ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Ayyyyy cnmm yaaa cok sevmdm..tebriklerr....sonunda oldu cok mutlu oldm inan:)sanki kendm.kadar sevndm:)kan testimi yaptrdn cnm?saglkla kucagna almak nasip olsun
evet bugun 9 gunim dayanamadim kan testi yaptim soka girdim cunki cok kasik agrim var adet olucam saniyodum sonucu bir aldimn89,98 soka girdim rabbimntumnisteyenlere nasip etsin allahim tamamina erdirsin ins inanamiyorum hala

kizlar hamileyimmmmm:anneadayı:

Canım Allah tamamına erdirsin cümlenin yavrusunu Rabbim bağışlasın anali babalı büyütmeyi nasip etsin Anne olmayı isteyen tüm herkese versin kurban olduğum kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah...
Değerin epey yüksek iki transfer mi oldu canım

Canım Allah tamamına erdirsin cümlenin yavrusunu Rabbim bağışlasın anali babalı büyütmeyi nasip etsin Anne olmayı isteyen tüm herkese versin kurban olduğum kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah...
Değerin epey yüksek iki transfer mi oldu canım
evet canm iki tane oysa ben bu degerlerden pek anlamiyorum gercekten iyi dimii buhun 9 gunum 12 gun tekrar yaptiricam umarim katlar

gününüzün güzel geçmesi dileğiyle herkese merhabalar...arkadaşlar mide bulantısı çok çekiyorum.geceleri istifrar ediyorum.benim gibi olanlar neler yiyorsunuz.valla yemek yemeye korkar oldum sürekli aç geziyorum başım dönüyor.

canm rabbim sanada nasip etsin inaniyorum gun gelicek sendende duyucaz bu haberi yilmak yok canmmm benm dualarimdasin
Cnm benm.cok teskkredrm insallah rabbim banada nasip eder...ben biraz erteledim tedaviyi muhtemelen temmuzda olacak hazirandada histeroskopi bakalim kismet...

gününüzün güzel geçmesi dileğiyle herkese merhabalar...arkadaşlar mide bulantısı çok çekiyorum.geceleri istifrar ediyorum.benim gibi olanlar neler yiyorsunuz.valla yemek yemeye korkar oldum sürekli aç geziyorum başım dönüyor.
canım bende ayniyim ama benimki birazcık azaldı sadece sabahları kusuyorum. sabahlari ac kara şu içme. ben sabah lor peyniri ve zeytin yiyordum taze ekmekle. öğlene kadar ağzıma sıvı almiyordum. bunu doktor söyledi ve doğru. sonra acikmadan leblebi kuru kayısı ve badem tarzı şeyler ye ara öğünlerde. birde yemeklerde çorba yi sona bırak ilk katı ye.. ben 4 hafta bildiğin aç gezdim daha doğrusu ayakta duramadim halsizlik yaptı. ama yavaş yavaş azalıyor merak etme. akşam yatarken süt iç zorLada olsa

Kızlar.. Ben artık2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:) topiğine yazmaya başladım. Buraya bakamayabilirim. Hepinize her şey için teşekkür ederim. Ben de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Diğer topiğe de beklerim.. Gelin yazalım.. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden..bekleyen arkadaşlara da hayırlısı olsun diyorum. :KK200::nazar::KK19:

Back
X