Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar transferm hayrlisiyla yarin saat 2 de olacak ne olur dualarinizi eksik etmeyin ...Allahim hayirlisini versin insallah heyecan basladi bende...yarin 4.olacak iki tane taransfer edilecek insallah..geri kalanlarda 5.gune kac tane kalirsa dondurulacak..cok heyecanliyim kizlar..Allah kimsenin emegini bosa cikarmasinn..
Ay cnm coook saol cok tesekkur ederim cnm..o sureyi bilmiorm ama bakarim simdi:)Canım benim Allah hayırlısıni versin hakkında inşallah dualarimiz seninle biz ikiz hamileler whatsapp grubu kurduk orada da paylasacagim senin için kuzum komple dua ederiz esin fetihs suresi okusun transfer sirasinda kuzum transfer sonrası da bol bol dinlen![]()
Allah yolunu acık etsin cnm.hersey istediğin gibi olur inşallah.Kizlar transferm hayrlisiyla yarin saat 2 de olacak ne olur dualarinizi eksik etmeyin ...Allahim hayirlisini versin insallah heyecan basladi bende...yarin 4.olacak iki tane taransfer edilecek insallah..geri kalanlarda 5.gune kac tane kalirsa dondurulacak..cok heyecanliyim kizlar..Allah kimsenin emegini bosa cikarmasinn..
Tesekkurederim cnm:)cok saolAllah yolunu acık etsin cnm.hersey istediğin gibi olur inşallah.
Oldu canimmm..2 tane 1.kalite 4.gun embriyosu..hayirlisi olsun sadce bunu diliorm cnmm..ananasa basladim bile digerlerne yarin artik:)cok saol cnmvaliente canım benim ne durumdasın transfer oldu mu bol bol havuç suyu ananas ve kabak çekirdeği yiyeceksin unutma
![]()
Canm benmm valla zaman gecsin diye bekliorm ama gecmiooovaliente ne var ne yok keyifler nasıl canım test ne zama?
Canm benmm valla zaman gecsin diye bekliorm ama gecmiooo((( bugun transferi saymazsak 4.gunum..ayin 20sinde yapicam insallah:)))pazsrtesi ise balicam..daha kolay gecer herhalde.evdeyken hic gecmio;(
Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım.Kizlarr buda olmadi negatif 0.1 haber veriim dedim...............
Canım benim gerçekten çok uzuldum hayırlısı buymus demekten başka birşey yapamıyoruz ama sen biraz acele etmiyor musun aynı zamanda yaptırmıştık sen iki defa daha denedin biraz kafanı toparla sakin kafayla git bana doktorum kafani toparlamadan gelme dedi bana düşmez ama biraz ara ver isyerindende izin al en azından teste kadar öyle git ben başlayınca 1 2 ay ise gitmeyeceğim kolay şeyler değil yaşadıklarımız iste bir yere kadar sonuçtaKizlarr buda olmadi negatif 0.1 haber veriim dedim...............
Cnm bende cikolata kisti var ben benm bekliyecek zamanm yokCanım benim gerçekten çok uzuldum hayırlısı buymus demekten başka birşey yapamıyoruz ama sen biraz acele etmiyor musun aynı zamanda yaptırmıştık sen iki defa daha denedin biraz kafanı toparla sakin kafayla git bana doktorum kafani toparlamadan gelme dedi bana düşmez ama biraz ara ver isyerindende izin al en azından teste kadar öyle git ben başlayınca 1 2 ay ise gitmeyeceğim kolay şeyler değil yaşadıklarımız iste bir yere kadar sonuçta
kistin varsa tamam canım ona bişey diyemem bende özelde çalışıyorum bana izin verecekler ya vermeselerde çıkacam ne yapayım dünya para harcıyorum bi o kadrada stres kolay değil iş yerini düşünemem ben eczanede calısıyorum eczacım istediğin kadar kullan dedi bu defa sende konuş patronunla 3 defa gittin 4. ye gidecen yazık sanada kuzum yaaCnm bende cikolata kisti var ben benm bekliyecek zamanm yok(her gecen gun benm icin zarar anliyacagin
bide is yerinden okadar izin almam mumkun deil cunku ozelde calisiorm cnm..
Cnmm benm haklisin aslnda bazen kafama esnio deil isten cikiyim diye.ama isten vikarsamda evde otur otur kafayi iyice yerim herhaldekistin varsa tamam canım ona bişey diyemem bende özelde çalışıyorum bana izin verecekler ya vermeselerde çıkacam ne yapayım dünya para harcıyorum bi o kadrada stres kolay değil iş yerini düşünemem ben eczanede calısıyorum eczacım istediğin kadar kullan dedi bu defa sende konuş patronunla 3 defa gittin 4. ye gidecen yazık sanada kuzum yaa
canım kusura bakma şimdi anca gördüm bakamadım yoğındum bu aralar bende adet olmayı bekliyorum gideceğim ama stresten illaki iki aydır olmuyorum zaten düşükten sonra düzensizleşti neden bilmiyorum doktora gidiyorum bişey yok cahil insanlar her yerde var canım benim ilkinde herkes duydu sürekli arıyorlar oldumu ne zaman tahlil filan ama bu kez sadece annem ve ablamlar bilecek bide iş yerimdekiler ama bizimkilerden laf çıkmaz amannn duyarlarsada duysunlar pekte umrumda değil düşük yaptıktan sonra millet ne düşünmüş ne hissetmiş umrumda değil o kadar uğraşıp hamile kaldım hemde ikiz onlar düştükten sonra boş verdim dünyayı sende öyle yap bence bırak millet ne derse desinCnmm benm haklisin aslnda bazen kafama esnio deil isten cikiyim diye.ama isten vikarsamda evde otur otur kafayi iyice yerim herhalde(patronuma solersem herkes duyar malesef benm patronum adam gbi adam deil yani agzi cok gevsek..simdlk insanlarn sorularyla ugrasacak halimde yok oldumu tuttmu bilmemne zaten cahil insanlarn tup bebege bakis acilari beni olduruo..zaten biktm artk insanlara biseyler anlatmaktan
bilmiorm valla zaten ekimin sonundaki regl ile donmuslar icin baslamayi dusunuorm bakalm.hayrlisi...sen ne zaman basliyacaktn cnm?