ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Beni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese
Amin Allah sabir versin kardesim. Aklima gelmedi de degil bayadir girmiyordun buralara. Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin bizlere, öncelikle hep bunu istememiz lazim. Cok zor bir sürec gecirdigini düsünüyorum. Söyleyecek söz bulamiyorum. Senin icin cok üzüldüm. Allah sabir versin Ross :(

Kizlar saolun destekleriniz icin opum iyi gecti hafif agrilarim var sadece 10 tsne yumurta toplanmis ve 8 i dollenmis isallh hayrli olur sizce iyimi 8 tane bide bu progestan fitili yatmadan oncemi kullansam nasil yapsam baya bi ittircekmiyim

Beni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese
cok gecmis olsun arkadsim rabnim sabir versin evet yasadigin cok zor bir durum allah sana guc kuvvet versin uzulme diyemiyorum bu mumkun degil bununda farkindayim ama her serde bir hayr var bunu unutma canm rabbim kimseye yasatmasin sanada cok cok gecmis olsun

Kızlar size birşey sorucam yardım ederseniz sevinirim bugün adet günüm aynen olacak gibi agrım var endişeleniyorum olucam diye transfer gününü sayıpta olan yada bilen varmı, tecrubeli olanlar yazabilirmi lütfen:(

Kizlar saolun destekleriniz icin opum iyi gecti hafif agrilarim var sadece 10 tsne yumurta toplanmis ve 8 i dollenmis isallh hayrli olur sizce iyimi 8 tane bide bu progestan fitili yatmadan oncemi kullansam nasil yapsam baya bi ittircekmiyim
Hadi hayırlısı bakalım.. Gayet güzel.. inş hepsi döllenir. Fitili günde tek mi kullanacaksın.. Fitili kullandıktan sonra kalkıp 10-15 dakika yürümen gerekiyor sadece.. Unutma sakın. Fitili sonuna kadar ittirmelisin. Ben günde 2 defa sabah-akşam saat 8 de kullanıyorum. Sagolsun fitilimi eşim yapıyor.ben korkuyorum.. Zaten bakamıyorum bile o kısımlara. Allah ondan razı olsun valla.. Her defasında dua ediyorum adama:KK19::KK60:

Hadi hayırlısı bakalım.. Gayet güzel.. inş hepsi döllenir. Fitili günde tek mi kullanacaksın.. Fitili kullandıktan sonra kalkıp 10-15 dakika yürümen gerekiyor sadece.. Unutma sakın. Fitili sonuna kadar ittirmelisin. Ben günde 2 defa sabah-akşam saat 8 de kullanıyorum. Sagolsun fitilimi eşim yapıyor.ben korkuyorum.. Zaten bakamıyorum bile o kısımlara. Allah ondan razı olsun valla.. Her defasında dua ediyorum adama:KK19::KK60:

Ins guzelce dollenirler canim saol fitili gunde 3 defa 2 ser defa kullaniiorum yurumem.gerektigini bilmiodum neden yuruoruz bide bu ilac ne ise yarayacak bilgilndrirsen cok sevinirim.ilk bnm asprin falanda vermis birsuru ilac

Ya kızlar suzin kullandığınız ilaçları duyunca brn şaşırdım benim doktor transfer den sonra vajinal jel ve bant verdi banti 1 kutu kulllandim bitince bıraktık birtek şuan jele decam ediyorum bunun dışında başka bir ilaç kullanmadım acaba bu farklılık neden bende doktorum dan şüphe etmeye başladım :(

Valla bana da crimino jel protestan iğne kalçadan ve 2 antinbiyotik corasprin folbiol prednol ohoooo dosineks

Amin canım hayırlı ömürlü evlatlar versin Rabbim inşallah herkese versin umudumuzu kaybetmeyelim inan çok üzüldüm bende korkuyorum birşey olur mu diye senin anlıyorum emin ol Dua et bol bol..Allah isteyen herkese nasip etsin imtihanina daha fazla tabi tutmasın inşallah dua et bol bol rahatlarsin

Estrofem kullandım kalp atisina kadar crinone jel kullandım yine kalp atisina kadar sonra progestan hap ve kan pıhtı taşıyıcısı olduğum için cleaxen iğne ve vitamin desteği imom diye bir hap verdi demir omega 3 folik kalsiyum vs içeriyor şimdilik bunlar kullandiklarim

Dostinex neden ya bende de vardı Lh yüksekliği bana hamilelik sonrası alma dediler ve gebelik te x kategori o ilaç çokzarar bebeğe..

Saolun kizlar guzel dilekleriniz icin dua etmek bile insanin icinden gelmezmi gelmio walla..oyle kotu berbat bi durum normal yollarla olupta bebegini kaybedenler bu kadar uzulmezler cunku naslsa yine olur nasilsa aci cekmeden o kadar igneyi yemeden vucuduna hormon yuklenmeden islemler olmadan hamile kalabliolar ama biz cok zor kaliyoruz we sonuc bu olunca insan hayattan soguyo..allahim ferahligini werir ins

Dostinex neden ya bende de vardı Lh yüksekliği bana hamilelik sonrası alma dediler ve gebelik te x kategori o ilaç çokzarar bebeğe..
aynen oyle canm dostinek si opudan sonra siskinlik olmasin die hemde prolaktini yuksek olanlara veriliyo ve gebelikten 1 ay once kesilio bu ilac cok zararli ki hamile kalanlar kullaniyorsa bilemiyorum artik allah yardimcilari olsun ben bu ilacida kullandim kus kus maf oldum 8 gun

aynen oyle canm dostinek si opudan sonra siskinlik olmasin die hemde prolaktini yuksek olanlara veriliyo ve gebelikten 1 ay once kesilio bu ilac cok zararli ki hamile kalanlar kullaniyorsa bilemiyorum artik allah yardimcilari olsun ben bu ilacida kullandim kus kus maf oldum 8 gun
Dostinex 0.5 mg gece yatmadan içiyorum hiç kusmadim ya o kadr çok ilaç iciomki bende anlamadim

İctiklerimin bitanesi ates yapıyor ama hangisi bilmiom gerçi bu gün çoğunu kesicem bu gece çok zor geçti tansiyonum dusuyo başım ağrıyı midem agriyo kasiklarim belim kopuyo yatamiom ani bir açlık gelio çok kötüyum yaaa

Kızlar kasiklarim çok ağrıyo midem bulanio bu Sabh kustum rahatladım biraz bu kadr erken olurmu ki tutunmuslarmidir çok merak ediyorum

Back
X