• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim birlikte özelde bi doktora gidelim dedi. Burda bi doktor var GATA'dan gelmiş. İyi bi doktor. Birlikte görüncez. İyi ilgili bi doktora görünme fikri bile içimi rahatlattı. Bi de benim eşimin değerleri düşük ya olursa düşük ihtimali olur diyorlardı. Bi yerde sevindim bile diyebilirim. Düşük olmasındansa geç olmasına razıyım. Gerçi öyle de en azından hamile kalabildiğimi bilirdim. Kafam karman çorman :)
canım nerde oturuyorsun sen benim de doktorum gata çıkışlı aynı doktor mu merak ettim
 
Tam sonucu yazmıyor canım yaa. 2den küçük diyor sadece. Tam bi değer görsem yükselebilir derim belki. Neyse yaşayıp görcem. Ocak bi gelsin de adet yine gelmezse yaparım test atarım kafamdan :)
2 dir canım o sistem otomatik koyuyor o işareti oraya ;) benimde hep küçüktür 0,01 yazıyor 0,01 den küçüğümü var daha :D
 
2 dir canım o sistem otomatik koyuyor o işareti oraya :KK66: benimde hep küçüktür 0,01 yazıyor 0,01 den küçüğümü var daha :KK70:
Aaa öyle bişey olabilir mi. Bende 2 ilk defa gördüm. 1.2 oluyordu hep.
Belki de değer 2 ama gebelik var demek için düşük bi değer demek anlamında bilemedim. Her türlü bekliycem adeti yapacak bişey yok. Ama sancı psikolojik değil negatifi gördükten sonra geçmedi. Emin oldum.
 
Gızlarrrrr beni unuttunuz hemen be ya :-) kimse beni sormuyor agrin sizin varmi ne haldesin ama ayip yani :-) bu arada bence adet belirtileri baya baya basladi.
 
Back
X