- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 34
Hadi ya katater neye deniyor pekiVajina yi açtığı alet spekulum canım katater degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya katater neye deniyor pekiVajina yi açtığı alet spekulum canım katater degil
Canim o bebisleri gönderdikleri ince hortum gibi bişi varya o olmasi lazimHadi ya katater neye deniyor peki
Belli mi olur sen ve kojol'den ikiz haberleri bekliyorum. Allah gönlünüze göre versin tabi kiİkiz annesi olabilirim ayyyyy allah hepinizden razı olsun
Aaa hadi gözün aydın canım cok sevindimKızlar bugün 8.günü transferim ama ben bugün test yaptım çizgiyi gördüm 2 tane konulmuştu çok mutluyum.Dr randevum 27 sabırla geçmesini bekleyecegim
Sana ceza yarın pozitif çıkacak ve sende bize tek tek tek teşekküredeceksin pinpirikli ben defalarca test yaptım dedim sana çıkmadı :)))))) benden de pinpiriklisini ilk gördüm ne güzel bak ağrında var
Kan verdin mi?malesef canım koca bir sıfır
evet kan tahlilim 0,01 çıktıKan verdin mi?
Tmm canım yaptıracagım 3 günden beri migde bulantısından birşey yiyemiyorum migdem yapıştı sanki başım dönüyor evdeki uşaklara zor bakıyorum:):):)Canım bende 7.gün kan testine gittim özel hastanede çıktı sende bi kan testi yaptırır kesin olsun :)
Ahh çok sagol canım yarın kan testi tapıcam Tekmi ikizmi diye Allah'tan hakkımıza hayırlısı olsun:)Aaa hadi gözün aydın canım cok sevindim![]()
İnşaallah canım teşekkürlerOzamann ikiz bebişler geliyo desene
Canım senin durumun nedir,nasıl oldun?Ben şimdiden bulantı yaşamaya başladımBelli mi olur sen ve kojol'den ikiz haberleri bekliyorum. Allah gönlünüze göre versin tabi ki
Allah hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsin:)Saol canm bnm Tskr ederim verecek olan rabbim insallah nasip eder ananas birkac gündür yiyorum armutla cekirdekte alayım saolasin
Arkadaşım,lütfen üzülme Yüce rabbim hepimiz için hayırlısını versin.Zamanı gelmemiş daha inşaallah gelecek zamanlarda annelik duygusunu tatdırır yüce mevlam ne eylerse güzel eyler:)malesef canım koca bir sıfır
Adet oldunmu canmburdan hamis hanimlara rabbim kucaginiza almayida nasip eder ins icindwn bana da ve benm gibi anne olmayi isteyen herkezlere evlat sevgisini tattir ins bende bekliyorum artim transfer gunumu benm dw az bir zmanim kaldi die umit ediyorum bu arada transfer iptal edilmisti benm simdi ilk bana neler uygulanicak tedavi falan girucekmiyim acaba bilen varmi
Canım hafi hayırlı olsun Yumoşların güzel güzel toplanıp güzel güzel döllensinler inşallah :)Birazdan bni opu icin alicaklar dua edin bna arkadaslar iyi gcer ins.