ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Ayy geçmez ki :) ben catlamistim :KK49: hatta 7.gün yaptırdım ikiz olduğundan sanırım hamile çıkmıştım :) siz bana uymayin:KK54::KK9:
Merhaba ikiz annesi,hayırlı olsun bebeklerin benim ilk denemem 2 embriyo konuldu 7 günde kan testimi yoksa hamilelik testimi aldın yaptın canım kaçtı deyerin yada merak ediyorum

Teşekkür ederim canım,bugün oldum geldim zaten iki taneydi 2 embriyo transfer oldu dr günlük hayatla ilgili birşey demedi sence nelere dikkat etmem gerekiyor yada senin dr nededi buarada test günüm 27 si canım seninkine çok birşey kalmamış ohhh benimki daha çok:KK19:
Hayırlı olsun canim benim doktorda aynı şeyleri söyledi ama ben hiçbir şey yapmıyorum yemek bile bencesadece ara ara evjn içinde yürüyorum doktor lara gore cok onemli olmayabilir ama biz en azından bir hafta çok dikkat edelim :)

hayırlı olsun canım benimde 1tane transfer yapıldı gerçi ben 1tane istedim 2 tane şansını % 10-15 arttırabilir ama embriyon çok kaliteli ben çok umutluyum dedi bence bunu çok kafana takma olacağı varsa tekle de olur canım :)
merhaba
bende ayın 9 da seninle beraber transferim oldu fakat bana verieln kağıtta ayın 20 de kan testi yap yazıyor :(
ağrılarım arttığı zaman çok korkuyorum senin nasıl geçiyor

canm 29 yasimdayim 2 transfer edilcek bana allah nasip ederse
Mawi slm nbr? Ne durumdasin?
1 aydir hic girmedim buraya. Bugun kntrole gittim hersey yolunda ama kan degerine gore transfer yapip yapmaycgmz belli olacak dediler.
Progesteron 0.70, e2 23 cikmis. Basliyoruz dediler. Estrofem kullanacagim 2 hafta boyunca. 1 nisan da da transfer yapilacakmis..

Ilaclardandr canim..benmde erkenden uykim geliodu..allah hayirlisni versin hepimize ben negatif gordukten sonra bi baska oldum hevesim kirildi sanki omrumun sonuna kadar denesem.olmiyacakms gbi bi psikolojiye girdim..hic bisey zevk vermiyo...hafta sonu adet olursam eger sanrm 15.20 gunede transferim olur bi aksilik cikmazsa..ama pek umudum yok...

Canim moralini yuksek tut. Bende bugun kontrole gittim, kan tahlili oldum. Sonuclar iyi cikmis 1 nisana transferim olacak. Bu surecte sadece estrofem kullanacagim. Rahim kalinligi da iyiymis simdilik.. insallah basaririz. Canini sıkma. Uzulsekte sevinsek de is olacagina varir...

merhaba
bende ayın 9 da seninle beraber transferim oldu fakat bana verieln kağıtta ayın 20 de kan testi yap yazıyor :KK43:
ağrılarım arttığı zaman çok korkuyorum senin nasıl geçiyor
Merhaba canım bilmiyorum ki tarih nedrn değişik belki embriyonun günü ike ilgilidir benim 5.günde transfer olmuştu. Benim ilk günler kasigimda ve belimde ağrı olmuştu ama şimdi hiç bir şey yok bende bundan korkuyorum tutsaydi mutlaka bir degisiklik hissederdim yads biyerimde mutlaka hafif de olsa bir ağrı olur diye düşünüyorum Ama bende hiçbir şey yok bende bundan korkuyorum bence ağrı olmasi sanki daha iyi sanki :(

Canım bende sanki adet olacakmışım gibi yogun agrım var bilmiyorumki
Adet günün ne zaman ki canım senin.hem senin transferin çok yeni yapıldı ilk bir kaç gün oluyor canım böyle ağrılar benimde oldu bugun transferin 5.gunu agri falan hiçbir şey yok bende bu yüzden korkuyorum bişeyler olsa mutlaka hissettirir diye düşünuyorum :(

Adet günün ne zaman ki canım senin.hem senin transferin çok yeni yapıldı ilk bir kaç gün oluyor canım böyle ağrılar benimde oldu bugun transferin 5.gunu agri falan hiçbir şey yok bende bu yüzden korkuyorum bişeyler olsa mutlaka hissettirir diye düşünuyorum :KK43:
Yarın olma günüm normalde,ama kasık karnım baya sancılanıyor yatıyorum şimdi. inşaallah tutarda canım içini rahat tut lütfen üzülme seninle beraber senin mutlulugunu paylaşıcam az kaldı günün

Yarın olma günüm normalde,ama kasık karnım baya sancılanıyor yatıyorum şimdi. inşaallah tutarda canım içini rahat tut lütfen üzülme seninle beraber senin mutlulugunu paylaşıcam az kaldı günün
Inşallah canım benim hep birlikte burdan müjdeli haberler verelim

arkadaşlar bende iğne vurulmaya başladım. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. yumurtalar toplandıktan sonra bazı merkezler 5. günde rahme koyma taraftarı. benim gittiğim merkezde 1. denememde 5. gün transfer oldu. şimdi aynı yerde 2. ye başladım. 40-45 gün sonra transfer yapalım dediler. başarı oranı artıyormuş sanırım. vurunduğumuz iğneleri vücuttan atıp 1 adet dönemi geçirince daha başarılı oluyormuş. bir fikriniz varmı bu konuda?

arkadaşlar bende iğne vurulmaya başladım. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. yumurtalar toplandıktan sonra bazı merkezler 5. günde rahme koyma taraftarı. benim gittiğim merkezde 1. denememde 5. gün transfer oldu. şimdi aynı yerde 2. ye başladım. 40-45 gün sonra transfer yapalım dediler. başarı oranı artıyormuş sanırım. vurunduğumuz iğneleri vücuttan atıp 1 adet dönemi geçirince daha başarılı oluyormuş. bir fikriniz varmı bu konuda?
Cnm mrb.onu bende duydum hatta beklemedgme hemen transfer ettrdgme pismanm cunku rahim cok yoruuliyor.hele bide benm gbi igne dozu yuksekse iyi olmuyo..ben dondurulms icin bi ay bekledm smdi adet olmayi bekliorm..oyle soyledlerse bi bildkleri vardr

Cnm mrb.onu bende duydum hatta beklemedgme hemen transfer ettrdgme pismanm cunku rahim cok yoruuliyor.hele bide benm gbi igne dozu yuksekse iyi olmuyo..ben dondurulms icin bi ay bekledm smdi adet olmayi bekliorm..oyle soyledlerse bi bildkleri vardr
benimde dozaj çok fazla ya ona rağmen fazla yumurtam oluşmuyo. 9 tane oldu şimdi bakalım kaçı gelişecek. sanırım yaşla alakalı ben yolun yarısındayım :)

Back
X