- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
aaa ilk defa duydum canım çok ilginçKızlar kirpiklerim çok dökülüyor gözlerimi ovuşturuyorym elime en az 3 tane kirpik geliyor bazen gözümün içine kaçıyor Ayy heyecan bastı oğluma hamileyken resmen kirpiksiz kalmıştım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ilk defa duydum canım çok ilginçKızlar kirpiklerim çok dökülüyor gözlerimi ovuşturuyorym elime en az 3 tane kirpik geliyor bazen gözümün içine kaçıyor Ayy heyecan bastı oğluma hamileyken resmen kirpiksiz kalmıştım![]()
Canım şimdi araştırdım daha önce yaşamama rağmen gebelik belirtileri arasında sayılıyor sağlık sitelerinde yazıyor ama hiçbiri kesin değil tabiiaaa ilk defa duydum canım çok ilginç
Inşallah canımHayırlı cumalar kızlar. Bugünün yüzü suyu hürmetine çokça dua edelim inşallah. Özellikle ikindiden sonra akşam ezanına yakın olan yani kerahat vaktinde olan dualar geri çevrilmezmiş.
Hayırlı cumalar olsun.Inşallah canım
hahaha o zaman süperDeğerlendirmek benim işim![]()
ne doktoruna gidicen yanine için gidicenKızlar birazdan doktora gitmek için çıkıcam. Yemek yemedim. Ama emin olamadım yemek yemek etkilemiyor muydu ?
Yanlış hatırlıyorsam bişeyler yiycem benim kan şekerim çok hızlı düşer de boşa aç kalmiim
Hormonlarıma bakar herhalde. Genel muayene için gidiyorum. Gebelikle alakalı herşeye bakın diycem.ne doktoruna gidicen yanine için gidicen
valla hormonlar için aç olmaya gerek yok ama şeker vs tarzı şeylere bakacaksa aç isteniyorHormonlarıma bakar herhalde. Genel muayene için gidiyorum. Gebelikle alakalı herşeye bakın diycem.
Yok ona bakmaz heralde. Yiyorum ben yaa. Bayılıp kalcam yoksa saat kaç oldu. Tamam canım sağol :)valla hormonlar için aç olmaya gerek yok ama şeker vs tarzı şeylere bakacaksa aç isteniyor
canım tek günde zaten bitmez muhtemelen. Sen adet oldun mu ?Yok ona bakmaz heralde. Yiyorum ben yaa. Bayılıp kalcam yoksa saat kaç oldu. Tamam canım sağol :)
Yani ben hormon karı aç karnına yaptırmıştım canimHerkes nerde yaa fikri olan yok mu. Cuma'ya mı gittiniz ? :):)
canım hertürlü kan tahlili hastanelerde sabah yapılıyor bir de adet oldun mu sen adetin 3. günü yapılıyorYok ona bakmaz heralde. Yiyorum ben yaa. Bayılıp kalcam yoksa saat kaç oldu. Tamam canım sağol :)
bat a kaç gün vardı canım o dediğin genelde hamileliğin ilk haftalarında olur pıt pıt atar kasığın az üstüBenim sağ kası gimda hafif seyreme oluyor arada daha önce yaşayan varmı ya
etkilemiyor diye biliyorum benKızlar birazdan doktora gitmek için çıkıcam. Yemek yemedim. Ama emin olamadım yemek yemek etkilemiyor muydu ?
Yanlış hatırlıyorsam bişeyler yiycem benim kan şekerim çok hızlı düşer de boşa aç kalmiim
hadi güzel haberlerle gel canımmKızlar birazdan doktora gitmek için çıkıcam. Yemek yemedim. Ama emin olamadım yemek yemek etkilemiyor muydu ?
Yanlış hatırlıyorsam bişeyler yiycem benim kan şekerim çok hızlı düşer de boşa aç kalmiim
Valla daha yumurtlama olalı 3 gün oldu hiç bişey yoktu bugün seyriyor sanki sağ tarafbat a kaç gün vardı canım o dediğin genelde hamileliğin ilk haftalarında olur pıt pıt atar kasığın az üstü