ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cnm ya ben gunde yarim ananas yiyorum:KK43:hemen azaltayim ozaman..bol bol yeyin diolar..napicami sasrdm :KK43:
Yok o kadar çok olmasın. Azı karar çoğu zarar her şeyin. Bir dilim yeter. Yemeyene de bir şey olmuyor sonuçta. Kararında olsun yeter. Takma kafana rahat ol. Bol su iç mutlaka.

kizlar bu sefer kimselere hic bisey soylemeyi dusunmuyorum ben ve dun doktorumda ayni seyi kendiliginden soyledi bana ltfn kimselere soyleme stres oluyosum die sadece sizinle geciricem bu sefer bu sureci geen ay biliosunuz negatif aldim ins bu ay olucak yine cift embriyo konulucak ins negatif almam yine bu onumuzdeki sali isaretlemem var ayin 16 si yada 18 gibide transferim olucak yine heycanlaniyorum ben yaa

kizlar bu sefer kimselere hic bisey soylemeyi dusunmuyorum ben ve dun doktorumda ayni seyi kendiliginden soyledi bana ltfn kimselere soyleme stres oluyosum die sadece sizinle geciricem bu sefer bu sureci geen ay biliosunuz negatif aldim ins bu ay olucak yine cift embriyo konulucak ins negatif almam yine bu onumuzdeki sali isaretlemem var ayin 16 si yada 18 gibide transferim olucak yine heycanlaniyorum ben yaa
canım biz tüp bebek tedavisi boyunca ne kendi aileme ne de eşimin ailesine hiçbirşey söylemedik.ve şuan test sonucum pozitif olduğu halde keseyi görüp kalp atışını duyuncaya kadar da söylemeyi düşünmüyoruz.inan böyle çok daha rahat oluyor.rahat olmaya çalış. hakkında hayırlısı olur umarım

M mavi.su cnmm insallah guzel olacak hersey..bu sefer olur insallah...benm kendim icin pek umidim yok:( sanki olmuo yine gbi hissediorm:(((sanki hic olmiycakms gbi gelio imkansz gbi gelioo sanrm hormonlar yine benm dengemo bozdu kuruyorum kafamda gozlerm doluyo:((((

M mavi.su cnmm insallah guzel olacak hersey..bu sefer olur insallah...benm kendim icin pek umidim yok:KK43: sanki olmuo yine gbi hissediorm:KK43:((sanki hic olmiycakms gbi gelio imkansz gbi gelioo sanrm hormonlar yine benm dengemo bozdu kuruyorum kafamda gozlerm doluyo:KK43:(((
Neden böle şeyler düşünüyosun ki iyi düşün iyi olsun valiente valiente . Kaçıncı günün?

Heyecan iyidir arkadaşım. Iyi olacak hayırlısıyla. Moralini yüksek tut. Zamanı gelince bunu sen bile engelleyemezsin :)

canım biz tüp bebek tedavisi boyunca ne kendi aileme ne de eşimin ailesine hiçbirşey söylemedik.ve şuan test sonucum pozitif olduğu halde keseyi görüp kalp atışını duyuncaya kadar da söylemeyi düşünmüyoruz.inan böyle çok daha rahat oluyor.rahat olmaya çalış. hakkında hayırlısı olur umarım
walla en guzelini yapmisiniz canm tebrik ederim

Ay kızlar inancinizi yitirmeyin tüp bebek koydurdugum gün elime ip alip bebek yeleği örmeye başladım ümitlerimiz boşa çıkacak diye tedirgin oluyorsunuz biliyorum ama yapmayın bunu olmayacak demeyin en azından siz inanın embriyonun sizin gücunuze ihtiyacı var rahmi ve bebekleri kasmayin lütfen...verecek olan Allah hayırlısı ile olsun inşallah hepimiz bu duyguyu tattık tedirginlik oldu negatif gördük..siz inanın yeterli...

İyi düşünün iyi olsun kızlar valiente valiente canım sen böyle yazdikca bir kaşık suda bogmak geliyor içimden yanlış anlama ama...Sen umutsuz olmamalisin ne kadar doktor iyi olmasa da merkez kötü de olsa sen olumlu düşün...zaten kirk zorlukla bu hali bulduk Allah aşkına hatirim varsa du negatif haline son ver....hepimiz geçtik ışte olmayacak diyosun başka bişey demiyorsun ilkinde olmadı diye şimdi olmayacak diye birşey yok nolur kuzum kasma akışına bırak biraz ne iyi ne de kötü düşün...nötr davran..

İyi düşünün iyi olsun kızlar valiente valiente canım sen böyle yazdikca bir kaşık suda bogmak geliyor içimden yanlış anlama ama...Sen umutsuz olmamalisin ne kadar doktor iyi olmasa da merkez kötü de olsa sen olumlu düşün...zaten kirk zorlukla bu hali bulduk Allah aşkına hatirim varsa du negatif haline son ver....hepimiz geçtik ışte olmayacak diyosun başka bişey demiyorsun ilkinde olmadı diye şimdi olmayacak diye birşey yok nolur kuzum kasma akışına bırak biraz ne iyi ne de kötü düşün...nötr davran..
Tmm cnm.saoll..zaten ahh olmadi vah olmiycak demiorm sadce heveslenmiorm.bi tuaf oldm ole iste..kizma tamam:((( dusunmicem bida bisi:)) poztif dusunmeye caliscam :)

Back
X