• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel anlatmışsın senin bu durumun bizim için yol gösterici olmalı bence. Ya ben kendime diyorum ki bir sorun varsa ben değil doktor çözecek, bir stres gerilim varsa doktor değil ben çözeceğim. Öyle iş bölümü yaptım kafamda bana sorarsan rahatım ama benim sorun da stres kaynaklı değilmiş :) neyse ki halledildi umarım bundan sonra güzel haberler alabilirim. Hepimiz güzel haberler alırız.
İnsallah canim gercekten birbirimizin hayatlarindan aslinda alinmasi gereken cok sey var ben sirf doktora yumurtam catliomu bakim die gittim cok sukurki bi sorun yok ozaman diorum kendi kendime demekki Rabbimin yazdigi bi gun var o ozaman nefes almaya baslicak herkes icin mevlam gorelim neyler neylerse guzel.eyler canim bu isler aslinda hesap kitapla olmuo tabiki dikkat edilmesi gerekioda ama Rabbiminde zamani var❤️hic kimsenin kucagini Rabbim bos birakmasin

Erken olunca istiyormuş yaa. Benim ki istemiyor 3 gün geçti:KK48:
Öyle düşünme canim.vücut bu kendini toparliyor.herkes 25 gunde yada 28 günde bir olacak degil ya.önemli olan 35 ve 40 günü asmasin.bi doktorla görüstüm.dedi ki bizim de çocugumuz olmuyor.esim pko imis.bana söylememiş.35 40 günde oluyor.
21 ila 35 gün arası düzenli diyoruz dedi.

Öyle düşünme canim.vücut bu kendini toparliyor.herkes 25 gunde yada 28 günde bir olacak degil ya.önemli olan 35 ve 40 günü asmasin.bi doktorla görüstüm.dedi ki bizim de çocugumuz olmuyor.esim pko imis.bana söylememiş.35 40 günde oluyor.
21 ila 35 gün arası düzenli diyoruz dedi.
evet öyleymiş canım. Benim 29günde bir. Bu ay incir kürü biraz şaşırttı beni. Yoksa düzenlidir çok şükür.

Maşallah canım. Keşke biz de öyle olsak. Böyle devam :super:
iki ameliyat oldum hamile kalmak için.. buna ne çok uğraşıyorum diye de bakabilirim, ya da çözümsüz değil sıkıntılarım diyebilirim.ben hep ikincisini seçiyorum. Pozitiflik de sevdiğim , beni onlar ameliyat etti diye şanslı hissettiğim iki doktora denk getirdi belki de beni.
Ne bileyim bir arkadaşım yeni Doğum yaptı..3. Çocuk istiyormuş,bana söylediğinde benim 3 çocuk için dalağıma kadar alırlar bir çocuk için 2 ameliyat oluyorum diye kendi durumumla eğleniyorum :)

Bide kizlar ben hamile kaldigim ay hem.sogan suyu icmistim 15gun bide mubin duasi yapmistim hamile.kalmadanda ruyamda hamile kalcagimi Rahmetli dedem.solemisti☺️bide babamin elinden pembe kurdela aldigimi gormustum

Inşallah canım bilmiyorum hiç olmayacak gibi geliyor. Geçen aydan önce 3 gün geçti geçen ay 1 gün bu ay 3 gün erken adet düzenim bozuldu. Psikolojim bozuldu.
Çok küçül seylere morelini bozuyirsun.
Sana yazayim gecen seneki dongümu
Şubat 28
Mart 25
Nisan 31
Mayis 27
Haziran 25
Temmuz 27
Ağustos 26 gün ve hamilelik.
Vücudun kendinee yeniden bi düzen kuruyor.bu iyi bisey.demek ki biseyler degisiyor.ve bu olumlu bi degisme.eger oylr olmasa ben hamile kalmazdim.

