• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım üzülmedim hiç. Psikolojik olarak hazırlamıştım kendimi. Olmadığı kesin ama bugün yumurtlamamın 8nci günü. Olsa çıkardı. Umutlar bir sonraki aya artık :)
canım yumrtlamanın 8 günü ise adetin geçmemiş ki 6 gün var daha geç yumurtlamışsın sonucun da 2 çıkmış belki yükselir benim hep 0,01 çıkıyor 1 bile olmadı hiç ;)

Normalde yoktu. Ama bu ay normalden geç yumurtladım. İncir kürü yapmış. Sağlık olsun. :)
incir kürü adetini bozdu ya resmen. hay Allah. ama en temizini yaptın kan testi yaptırmakla.
pislik doktor onun da kafasını kırasım var şu an:sinirli:
valla canım benm de duygularım karıştı sen testini paylaşınca

canım yumrtlamanın 8 günü ise adetin geçmemiş ki 6 gün var daha geç yumurtlamışsın sonucun da 2 çıkmış belki yükselir benim hep 0,01 çıkıyor 1 bile olmadı hiç :KK66:
Tam sonucu yazmıyor canım yaa. 2den küçük diyor sadece. Tam bi değer görsem yükselebilir derim belki. Neyse yaşayıp görcem. Ocak bi gelsin de adet yine gelmezse yaparım test atarım kafamdan :)

incir kürü adetini bozdu ya resmen. hay Allah. ama en temizini yaptın kan testi yaptırmakla.
pislik doktor onun da kafasını kırasım var şu an:sinirli:
valla canım benm de duygularım karıştı sen testini paylaşınca
Eşim birlikte özelde bi doktora gidelim dedi. Burda bi doktor var GATA'dan gelmiş. İyi bi doktor. Birlikte görüncez. İyi ilgili bi doktora görünme fikri bile içimi rahatlattı. Bi de benim eşimin değerleri düşük ya olursa düşük ihtimali olur diyorlardı. Bi yerde sevindim bile diyebilirim. Düşük olmasındansa geç olmasına razıyım. Gerçi öyle de en azından hamile kalabildiğimi bilirdim. Kafam karman çorman :)

Eşim birlikte özelde bi doktora gidelim dedi. Burda bi doktor var GATA'dan gelmiş. İyi bi doktor. Birlikte görüncez. İyi ilgili bi doktora görünme fikri bile içimi rahatlattı. Bi de benim eşimin değerleri düşük ya olursa düşük ihtimali olur diyorlardı. Bi yerde sevindim bile diyebilirim. Düşük olmasındansa geç olmasına razıyım. Gerçi öyle de en azından hamile kalabildiğimi bilirdim. Kafam karman çorman :)
gerçekten bir ilaç takviyesi alması lazımsa bunu öğrendikten sonra hamiş kalmak en iyisi.
bak ben kaybettim bi tane.
gerçekten çok zor.
2 ay oldu hala ara ara ağlıyorum.
canım sen en temizinden git tahlillerini yaptır ben de bu adettten sonra yaptıracam inşalllah

Back
X