• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla daha yumurtlama olalı 3 gün oldu hiç bişey yoktu bugün seyriyor sanki sağ taraf
anladım canım normaldir o zaman karnımızdan bir büyük damar geçiyor atardamar mı ne onu da burda bi konuda okmuştum çok eskiden onu hissediyorsundur belki dediğim şey için çok erken şu an

ayy çok merak ettim netten bulabilir miyim acaba canlı yayını ama ya izlerken biri girse içeri rezillik :D

Kızlar bişi sorcam hani yumurtlama zamanında akıntı olur dediniz ya
Şimdi o akıntı tam yumurtlama gününde mi olur yoksa atıyorum 1 2 gün önceden baslar mı
Benim dün de bugün de akıntım var ama dün akşam yaptığım test henüz koyı değildi. Bu aksam evde olmıcagımız için olur ya yumurtlarsam die dün akşamı değerlendirdik. Stok attım yani 1 gün idare etsin die :KK70:
Yani şimdi yumurtladm mı yumurtlıcam mı anlamadm testi se ekliyorum bana bi diyiverin hele

20171226_212323.webp 20171227_204853.webp Eki Görüntüle 2086130

Eklentiler

• 20171229_105659.webp
    20171229_105659.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 35
Şimdi o akıntı tam yumurtlama gününde mi olur yoksa atıyorum 1 2 gün önceden baslar mı
Benim dün de bugün de akıntım var ama dün akşam yaptığım test henüz koyı değildi. Bu aksam evde olmıcagımız için olur ya yumurtlarsam die dün akşamı değerlendirdik. Stok attım yani 1 gün idare etsin die :KK70:
Yani şimdi yumurtladm mı yumurtlıcam mı anlamadm testi se ekliyorum bana bi diyiverin hele Eki Görüntüle 2086130
Daha var canim yumurtlamazsin şu gibi akintim başlıyor benim 3 gün falan sürüyor sonra pozitifi görüyorum siliklesmeye başlarında bir iki gün yum.beyazi akintim oluyor genelde

Yani şimdi yumurtladm mı yumurtlıcam mı anlamadm testi se ekliyorum bana bi diyiverin hele Eki Görüntüle 2086130
yok canım iki üç gün önceden başlar akıntı nerdeyse 1 hafta böyle geçer doğurgan dönem olduğunun işaretidir yumurta hemen çatlamayabilir çatlaması yakın demektir bazen 2 ya da 3 günü bulur testin negatif ama her an koyulaşabilir ;)

Daha var canim yumurtlamazsin şu gibi akintim başlıyor benim 3 gün falan sürüyor sonra pozitifi görüyorum siliklesmeye başlarında bir iki gün yum.beyazi akintim oluyor genelde

heh işte benim de yumurta akı gibi akıntım basladı dün
o zaman sıkıntı yok yarın aksam evimdeyim inşallah :)

yok canım iki üç gün önceden başlar akıntı nerdeyse 1 hafta böyle geçer doğurgan dönem olduğunun işaretidir yumurta hemen çatlamayabilir çatlaması yakın demektir bazen 2 ya da 3 günü bulur testin negatif ama her an koyulaşabilir :KK66:

ayyy tamam canım çok saol benim de 2 gündür olunca dedim acaba testler mi yanlış :) Tamam canım cok saol :)

heh işte benim de yumurta akı gibi akıntım basladı dün
o zaman sıkıntı yok yarın aksam evimdeyim inşallah :)

ayyy tamam canım çok saol benim de 2 gündür olunca dedim acaba testler mi yanlış :) Tamam canım cok saol :)
Dün degerlendirmissin zaten yarın evdeysen sorun yok bugün pozitif değil zaten yarın pozitif çıkarsa bil3 kaçırmazsın canim

Yani şimdi yumurtladm mı yumurtlıcam mı anlamadm testi se ekliyorum bana bi diyiverin hele

