- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
ben de ilk defa böyle bir sonuç gördüm desem yeri varŞimdiye kadar hiç bi testimde direkt değer görmedim ben yaa. <1.20 ya da <2 gördüm. Özelde mi öyle oluyor acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ilk defa böyle bir sonuç gördüm desem yeri varŞimdiye kadar hiç bi testimde direkt değer görmedim ben yaa. <1.20 ya da <2 gördüm. Özelde mi öyle oluyor acaba.
canım nerde oturuyorsun sen benim de doktorum gata çıkışlı aynı doktor mu merak ettimEşim birlikte özelde bi doktora gidelim dedi. Burda bi doktor var GATA'dan gelmiş. İyi bi doktor. Birlikte görüncez. İyi ilgili bi doktora görünme fikri bile içimi rahatlattı. Bi de benim eşimin değerleri düşük ya olursa düşük ihtimali olur diyorlardı. Bi yerde sevindim bile diyebilirim. Düşük olmasındansa geç olmasına razıyım. Gerçi öyle de en azından hamile kalabildiğimi bilirdim. Kafam karman çorman :)
İzmit canım. Mehmet Müezzinoğlu doktorun adı. Cihan hastanesinde.canım nerde oturuyorsun sen benim de doktorum gata çıkışlı aynı doktor mu merak ettim
2 dir canım o sistem otomatik koyuyor o işareti orayaTam sonucu yazmıyor canım yaa. 2den küçük diyor sadece. Tam bi değer görsem yükselebilir derim belki. Neyse yaşayıp görcem. Ocak bi gelsin de adet yine gelmezse yaparım test atarım kafamdan :)
analdım canım bursa dayım ben değilmiş ama olsa ne güzel olurdu :)İzmit canım. Mehmet Müezzinoğlu doktorun adı. Cihan hastanesinde.
adamın yüzü şirin zaten kötü birine benzemiyor en azından kasmamış kendinihttps://www.doktortakvimi.com/mehmet-muezzinoglu/kadin-hastaliklari-ve-dogum/kocaeli
Yaaa şu yorumlara bi bakar mısınız çok güzel değil mi. Şimdiden sevdim adamı![]()
Aaa öyle bişey olabilir mi. Bende 2 ilk defa gördüm. 1.2 oluyordu hep.2 dir canım o sistem otomatik koyuyor o işareti orayabenimde hep küçüktür 0,01 yazıyor 0,01 den küçüğümü var daha
![]()
Aynen canım doktorum benimadamın yüzü şirin zaten kötü birine benzemiyor en azından kasmamış kendini![]()
tey tey teyAynen canım. Belki gerçek hayatta da tanışırdık :):)analdım canım bursa dayım ben değilmiş ama olsa ne güzel olurdu :)
nasip canım dünya küçük :)Aynen canım. Belki gerçek hayatta da tanışırdık :):)
Ağrı adet öncesi belirti de olabilir hamilelik belirtiside kırmızıları görmeden net birşey denilemez bekleyebilirsen bat i bekle canımAdet agrisi gibi ağrılarımda var dünden beri ya
Özel mi devlet mi. Devlette ilgili bi doktor bulmak gerçekten çok zor.Benimki yüzüme bakmadı sadece problem yok dedi offff sinir oluyorum
Bende bursadayım canım önerebileceğin bir doktor var mi ilgili bilgilianaldım canım bursa dayım ben değilmiş ama olsa ne güzel olurdu :)
Üzülme canım herşeyin hayırlısı. İnşallah diğer aya alırsın mutlu haberini
ne zaman gittin sen canım doktoraBenimki yüzüme bakmadı sadece problem yok dedi offff sinir oluyorum
Ben jimer e selim Akgün e gidiyorum canım çok memnunum 10 yıllık doktorum çok tecrübeli bilgili birisi muayene ücreti 100 lira 10 gün içinde gidersen kontrole sayılıyor para almıyor ücretide iyiBende bursadayım canım önerebileceğin bir doktor var mi ilgili bilgili
Gızlarrrrr beni unuttunuz hemen be yakimse beni sormuyor agrin sizin varmi ne haldesin ama ayip yani
bu arada bence adet belirtileri baya baya basladi.
asıl sen bizi unuttun