ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar bugün serviks dikişi oldum yani rahmin ağzını torba gibi büzdü doktorum.ikiz gebelikte erken doğum riskini göze alamadık bunun için yapacağım dedi güvendik araştırdık bi problem olmaz dediler.iyiyim eve geldim yatıyorum dikisten dolayı kanama var ara ara ama olması normalmis zaten kısa sürdü..bugün ultrasonda da tekrar baktı ikisi de kız :) prensesler geliyor :KK66:
Geçmiş olsun cnm. İyi yapmışsın yolu diktirmekle. Arkadaşım korkudan yaptırmadı. İki hafta önce 6,5-7 aylıkken erken doğum yaptı. Kızın durumu iyi. Ama erkek olan iki defa solunumdan ameliyat oldu.durumu aynı. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

herkez de oluyomu kahve rengi akinti zaamani gelince nasil oluyo normal biseymi yani kahve rengi akinti olmasi ayy olur falan paniklemiyim
Canım bende hiç pembe kahverengi vs akıntı olmamıştı.. Olması da problem değil.. Önemli olan şiddetli olmaması. Takma çok kafana. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi..

Kızlar bugün serviks dikişi oldum yani rahmin ağzını torba gibi büzdü doktorum.ikiz gebelikte erken doğum riskini göze alamadık bunun için yapacağım dedi güvendik araştırdık bi problem olmaz dediler.iyiyim eve geldim yatıyorum dikisten dolayı kanama var ara ara ama olması normalmis zaten kısa sürdü..bugün ultrasonda da tekrar baktı ikisi de kız :) prensesler geliyor :KK66:
Canim gecmis olsun, kizcelerin oluyor cok sevindim . Massllah :KK49::KK49::nazar::nazar:

gecmis olsun canm cok sevindim maasallah kizlara aama buzme olayina sasirdim kac ayliksin ki sen bu islemi yapti ikizlerde erken dogum olayi elbettte olabilir ama sasirdim bunuda ilk kez duydum rabbim seni kizlarina saglikli bir sekilde kavustursun darisi da basimiza

Canım 14.haftadayim rahim boyu kisalip açıldıktan sonra yapmanin manası yok dedi doktor bugün benimle beraber 3kere düşük yapmış bi bayana da yapıldı.niye yaptırmadim erken doğdu benim yüzümden vs diye vicdan cekecegime yaptırdım gitti işin açığı..

Bu dediğin işlemi bizim bir akraba yaptırmıştı erken doğum riski var diye
Canım 14.haftadayim rahim boyu kisalip açıldıktan sonra yapmanin manası yok dedi doktor bugün benimle beraber 3kere düşük yapmış bi bayana da yapıldı.niye yaptırmadim erken doğdu benim yüzümden vs diye vicdan cekecegime yaptırdım gitti işin açığı..
canım bu dediğin işlemi bi tanıdığım yaptirdi kelepçe attırdı ve ise yaradı erken doğum olmadı onunda ikizdi

Aynen sırf onun için yaptı doktor zaten çok az bir anestezi verdiler ben ameliyathaneden çıkarken uyandım eşim kapıda bekliyordu hamdi diye seslendim burdayım dedi ikiside kız olacakmış dedim hasta bakıcı şaşırdı maaşallah abla ne çabuk uyandın dedi :)

Aynen sırf onun için yaptı doktor zaten çok az bir anestezi verdiler ben ameliyathaneden çıkarken uyandım eşim kapıda bekliyordu hamdi diye seslendim burdayım dedi ikiside kız olacakmış dedim hasta bakıcı şaşırdı maaşallah abla ne çabuk uyandın dedi :)
iyiymis walla dusugu engellediklerinide inan ilk kez duydum kizcelere sagsalim kavusursun ins rabbim su mubarek aylarda bizimde guzumuze gulsun

Kizlarr nasilsinz??ben az once regl oldm..bilen biliyo beni kibrisa gidicem dondurulmuslar icin..2tane var..yarin burdaki kendi doktoruma gidicem..dondurulmus transferi olan arkadaslar nasi olucak bu seferki surec biraz bahsedermsnz?yani sadce estoferm mi kullanicam ?kac gun kala progestorona baslicam?corasprin kullanacakmiyim?bide tahmini kacinci gun trasfer oluyo?bunlari soruyorum doktoruma guvenmiorm cunku:(mecburen gidiyorum..

