ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canım bende 7.gün kan testine gittim özel hastanede çıktı sende bi kan testi yaptırır kesin olsun :)
Tmm canım yaptıracagım 3 günden beri migde bulantısından birşey yiyemiyorum migdem yapıştı sanki başım dönüyor evdeki uşaklara zor bakıyorum:):):)

malesef canım koca bir sıfır
Arkadaşım,lütfen üzülme Yüce rabbim hepimiz için hayırlısını versin.Zamanı gelmemiş daha inşaallah gelecek zamanlarda annelik duygusunu tatdırır yüce mevlam ne eylerse güzel eyler:)

burdan hamis hanimlara rabbim kucaginiza almayida nasip eder ins icindwn bana da ve benm gibi anne olmayi isteyen herkezlere evlat sevgisini tattir ins bende bekliyorum artim transfer gunumu benm dw az bir zmanim kaldi die umit ediyorum bu arada transfer iptal edilmisti benm simdi ilk bana neler uygulanicak tedavi falan girucekmiyim acaba bilen varmi

burdan hamis hanimlara rabbim kucaginiza almayida nasip eder ins icindwn bana da ve benm gibi anne olmayi isteyen herkezlere evlat sevgisini tattir ins bende bekliyorum artim transfer gunumu benm dw az bir zmanim kaldi die umit ediyorum bu arada transfer iptal edilmisti benm simdi ilk bana neler uygulanicak tedavi falan girucekmiyim acaba bilen varmi
Adet oldunmu canm

günaydın kızlar
kafan çok karışık kendimi bomboş hissediyorum ne yapcağımı bilemiyorum.
şuanda bülent hocayı görmek bile istemiyorum ama başka nereye giderim onamı devam etmeliyim ooofffffffffffff kafam çok karışık lütfen bilgilerinizi paylaşın ...

Back
X