Şubat 28
Mart 25
Nisan 31
Mayis 27
Haziran 25
Temmuz 27
Vücudun kendinee yeniden bi düzen kuruyor.bu iyi bisey.demek ki biseyler degisiyor.ve bu olumlu bi degisme.eger oylr olmasa ben hamile kalmazdim.
Benim 11 ay oldu bu ay
Şubat 28
Mart 25
Nisan 31
Mayis 27
Haziran 25
Temmuz 27
Inşallah canım dediğin gibidir. Ilginç olan sancim yok sadece ayaklarım buz gibi daha tam sökülmedim sanırım yeni başladı sayılır

iki ameliyat oldum hamile kalmak için.. buna ne çok uğraşıyorum diye de bakabilirim, ya da çözümsüz değil sıkıntılarım diyebilirim.ben hep ikincisini seçiyorum. Pozitiflik de sevdiğim , beni onlar ameliyat etti diye şanslı hissettiğim iki doktora denk getirdi belki de beni.
Ne bileyim bir arkadaşım yeni Doğum yaptı..3. Çocuk istiyormuş,bana söylediğinde benim 3 çocuk için dalağıma kadar alırlar bir çocuk için 2 ameliyat oluyorum diye kendi durumumla eğleniyorum :)
Ne güzel pozitif düşünüyorsun. Ben doğuştan karamsarım, stresliyim. Okulda öğrencilere sınav hazırlıyorum ben heyecanlanıyorum acaba yapabilecekler mi diye. Ömrüm stresle geçti diyebilirim. Halbuki daha 5 ay olmuş bebiş düşüneli. Önceki 4 ay da zor atlattım negatif sonucunu. Son ayda buraya katıldım. Benim gibi bebek heyecanıyla yanıp tutuşan arkadaşlarla tanıştım. Dertleştik, birbirimizi sakinleştirdik, yeri geldi gaza getirdik :) belki de onun etkisiyle bu ayı daha rahat atlattım. Negatifi görünce saatlerce ağlayan ben. Vakti gelmemiş demekki dedim. Sizin pozitifliğiniz bana sirayet etti galiba :) iyi ki buraya katılmışım. İyi ki bu topiği görmüşüm. :dua:

Iyi ya iste.herseyi promlem yapmayin.yedigimiz içtigimiz hersey bozuyor dengeyi.
Ben çok abur cubur yiyorum yaa. Onları bırakmam lazım dimi. İçecek içmem hazır hiç bişeyi. Ama çikolata cips görünce dayanamıyorum eşim de öyle. Bunların içinde katkı var hep. Belki de bunlar bozuyor hormonları :KK43:

Bide kizlar ben hamile kaldigim ay hem.sogan suyu icmistim 15gun bide mubin duasi yapmistim hamile.kalmadanda ruyamda hamile kalcagimi Rahmetli dedem.solemisti☺️bide babamin elinden pembe kurdela aldigimi gormustum
Bende soğan kürü yaptım. Dualar ettim Meryem suresi okudum. Beni akrabalarım yeşil iri elma yerken,
Nane bahçesinde dolaşırken, can eriği toplarken ve beyaz elbise denerken gördüler. Ama hiç bişey olmadı. :) nasip işte. Vakti gelmemiş.

Evet canım ya kesinlikle biliyorum ki regl olacağım kafam çok rahattı. şimdi ben de katıldım önce yumurtlama sonra da test için heyecanla ve sabırla bekleme süreci.. umarım ocak ayı hepimize iyi gelir.
Umarım canımmm. ❤️
Kızlar ultrason konusunda haklı olabilirler. Benim burada gittiğim doktor ultrasonla bakmadan önce Türkiye’den eski görüntülerimi istedi. Ameliyat öncesi görüntüler vardı ve oradaki doktorum da ameliyat notu yazdı. Ama ameliyat sonrası yapılan ultrasonlar kayıt edilmediği için, o zaman ben bakacağım dedi. Ama eğer çıkarıp bir görüntü gösterseydim onu referans alacaktı. Ki sözünü ettiğimiz süre 1 ay değil 1 sene :) burada benim duyduğum hamilelik yolunda gittiğinde de her seferinde ultrasonla bakmıyorlarmış. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. Olurda yaşarsam söylerim size :)
Ben dedim kendi kendime ilkinden tecrübeyle. 10.hafta gideceğim ultrasona bir dahaki gebeliğimde. Valla kese göründü bebek göründü vay kalp atışı göründü görünmedi derken acayip stres olmuştum.
Kızlar adet oldum düzenli olan adet düzenim de bozuldu sonunda 3 gün erken oldum artık hayırlısı bu Rabbim dilediğine verir dilemediğine vermez kısmet artık .:KK43:
Ayy yusemcim olsun üzülme. Baya bir olmuş sen deneyeli ama her nasip vaktine esirdir canımmm. Vakti gelmeden bir yaprak bile düşmüyor yere. Oysaki her yaprak aynı ağaçta olmasına rağmen hepsi hepsi farklı farklı zamanlarda düşüyor.. Bakalım bizim yaprakların zamanı ne zaman

