- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bi de yeşil kız çocuğu demekmiş.Yanlız görülen ruyalarin ortak noktası hepsnin yeşil renkle bir bağlantısının olması ilginç gercekten
Kola.şekerli hersey.1 ay çok sağlıklı beslenin ikiniz faydasını göreceksin.Ayy gerçekten mi. İki durumda var bizde o da etkiliyordur. Bırakcam daha yemiycem. Bu tarz bişey var mı başka yemememiz gereken ?
Bende olmuyor sanırım. Sanırım diyorum çünkü hiç dikkat etmemişim.Kızlar toplaşn bi.
Adetten önce afedersiniz akıntınız oluyor mu normalde?oluyorsa nasıl bi kıvami var.
Kabul çok iğrenclestim ama napim.bunlar hep gerekli seyler.
Bende olmaz hiç adet öncesi. Kuru olurum hep. Ama herkes aynı olmaz tabi.Kızlar toplaşn bi.
Adetten önce afedersiniz akıntınız oluyor mu normalde?oluyorsa nasıl bi kıvami var.
Ayy çok sağol canım. Bilmiyordum. Dikkat ederiz.Kola.şekerli hersey.1 ay çok sağlıklı beslenin ikiniz faydasını göreceksin.
Bende sulu oluyor adet oldum saniyorum agrimda oluyor gidiyorum bakiyorum yokKızlar toplaşn bi.
Umut vermek gibi olmasın da Hamileler hep adete kadar ıslak olduklarını söylüyorlar. Ama umutlanma sen. Adeti bekle yine de.Kızlar toplaşn bi.
Ben ıslak olurum ıslaklığın ardından adetim gelir.Kızlar toplaşn bi.
AA öyle mi bilmiyordum. Hayırlısı canımmAynen bi de yeşil kız çocuğu demekmiş.
Hayırlara çıksın ne diyim
Kola.şekerli hersey.1 ay çok sağlıklı beslenin ikiniz faydasını göreceksin.

Ah bilsem canımm keşke söylerdim ama adete kiraz sapı çayı çok iyi geliyor onu biliyorumKızlarrrr(( benim pazartesi adet gunum eger olursam cok fena olacak ben ilk 3 gun yataktan kalkamiyorum ve salı günü kayinpederim gelecekmis ben napcam ya kendime hayrım olmuyor hiç o bi kac gunde esim idare ediyor yapiyo hicbisey yapamayacak gibi oluyorum eger olursam en rahat hafif ağrılı şekilde nasıl gecirebilirim
Kızlar toplaşn bi.
Ay onuda nereden bulurum ki aktarlarda varmıdır canim gerçekten cok fena oluyorum ya ilk 3 gunAh bilsem canımm keşke söylerdim ama adete kiraz sapı çayı çok iyi geliyor onu biliyorum
Benim dun basladi 7 gunum kaldi beyaz koyu bir akintim oluyor aslında olmaz bende akinti adet oncesi ama kosturmaktanmi bilemedim.Kızlar toplaşn bi.
Cvp icin tsk ederim canim.Bende olmuyor sanırım. Sanırım diyorum çünkü hiç dikkat etmemişim.
Bende var gibi.hemen umutlandim.Bende olmaz hiç adet öncesi. Kuru olurum hep. Ama herkes aynı olmaz tabi.
Rica ederim canim.Ayy çok sağol canım. Bilmiyordum. Dikkat ederiz.
Çok garip.hamilelik öncesi de öyke diyorlar.Bende sulu oluyor adet oldum saniyorum agrimda oluyor gidiyorum bakiyorum yok
Bende dedugin gibi bikiyorum canim.ama ne bilim koyu geliyor arada.süt kesigi gibi.Umut vermek gibi olmasın da Hamileler hep adete kadar ıslak olduklarını söylüyorlar. Ama umutlanma sen. Adeti bekle yine de.
Ben ıslak olurum ıslaklığın ardından adetim gelir.
Hamileyken de adet zamanı baya ıslaktı..
Demek ki herkeste farkliymiş canim.
Bu arada sağ kasığımda hep bisey varmis gibi hissediyorum.teste güvensem mi bilemedim.adet olmazsam sali günü hastaneye gidip kan verecem.
AA öyle mi bilmiyordum. Hayırlısı canımm
Maselef ki öyle canim.
![]()
Bana burdan da bisey cıkmicakBenim dun basladi 7 gunum kaldi beyaz koyu bir akintim oluyor aslında olmaz bende akinti adet oncesi ama kosturmaktanmi bilemedim.
deniyorm da atamadim canimIyi yapmişsin canim almamakla.ya eline alinca bile ne kadar dandik olduğunu görüyorsun.
Artık şu testin resmini atsan canim.çatladım şuracikta meraktan:)
Çok garip.iki defa mi yumurtladin acabaCanım ben hep kupkuru olurdum ama bu ay yumurtlama dönemi akıntısı gibi akıntım oldu şeffaf böyle akışkan bi şey..
deniyorm da atamadim canim
Bu ay bize güzel haberlerin mi var yoksa?Benim dun basladi 7 gunum kaldi beyaz koyu bir akintim oluyor aslında olmaz bende akinti adet oncesi ama kosturmaktanmi bilemedim.
Ben belirti hic aramaiyorum dun cok adet sancisi girdi belki erken olcam bilemiyorum 7 gun sonra ogrencez canim birde herkes ayaklarimz usuyor yazmis bende de aksine usumuyorum neyseki az kaldi sonucu ogrencez.Bana burdan da bisey cıkmicak
Hep bi belirti ariyorum.
Senin durumun niye öyle anlamadim.adete de 1 hafta varmıs.garip.
Bat 17 ocak benimde2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek (naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
- E Efulimm41 -----> BAT: 26 ARALIK
- @zeyneppsuu-----> BAT: 27 ARALIK
![]()
- U Umudumbitmedi_ -----> BAT: 30 ARALIK
- @papatyam67 -----> BAT: 30 ARALIK
- L Lavinya223 -----> BAT: 1 OCAK
- @Yusem_k -----> BAT: 1 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 1 OCAK
- @ertugrulunhalimesi-----> BAT: 1 OCAK
belirtiler:
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "naz2018 -----> BAT: 2 OCAK
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 OCAK
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
- @leblebiimm -----> BAT: 2 OCAK
- @Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
- @meraalll -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @Dmmmttt -----> BAT: 3 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
- @tuana05 -----> BAT: 4 OCAK
- @Duygumoglu -----> BAT: 4 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK
- K Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK