• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acitmiyor ama sadece ilk an bir irkilme oluyor. Tabi kendini rahat tutman lazım ama kendini sıksan bile acımaz yani..
Adet günü bu muayene için uygun olmaz. Ama adetin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmak icin gitmen gerekir
@aayynnuurr
Tamam canim cok sagol. Bakalm zaten adet olursam olmazsam sonucu yazicam daha sormak istedigim şeyleri de sorarim bugun kendimi tutamayip test almaya gidicektim ama gitmedim zaten 2 3 gun kaldi :)

Tamam canim cok sagol. Bakalm zaten adet olursam olmazsam sonucu yazicam daha sormak istedigim şeyleri de sorarim bugun kendimi tutamayip test almaya gidicektim ama gitmedim zaten 2 3 gun kaldi :)
Hiç sorma ben eşimle çıktım nöbetçi eczaneye eczanede baby time varmış. O da umudumbitmedi_ yeni negatif gösterdi diye almadım :D eczanede de başka yokmuş mecbur yarını bekleyeceğiz

Hiç sorma ben eşimle çıktım nöbetçi eczaneye eczanede baby time varmış. O da umudumbitmedi_ yeni negatif gösterdi diye almadım :KK70: eczanede de başka yokmuş mecbur yarını bekleyeceğiz
Ben valla diyemiyorum da esime artık sonucu kırmızılar olunca onunda morali bozuluyor üzülüyor o yuzden tutuyorum kendimi birazda yoksa cok sabirsizimdir dayanamam kendimde gidip alamam gitmeye imkan yok malesef ben hep prodector ondan aldim bi kere farkliydi ama hic cikmadi adetimde hep duzenlidir ama hayırlısı Rabbim ol deyince oluyor demekki daha vakti gelmemis :)

Ben valla diyemiyorum da esime artık sonucu kırmızılar olunca onunda morali bozuluyor üzülüyor o yuzden tutuyorum kendimi birazda yoksa cok sabirsizimdir dayanamam kendimde gidip alamam gitmeye imkan yok malesef ben hep prodector ondan aldim bi kere farkliydi ama hic cikmadi adetimde hep duzenlidir ama hayırlısı Rabbim ol deyince oluyor demekki daha vakti gelmemis :)
Predictor early mi canim tam adı ne onun

Hiç sorma ben eşimle çıktım nöbetçi eczaneye eczanede baby time varmış. O da umudumbitmedi_ yeni negatif gösterdi diye almadım :KK70: eczanede de başka yokmuş mecbur yarını bekleyeceğiz
Iyi yapmişsin canim almamakla.ya eline alinca bile ne kadar dandik olduğunu görüyorsun.
ilginc bir durum daha var suan kanamam var az az hicbirsey anlamadm yarin sabah birdaha test yapcam
Artık şu testin resmini atsan canim.çatladım şuracikta meraktan:)

Aynen sırf topiği bırakmamak için hamile kalmadım zaten :confused:
Hihihi alemsin kız

Oyle canim obur turlu mantikli bide pahali bu eczanede bazen uygun fiyatli veriyo bazen bundan veriyo
Ne iyi eczanenin canım
Ben en dıştaki ambalajıni görünce zaten oraciğa yıkılasim geldi.bu bebek varsa da göstermez dedim.
He valla aynen öyle bir his Bi uyandırıyor. Gerçi ben de ilkinde göstermişti silik bir şekilde ama olsun :) Sana yaptığı yamuotan dolayı alasım gelmedi :D

Kızlarrrr :((( benim pazartesi adet gunum eger olursam cok fena olacak ben ilk 3 gun yataktan kalkamiyorum ve salı günü kayinpederim gelecekmis ben napcam ya kendime hayrım olmuyor hiç o bi kac gunde esim idare ediyor yapiyo hicbisey yapamayacak gibi oluyorum eger olursam en rahat hafif ağrılı şekilde nasıl gecirebilirim

Inanmazsin sana cips yeme dicektim.cips yumurtlamayı çok bozuyor.sperm üretimini de etkiliyor.onun icin kısırlık yapiyor diyorlar.ben hamile kalmadan önce bıraktin.kesinlikle ağzima sürmedim bunu duyunca.bence sende yeme.
Ayy gerçekten mi. İki durumda var bizde o da etkiliyordur. Bırakcam daha yemiycem. Bu tarz bişey var mı başka yemememiz gereken ?

Back
X