ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

a

aynen simdilik yok zaman gostericek gerisini allah kolaylik versin walla hepimize
Benimde yoktu ama işte kaynana ya bu niye böyle diyemiyoruz.. hoşuna gitmeyen bişey olsa esine söylesem oda arada kalıyo. hı kültür farkı yoksa aranızda idare edersin ama ben Karadeniz o Akdenizli olunca o gemi aynı evde yürümedi. ben normal ben olmadim. Sinirli hassas duygusal oluyorsun çok farklı anlaşılıyor. inşallah sen sorun Yaşamazsin ben sabırlı olamadım.
Sevgiler canım :)

Benimde yoktu ama işte kaynana ya bu niye böyle diyemiyoruz.. hoşuna gitmeyen bişey olsa esine söylesem oda arada kalıyo. hı kültür farkı yoksa aranızda idare edersin ama ben Karadeniz o Akdenizli olunca o gemi aynı evde yürümedi. ben normal ben olmadim. Sinirli hassas duygusal oluyorsun çok farklı anlaşılıyor. inşallah sen sorun Yaşamazsin ben sabırlı olamadım.
Sevgiler canım :)
ayni kultur canm ki ben soylerum anne boyle yapalim die ki kaynanam beni ogrendigi icin artik biliyor neyin nasil oldugu nu ayni duzen devam ediyor ilk kez gelmiolar ki ben rahatim o konuda ya sorun olucagini dusunmuyorum hic sen ne zmandir faruk betin hastasin ve hangi asamadasin

ayni kultur canm ki ben soylerum anne boyle yapalim die ki kaynanam beni ogrendigi icin artik biliyor neyin nasil oldugu nu ayni duzen devam ediyor ilk kez gelmiolar ki ben rahatim o konuda ya sorun olucagini dusunmuyorum hic sen ne zmandir faruk betin hastasin ve hangi asamadasin
benim transferim oldu canım bugün 10. günüm. Salı günü test yapacağım.

Mutlu Pazarlar ve haftalar diliyorum herkese. İnşallah yine bu hafta da bol bol hamiş haberleri alırız... :nazar::nazar::nazar::cool:

1 nisan transferimi oldum bugun test gunumdu . Degerim 732 olmus cok sukurr kizlar, gozlerim doluyor herseferinde ;(
Allah hepimizi tamamina erdirsin,nasip etsin..
maasallah canm rabbim kem gozlerden korusun allah tamamina erdirsin walla sizleri boyle hamis haberlerini duyunca inan cok hevesleniyorum biran once su transfer zmanim gelsin bekliyorum ya gunlerde gecmio baska zman olsa su gibi akiyo zaman

maasallah canm rabbim kem gozlerden korusun allah tamamina erdirsin walla sizleri boyle hamis haberlerini duyunca inan cok hevesleniyorum biran once su transfer zmanim gelsin bekliyorum ya gunlerde gecmio baska zman olsa su gibi akiyo zaman
Allah sana da nasip etsin canim benim. Insallah seninde güzel haberlerini okuruz burda :)

q

yok anestezi almiyosun ameliyat hane gibi biryere girip kucuk bir serum ve bacaklar olabildigince acik birsekilde baglanip 2 dk icinde bitio kameradan goruyosun sende herseyi insan utanio ama ya hersey maasalah fora acik icerde hemsireler falan doktor gelio ben utaniyorum sahsen ama yapicak bisey yok mecbur biraz az biraz ama insanin cani acio ilkinde ne oldugunu bilmeden girdim oldu bitti ama simdi bile bile acikcasi canim skiliyor biraz
Valla haklisin tatlim. Bebek istedigimizden beri masslah herkese aciyoruz. Bi de transfer son asama onda da fora oluyo biliyon. Bebek icin katlanoyos napalm :) bu arada benim de ilki tutmadi ayni adet sancisi da yasamistim. Ikinciden once servikal delitasyon yani genisletme işlemi yapildi. Anestezi altında. Bu uslem de sizinmi gibi de bana mi demediler acabaa ???? Meraklandm simdi
işaretleme olayını dediğim gibi her doktor yapmıyor canım. benim doktorum medicana faruk bey.. İstanbul anad

Kızlar makatim iki gündür bıçak gibi batiyo otururken yürürken bugünde belim agrimaya başladı Sabh lagman yaptık tuvaletede çıktım hiç benm gibi olan var mi?
Canm buaralar harekstizlkten basur olmus olabilirisn. Kabizlik cektigin için olablr. Bahirsaklarini calisyirmaya dikkat et. Ben direk kabız olmiyim diye dupolop şurup icmistim günde 1 kapak.
canım bu kayinvalide yi çağırma işini ben ilk tedavimde yaptım iyi yapmadım burnumdan geldi. ben ki çok iyi anlasiuordum başka şehirde yaşıyorlar çok seviyeli iyi iliskimiz vardı ama geldiler ilk tedavimde bütün sinir sistemim bozuldu inşallah seninde öyle olmaz. bana ders oldu bu sefer hiç çağırma dim ben stresten ölecektim çok denen değişiyor kaprisli oluyorsun kocana yansıtıyorsun sonra onlar alınıp kusuyolar aman Allah yardımcin olsun. ben bidaha töbe kaynana falan istemem :)

Kayinvalide olayi kötü olablr. Ben cok seviyorum onu ama bu dönem hassas kirabiliuor insan. Ben de istemedim kimseyi annemi bile. Hafif hafif yaptm islerimi de doktor da kizdi zaten. Ne o oyls anneye gitmelwr falan :) sürdürün normal hayatinizi dedi bize bizde oyle yaptik :)
evet telden giriyorum
Şöyle canm @ bu işareti yapınca arkadasinin nickinin baş harfini yaz mesela mav mav ... o ekranda gorunuyor sen de tikliyorsun. Ben de telden giriyorm. M mavi.su

iyi haberler ile gelirsin inşallah canım. kese ve kalp atışı beraber mi bakılıyor senin ?birde nerde tedavi görmüştün canım
Istanbul yeditepe üniv hastanesinde canm iki tane 3. Gün embriyosu ben sadece kese diye biliyorum kalp atışı ne zamn bilmiyorum

Back
X