Eki Görüntüle 2086131 Eki Görüntüle 2086133 Eki Görüntüle 2086130
Daha olmamış canim

Geldim doktordan kızlar. Adet olmadım daha. Bebek düşünüyoruz dedim. Hormon tahlili yapıldı mı dedi yapıldı dedim. Sıkıntı var mıydı dedi. E2 düşük dedim. O sıkıntı değil. Düzenli adet oluyorsan yumurtan gelişiyordur dedi. Ultrasonla bakıldı mı dedi geçen ay bakıldı dedim. Bişey çıktı mı dedi çıkmadı dedim. Tamam sıkıntı yok o zaman çıkabilirsin dedi. Bende bakmayacak mısınız hormonlarıma ya da ultrasonla dedim. Öyle her ay ultrasona mı girilir dedi. Ben en son 3 yıl önce girdim dedi. Fransa'da 4 yılda bir izin veriliyor dedi. İçimden ulan bana ne Fransa'dan ne anlatıyorsun dedim :) mal çıktı yani doktor sağolsun. 15-16 gündür sancım var adet gibi ama tek taraflı dedim. Strestendir o dedi. Stres yaparsan olmaz dedi. Ya kist falan varsa dedim. Geçen ay çıkmadıysa yoktur. Oluşsa bile 1 aylık olduğu için adetle atılır dedi. Adetin geçti mi dedi bende 3 gün ama yumurtlamam geç oldu dedim. Nerden anladın dedi. Ateş ölçüyorum dedim. Güzel ama evde yapılan testler var onlardan al şansını arttırır dedi.
Sonra başladı benle sohbet etmeye nerelisin ne iş yapıyorsun ne zaman evlendiniz memleket neresi. Ya sabır diye diye anlattım. Sinirden kudurdum yaa. :KK34:Önceki doktorum bunun yanında çok ilgiliydi.
Bu da ilgili ama gereksiz bi ilgi :) Azarlar gibi konuştu hep.

Geldim doktordan kızlar. Adet olmadım daha. Bebek düşünüyoruz dedim. Hormon tahlili yapıldı mı dedi yapıldı dedim. Sıkıntı var mıydı dedi. E2 düşük dedim. O sıkıntı değil. Düzenli adet oluyorsan yumurtan gelişiyordur dedi. Ultrasonla bakıldı mı dedi geçen ay bakıldı dedim. Bişey çıktı mı dedi çıkmadı dedim. Tamam sıkıntı yok o zaman çıkabilirsin dedi. Bende bakmayacak mısınız hormonlarıma ya da ultrasonla dedim. Öyle her ay ultrasona mı girilir dedi. Ben en son 3 yıl önce girdim dedi. Fransa'da 4 yılda bir izin veriliyor dedi. İçimden ulan bana ne Fransa'dan ne anlatıyorsun dedim :) mal çıktı yani doktor sağolsun. 15-16 gündür sancım var adet gibi ama tek taraflı dedim. Strestendir o dedi. Stres yaparsan olmaz dedi. Ya kist falan varsa dedim. Geçen ay çıkmadıysa yoktur. Oluşsa bile 1 aylık olduğu için adetle atılır dedi. Adetin geçti mi dedi bende 3 gün ama yumurtlamam geç oldu dedim. Nerden anladın dedi. Ateş ölçüyorum dedim. Güzel ama evde yapılan testler var onlardan al şansını arttırır dedi.
Sonra başladı benle sohbet etmeye nerelisin ne iş yapıyorsun ne zaman evlendiniz memleket neresi. Ya sabır diye diye anlattım. Sinirden kudurdum yaa. :KK34:Önceki doktorum bunun yanında çok ilgiliydi.
Bu da ilgili ama gereksiz bi ilgi :) Azarlar gibi konuştu hep.
Allah allah bu nasıl doktor ya ,kan testi istiyorum demedin mi canımmm. boşa mı gittin sen şimdi

Back
X