Bekle canım 33. Gün erken ilaç almak için vardir belki köy kıyıda dursun ilacinSanırım ben de göremiyorum
Valla arkadaşlar inşallah diyeyim ümitli olmasam da
Bekliyeyim bari dediğiniz gibi
Zaten elden başka şey gelmiyor
Evet var canım baya belli inşallah bebişin seninleUnutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Canım gayet net çizgin en azından görünüyor.Bence Allahın izniyle kesin hamilesin sen çok güzel bir haber bu=)Unutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Canım çıkmasa bile üzülme çünkü daha çok erken=)Amin insallah kucaklar dolsunnnnnnn ama ben sabredemedim bata 6 gun kaldi bugun kan verdim yarin sonucu alicam bakalim bebekmi bekliyorum yoksa adetmi bekliyorum anlasilir insallh bebekdir
tebrikler cnmUnutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Amin insallah bat gunun oylece gecer gider ve bebisin gelirKızlar benim bugün kasık ağrım çok fazla.Belim ağrıyor.Yarın Bat günü ama bunlardan başka belirtim yok.Halsizim baş dönmem var sersemim.Sağ ve sol kasıklarıma bastırınca damarlarımın büyüdüğünü farkediyorum.Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Ben bata 3-4 gün kala yaptığımda aşağı yukarı böyleydi. Bat'la birlikte koyulaştı. Bazılarının önceden koyulaşıyor bazılarının sonradan. Ama geçen aya göre koyuysa umut var demektir. Gebelik testi varsa elinde yap. Çıkar bu zamanda.Arkadaslar yumurtlamam 19 20 subat civari oldu. Tahminlerime gore 5 6 mart bat tarihim. Ovulasyon testi yapiyorum. Bu sabah silikti fotografini attm. Dun bundan daha silikti. Ne diyorsunuz? Umutlanim mi yoksa bu gebelikle alakali degl midir? Belirtim yok sadece goguslerimde sislik ve hassasiyet var ama adet oncesi de olur bu. Gecen ay da ovu testi yaptim. Bata yaklasinda T cizgisi kayboldu. Rica etsem yorumlar misiniz? E Efulimm41 canim sen de bi bakar misin?
Tebrik ederim canım. Çok belirgin. Beta çok düşük çıkmaz büyük ihtimalle. Bat 1-2 gün geçince kan ver dayanabilirsen kimyasal deyip üzmesin doktorlar seni:)Unutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Sabahki idrarimi bi kaba ayirdim canm sizden gelecek cevaba gore. Saat 8de yapmistim idrarimi afedersin. Onunla test yapilir mi peki 4 5 saat gecse de ?Ben bata 3-4 gün kala yaptığımda aşağı yukarı böyleydi. Bat'la birlikte koyulaştı. Bazılarının önceden koyulaşıyor bazılarının sonradan. Ama geçen aya göre koyuysa umut var demektir. Gebelik testi varsa elinde yap. Çıkar bu zamanda.
Merhaba, bende de 5 mgr folbiol olduğu için araştırmıştım. Gebelik öncesi önerilen standart doz günlük 400 mikrogram. Yani 5 mgr'lık folbiol, önerilen tozun 12.5 katı anlamına geliyor. İkiye bölseniz de yüksek doz alacağınızı aklınızda bulundurun derim...Sağol canımmmm
Amin canım benim inşallahhhAmin insallah bat gunun oylece gecer gider ve bebisin gelir
Yapılır canım. 24 saate kadar kullanılabilir tekrar.Sabahki idrarimi bi kaba ayirdim canm sizden gelecek cevaba gore. Saat 8de yapmistim idrarimi afedersin. Onunla test yapilir mi peki 4 5 saat gecse de ?
Fazla folik asit vücutta kalmaz atılır. C vitamini gibi. O yüzden her gün almamız gerekiyor. Videoyu izlemedim ama vücut gerektiği kadarını kullanır fazlası idrarla atılır buna eminim. Ayrıca folbiol çok katkılı bir ilaç. nişasta bile var içinde. Folik asit miktarı düşük. 5 mg yazıyor diye 5 mg almıyoruz yani.Merhaba, bende de 5 mgr folbiol olduğu için araştırmıştım. Gebelik öncesi önerilen standart doz günlük 400 mikrogram. Yani 5 mgr'lık folbiol, önerilen tozun 12.5 katı anlamına geliyor. İkiye bölseniz de yüksek doz alacağınızı aklınızda bulundurun derim...
Doktor özellikle vermedikçe yüksek dozda folik asit alınmaması gerektiğine dair çalışmalar varmış. Allah korusun otizm riskini arttırıyormuş. Kimseyi evhamlandırmak istemem ama böyle bir risk olduğunu buradan herkesle paylaşmak istedim...
Merak eden arkadaşlar şuralara bakabilir:
http://www.ultragebelik.com/soru.asp?id=103
Ben de 6 gün kala kan verdim negatif çıktı. 3 gün kala verdim pozitif çıktı. Biraz daha bekleseydin keşke. Neyse hayırlısı artık belki sende benden hızlı yükselmiştir.Amin insallah kucaklar dolsunnnnnnn ama ben sabredemedim bata 6 gun kaldi bugun kan verdim yarin sonucu alicam bakalim bebekmi bekliyorum yoksa adetmi bekliyorum anlasilir insallh bebekdir
Anladim canim. Su an cesaret edemiyorum ya negatifse diye. Cesaretimi toplayabilirsem yapicam canm cok tesekkur ederimYapılır canım. 24 saate kadar kullanılabilir tekrar.
Rica ederim canım. Çok bekleme yine de yapacaksan. Bekleyeceksen yarın sabah yap.Anladim canim. Su an cesaret edemiyorum ya negatifse diye. Cesaretimi toplayabilirsem yapicam canm cok tesekkur ederim
Haber bekliyoruz canım senden kan mi vereceksin
Hayırlı olsun canm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?