Açlık tokluk farketmez hormonlarda :) çok kafana takma varsa da yoksa da bişey yapamazsın şu durumda :) rahatla biraz.Kani verirken bile bi acaba dedim tok karninami ac karninami verseydim diye anlayacagin delilik suan hat safhada
Maşallah herkes görüyor ikinci çizgiyi bu ay dilerim herkese uğurlu gelir böyle. Allah sağlıkla kucağınada almak nasip etsin arkadaşım tebriklerBata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri
Maşallah herkes görüyor ikinci çizgiyi bu ay dilerim herkese uğurlu gelir böyle. Allah sağlıkla kucağınada almak nasip etsin arkadaşım tebrikler
Sizinle çok benzer durumdaymışız. Benim BAT yarın (2 Mart). BAT'a 5 kala yaptığımda sizinki gibi çıktı sonucum, 3 kala baya koyu çıktı, dün yani 2 kala T çizgisi C'den daha koyu çıktı.Arkadaslar yumurtlamam 19 20 subat civari oldu. Tahminlerime gore 5 6 mart bat tarihim. Ovulasyon testi yapiyorum. Bu sabah silikti fotografini attm. Dun bundan daha silikti. Ne diyorsunuz? Umutlanim mi yoksa bu gebelikle alakali degl midir? Belirtim yok sadece goguslerimde sislik ve hassasiyet var ama adet oncesi de olur bu. Gecen ay da ovu testi yaptim. Bata yaklasinda T cizgisi kayboldu. Rica etsem yorumlar misiniz? E Efulimm41 canim sen de bi bakar misin?
Benim böyle şiş şiş oralara dokununca senin gibi farkedilen bişey yoktu ama elime geliyorDamar gibi değildi de özellikle sağ tarafımda yumurtalığımın oralarda ödem varmış gibi şişlik vardı, aynada bile farkediliyordu.
Bakarlar canım urolojiden sıra al gonder bizde öyle yaptik stresten az gelmiştir muayene olurken sorar doktor benim esimdede az gelmişti doktor stres mi yaptın demiş sorun yok dedi sizinde sorun yoktur insallah
Hayırlı olsun canımBata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri
Sağolun, ancak bu temel bilgilere ben de sahibim birçok kadın gibi. Sözkonusu araştırmaları yapan biliminsanlarının da sahip olduğunu düşünüyorum.Fazla folik asit vücutta kalmaz atılır. C vitamini gibi. O yüzden her gün almamız gerekiyor. Videoyu izlemedim ama vücut gerektiği kadarını kullanır fazlası idrarla atılır buna eminim. Ayrıca folbiol çok katkılı bir ilaç. nişasta bile var içinde. Folik asit miktarı düşük. 5 mg yazıyor diye 5 mg almıyoruz yani.
Sağol canım darısı başınıza inşallahHayırlı olsun canım
Ne zaman kan testi yapacaksiniz? Umulanmamak elde degl aslinda su durumda :) bence siz hamilesiniz oyle hissettim. Haber verin bize..Sizinle çok benzer durumdaymışız. Benim BAT yarın (2 Mart). BAT'a 5 kala yaptığımda sizinki gibi çıktı sonucum, 3 kala baya koyu çıktı, dün yani 2 kala T çizgisi C'den daha koyu çıktı.
Ben de geçen ay BAT'a 3 kala ovu yapıp silik çizgi bile görmemiştim. Ama yine de ümitlenmemeye çalışacağım....
Bu arada test mi yanlis acaba diye dusundugum icin bu aksam tekrar ovu testi yapicam bakalim.. benim hic gebelik belirtim de yok : /Sizinle çok benzer durumdaymışız. Benim BAT yarın (2 Mart). BAT'a 5 kala yaptığımda sizinki gibi çıktı sonucum, 3 kala baya koyu çıktı, dün yani 2 kala T çizgisi C'den daha koyu çıktı.
Ben de geçen ay BAT'a 3 kala ovu yapıp silik çizgi bile görmemiştim. Ama yine de ümitlenmemeye çalışacağım....
Ne zaman kan testi yapacaksiniz? Umulanmamak elde degl aslinda su durumda :) bence siz hamilesiniz oyle hissettim. Haber verin bize..
Ay ne güzel umut verdiniz:) İnşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize.Ne zaman kan testi yapacaksiniz? Umulanmamak elde degl aslinda su durumda :) bence siz hamilesiniz oyle hissettim. Haber verin bize..
Hamileliktendir inşallah:)Benim böyle şiş şiş oralara dokununca senin gibi farkedilen bişey yoktu ama elime geliyor
1 cc ise yeter canım yetmese sorun olsa söylerler di zaten içini ferah tut mahrem sonuçta öyle olması normal inşallah sonuçlarda güzel çıkar paylaşırsın burda bakarız birlikteSağol canım az olduğu için umarım sonuçları etkilenmez çok zorlanmış bekarken de alışkın değil aslında iyi bir yere gönderdim özel odalı falan hemşire lerden bile utandım diyo tuvalet te halletmiş inşallah bir sorun çıkmaz burayada atarım değerleri salı gününe anca randevu buldum
Bi tık altına baksaymışsın 5 mg'ın tamamının folik asit olmadığını anlardın aslında çok yaklaşmışsın :)Sağolun, ancak bu temel bilgilere ben de sahibim birçok kadın gibi. Sözkonusu araştırmaları yapan biliminsanlarının da sahip olduğunu düşünüyorum.
Ben sadece edindiğim bir bilgiyi tıbbi kaynakları da olması sebebiyle paylaşmak istedim. Dikkate alıp almamak herkesin kendi tercihi... folbiol'ün ya da herhangi başka bir tavsiye ilacının içindeki folik asit miktarının düşük mü yoksa 5 mg mı olduğuna prospektüsten bakabilirler. Bendekinde etkin madde: 5 mg folik asit yazıyor.
Isterseniz yarin sabah bi gebelik testini deneyin derim:) insallah guzel haberler veririz cok istiyorum bunuAy ne güzel umut verdiniz:) İnşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize.
Ben BAT geçtikten sonra gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Eğer ki o pozitif çıkarsa ancak o zaman kan veririm.
Son birkaç aydır döngüm 30 gün, BAT'ı buna göre yarın olarak düşünüyorum ama öncesinde 32 sürdüğü de oluyordu.
Bariz hamilesin canmmm tebriklerUnutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?