Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 canım senin sağ ve sol kasıklarda şişlik gibi böyle dokunduğunda damar damar eline gelen bişey var mıydı?

Bata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri
Maşallah herkes görüyor ikinci çizgiyi bu ay dilerim herkese uğurlu gelir böyle. Allah sağlıkla kucağınada almak nasip etsin arkadaşım tebrikler

E Efulimm41 canım senin sağ ve sol kasıklarda şişlik gibi böyle dokunduğunda damar damar eline gelen bişey var mıydı?
Damar gibi değildi de özellikle sağ tarafımda yumurtalığımın oralarda ödem varmış gibi şişlik vardı, aynada bile farkediliyordu.

Sizinle çok benzer durumdaymışız. Benim BAT yarın (2 Mart). BAT'a 5 kala yaptığımda sizinki gibi çıktı sonucum, 3 kala baya koyu çıktı, dün yani 2 kala T çizgisi C'den daha koyu çıktı.
Ben de geçen ay BAT'a 3 kala ovu yapıp silik çizgi bile görmemiştim. Ama yine de ümitlenmemeye çalışacağım....

Damar gibi değildi de özellikle sağ tarafımda yumurtalığımın oralarda ödem varmış gibi şişlik vardı, aynada bile farkediliyordu.
Benim böyle şiş şiş oralara dokununca senin gibi farkedilen bişey yoktu ama elime geliyor

Sağol canım az olduğu için umarım sonuçları etkilenmez çok zorlanmış bekarken de alışkın değil aslında iyi bir yere gönderdim özel odalı falan hemşire lerden bile utandım diyo tuvalet te halletmiş inşallah bir sorun çıkmaz burayada atarım değerleri salı gününe anca randevu buldum
Bakarlar canım urolojiden sıra al gonder bizde öyle yaptik stresten az gelmiştir muayene olurken sorar doktor benim esimdede az gelmişti doktor stres mi yaptın demiş sorun yok dedi sizinde sorun yoktur insallah

Sağolun, ancak bu temel bilgilere ben de sahibim birçok kadın gibi. Sözkonusu araştırmaları yapan biliminsanlarının da sahip olduğunu düşünüyorum.
Ben sadece edindiğim bir bilgiyi tıbbi kaynakları da olması sebebiyle paylaşmak istedim. Dikkate alıp almamak herkesin kendi tercihi... folbiol'ün ya da herhangi başka bir tavsiye ilacının içindeki folik asit miktarının düşük mü yoksa 5 mg mı olduğuna prospektüsten bakabilirler. Bendekinde etkin madde: 5 mg folik asit yazıyor.

Ne zaman kan testi yapacaksiniz? Umulanmamak elde degl aslinda su durumda :) bence siz hamilesiniz oyle hissettim. Haber verin bize..

Bu arada test mi yanlis acaba diye dusundugum icin bu aksam tekrar ovu testi yapicam bakalim.. benim hic gebelik belirtim de yok : /

Ne zaman kan testi yapacaksiniz? Umulanmamak elde degl aslinda su durumda :) bence siz hamilesiniz oyle hissettim. Haber verin bize..
Ay ne güzel umut verdiniz:) İnşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize.
Ben BAT geçtikten sonra gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Eğer ki o pozitif çıkarsa ancak o zaman kan veririm.
Son birkaç aydır döngüm 30 gün, BAT'ı buna göre yarın olarak düşünüyorum ama öncesinde 32 sürdüğü de oluyordu.

1 cc ise yeter canım yetmese sorun olsa söylerler di zaten içini ferah tut mahrem sonuçta öyle olması normal inşallah sonuçlarda güzel çıkar paylaşırsın burda bakarız birlikte

Bi tık altına baksaymışsın 5 mg'ın tamamının folik asit olmadığını anlardın aslında çok yaklaşmışsın :)

Doktorların çok demesinin nedeni zarar vermesi değil. Sonuçta bi vitamin, b9 vitamini. Emilimi için vücut uğraşıyor yoruyor kendini. Tamam 1 kg da içsen vücut gerektiğini kullanacak kalanını idrarla atacak bunda hem fikiriz. Ama bir zararı olmaz. Sadece fazla kullanımında enfeksiyon olmuş gibi idrarda yanmaya rastlanır. Başka da hiçbişey olmaz. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Düşüncelerine saygı duyuyorum. Seni ikna etmek için yazmadım onu da yanlış anlama belki bi ihtimal yazımızı okuyan olur yanlış öğrenmesinler diye anlatıyorum.

Isterseniz yarin sabah bi gebelik testini deneyin derim:) insallah guzel haberler veririz cok istiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…