Ben sorana kısırım diyorum, sonra o beni düzeltiyor olur mu öyle şey sende bir sorun yok, herşey yolunda, stres yapma bak olacak falan filan.. çok gülüyorum bu dialoglara ama bir daha sormuyor o kesin :)
Hahaha gerçekten alemsin :) :) :)
Aha bi ufak umudum vardı o da gitti iyi mi :KK70:
:D
Bide kizlar ben hamile kaldigim ay hem.sogan suyu icmistim 15gun bide mubin duasi yapmistim hamile.kalmadanda ruyamda hamile kalcagimi Rahmetli dedem.solemisti☺️bide babamin elinden pembe kurdela aldığımı gormustum
Ya aaaa. Ne güzel rüyaymış Allahımmmmm çok bayıldım
Ne güzel pozitif düşünüyorsun. Ben doğuştan karamsarım, stresliyim. Okulda öğrencilere sınav hazırlıyorum ben heyecanlanıyorum acaba yapabilecekler mi diye. Ömrüm stresle geçti diyebilirim. Halbuki daha 5 ay olmuş bebiş düşüneli. Önceki 4 ay da zor atlattım negatif sonucunu. Son ayda buraya katıldım. Benim gibi bebek heyecanıyla yanıp tutuşan arkadaşlarla tanıştım. Dertleştik, birbirimizi sakinleştirdik, yeri geldi gaza getirdik :) belki de onun etkisiyle bu ayı daha rahat atlattım. Negatifi görünce saatlerce ağlayan ben. Vakti gelmemiş demekki dedim. Sizin pozitifliğiniz bana sirayet etti galiba :) iyi ki buraya katılmışım. İyi ki bu topiği görmüşüm. :dua:
Aynen öyle kuzummm. Valla bursa insanların iyiliğini kalbimde hissetim diyebilirim birbirimize çok güzel destek oluyoruz. Bu ay olmasa bile birer birer ilerleyen aylarda hamiş kalacağız ben inanıyorum

Ben çok abur cubur yiyorum yaa. Onları bırakmam lazım dimi. İçecek içmem hazır hiç bişeyi. Ama çikolata cips görünce dayanamıyorum eşim de öyle. Bunların içinde katkı var hep. Belki de bunlar bozuyor hormonları :KK43:
Bence abur cumhuru pat diye kesmelisin. Yavaş yavaş kesilmiyor abur cubur. Bir hafta dayansan gerçekten unutuyorsun.
Ben de acayip abur cubur düşkünü bir insanım
Kızlar ya yola çıkacam olurda bişey varsa zararı olurmu mecburum
Bs olmaz canım. Dennisgo nun arkadaşı trambolimde zıplamış. Hem ben duydum biri düğünde halay çekmiş hıplamış zıplamış.

Kamyonun kasasında gitmeyeceksen sıkıntı olmaz canım. :KK48:
:D :D

Canim bak dusun rahmetli dedemi gordum ruyamda bana dioki bitane bezelye ye hamile kalicaksin sonra ruyamda ablami cagiriorim bi ruya gordum abla gel anlatim diorum ordan bi kadin cikio dioki eger ruyani anlatirsan gerceklesmez dio neyse uyandim kimseye anlatamiorum da ya cikmazda die1ay zor dolandim sonra bizim buzlukta bezelye vardi ise girdim demistimya nese bigun isten geldim gorumcem buzluktan bezelyeyi cikarmis pilav yapmis ben gordum şok oldum.nese hemen ruya aklima geldi bitanecik yedim sevmedigim icin nese beklemeye koyuldum sonra cok sukur o ay hamile kaldim sonrada herkese anlatiodum ruyami

Back
X