aşamadasın?iyi yaptin canm dertlesiyoruz iste burda benmde haziranda 7 yil olucak tam bende polikistik overim ama hic tedavi falan gormedim ben ilk denemem ilk tedavim
Ewet mart adeti bitiminde transfer olacak insallahwalla senindemi mart ayinda transferin
Kizzz ben de pkoluyum duzensiz yumurtlama var,gununu yakalayamadik belki de.. ilk denemeyi tuple actik. Klomen falan da mi denemediniz? pko nun yumurta kalitesi acisindan avantaj oldugu soyleniyor tup bebekte. Cok da buyuk bi problem degil aslinda bu. Miyom,polip, rahim sekil bozuklugu vs olmasindan daha iyi. Insallah guzel sonuclar aliriz..iyi yaptin canm dertlesiyoruz iste burda benmde haziranda 7 yil olucak tam bende polikistik overim ama hic tedavi falan gormedim ben ilk denemem ilk tedavim
walla klomen falan hic birsey denemedik klomen ne oluyo ilac tedavisi falan mi ben ilk histeroskopi ameliyati oldum 3 ay sonrada tup bebek iste hepsi buKizzz ben de pkoluyum duzensiz yumurtlama var,gununu yakalayamadik belki de.. ilk denemeyi tuple actik. Klomen falan da mi denemediniz? pko nun yumurta kalitesi acisindan avantaj oldugu soyleniyor tup bebekte. Cok da buyuk bi problem degil aslinda bu. Miyom,polip, rahim sekil bozuklugu vs olmasindan daha iyi. Insallah guzel sonuclar aliriz..
benmde mart adeti bitimi biz beraber gun sayicaz allah nasip ederseEwet mart adeti bitiminde transfer olacak insallah
tedavi asamalarim bitti yumurta toplandi dollendi dondurttuk bi tek transferim kaldi oda nasip olursa mart ayi adet bitiminde olucakHayırlısı olsun canım benim ilk denemede kızım oldu inşallah buda olur.tedavide ne aşamadasın?
ins allahim nasip eder hepimizeMerhabalar.bende subatin 8inde transferin oldu.2 tane transfer edildi ve ayin 20sinde tahlil vercem bu 2. Denemem ilkinde de 2 tane transfer edilmişti ancak olmadi inş bu sefer olur yaa...dualarinizi eksik etmeyinnn...
Eşimden annemden iki üç nefes çekiyorum.Sabah kahve içerkende bi tane yakiyorum.başka da icmiyorum.kizlar bisey soracam sigara icen varmi aranizda
Affina siginarak söylüyürum yanlis anlama beni. Bebekte tutmus icme be gülüm. Sen böyle söyleyince sanki bende icmis gibi oldum,hos bir duygu oldu benim icin ama yinede icme ya. Az dayan nidersin?Eşimden annemden iki üç nefes çekiyorum.Sabah kahve içerkende bi tane yakiyorum.başka da icmiyorum.
Eşimden annemden iki üç nefes çekiyorum.Sabah kahve içerkende bi tane yakiyorum.başka da icmiyorum.