Kafayı yicem arkadaşlar ya. 34 yaşında Olduğum için tek embriyo koydular. 2014 ekimde çıkan yasaya göre. Bunu duyan varmı?

Kafayı yicem arkadaşlar ya. 34 yaşında Olduğum için tek embriyo koydular. 2014 ekimde çıkan yasaya göre. Bunu duyan varmı?
Cnm israr etseydin keske..ozel bi merkez degilmiydi tedavi gordgm yer?bende olmuyo saniodum ve ole kibrisa gttm.smdi pismanm..yapmio olsalar bile tam sinirdasin 34 oldgu icin kesnlkle yapmalari gerekirdi..ama vardr bi hayir bu sekilde bebegin belki daha rahat tutunur insallahh

Kizlarr nasilsinz??ben az once regl oldm..bilen biliyo beni kibrisa gidicem dondurulmuslar icin..2tane var..yarin burdaki kendi doktoruma gidicem..dondurulmus transferi olan arkadaslar nasi olucak bu seferki surec biraz bahsedermsnz?yani sadce estoferm mi kullanicam ?kac gun kala progestorona baslicam?corasprin kullanacakmiyim?bide tahmini kacinci gun trasfer oluyo?bunlari soruyorum doktoruma guvenmiorm cunku:KK43:mecburen gidiyorum..
cnm mreba biliyorsundur belki daha once bilgin vardir benmde dondurulmus tu transfer icin gun bekliyordum canm soyke soyliyim ayin 9 da regl oldum estofeme basladim 13 nisanda adetim bitti 14 nisan isaretleme oldu ve 18 nisanda transferim oldu transferden 2 gun once baslattilar bana diger ilaclara progestan fitili hala devam ediyorum fitile coraspin falan vermedi bana ama

Cnm israr etseydin keske..ozel bi merkez degilmiydi tedavi gordgm yer?bende olmuyo saniodum ve ole kibrisa gttm.smdi pismanm..yapmio olsalar bile tam sinirdasin 34 oldgu icin kesnlkle yapmalari gerekirdi..ama vardr bi hayir bu sekilde bebegin belki daha rahat tutunur insallahh
allah allah bende doktora rica etmistim isterseniz tek koyalim biraz endiseleniyorum die doktor hayir dedi 2 koyucaz dinlemedi bile pek beni benm yasim 29

cnm mreba biliyorsundur belki daha once bilgin vardir benmde dondurulmus tu transfer icin gun bekliyordum canm soyke soyliyim ayin 9 da regl oldum estofeme basladim 13 nisanda adetim bitti 14 nisan isaretleme oldu ve 18 nisanda transferim oldu transferden 2 gun once baslattilar bana diger ilaclara progestan fitili hala devam ediyorum fitile coraspin falan vermedi bana ama
Evet biliorm cnm☺heyecanlsndr smdi sen test gunun ne zaman?ozamam senin 10.gun transferin oldu..banada 12.gunle 14.gun arasi dedi doktor..bakalm hayrlsi yarin doktora gtsem rahatliycam..bi hafta gecikti yine reglm insallah kist filan olusmamistr:(bide ben test yaptm iki defa silik cizgi cikti bu ay:(kan verdm <1.20 cikti..3 senedr 0.1 cikar hep acaba diyorum kimyasal gebelk mi yasadm..bu ay bi garip oldu insallah yarin bi sorun cikmaz:(

dionisya dionisya cnm massallah cici kizlarina☺allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm..doktorum hamile kalirsam banada o dikisten atabilecegini solemsti..bendeki sebep rahim perdesi dusuge sebep olabiliomsya ole demisti..zor bi islem deil galiba dimi?gecms olsn cnm.

Back
X