• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar toplaşn bi.
Adetten önce afedersiniz akıntınız oluyor mu normalde?oluyorsa nasıl bi kıvami var.
Kabul çok iğrenclestim ama napim.bunlar hep gerekli seyler.

Kızlar toplaşn bi.
Adetten önce afedersiniz akıntınız oluyor mu normalde?oluyorsa nasıl bi kıvami var.
Bende olmaz hiç adet öncesi. Kuru olurum hep. Ama herkes aynı olmaz tabi.

Kızlar toplaşn bi.
Umut vermek gibi olmasın da Hamileler hep adete kadar ıslak olduklarını söylüyorlar. Ama umutlanma sen. Adeti bekle yine de.

Kızlar toplaşn bi.
Ben ıslak olurum ıslaklığın ardından adetim gelir.
Hamileyken de adet zamanı baya ıslaktı..

Aynen bi de yeşil kız çocuğu demekmiş.
Hayırlara çıksın ne diyim
AA öyle mi bilmiyordum. Hayırlısı canımm

Kola.şekerli hersey.1 ay çok sağlıklı beslenin ikiniz faydasını göreceksin.
:rapci:

Kızlarrrr :KK43:(( benim pazartesi adet gunum eger olursam cok fena olacak ben ilk 3 gun yataktan kalkamiyorum ve salı günü kayinpederim gelecekmis ben napcam ya kendime hayrım olmuyor hiç o bi kac gunde esim idare ediyor yapiyo hicbisey yapamayacak gibi oluyorum eger olursam en rahat hafif ağrılı şekilde nasıl gecirebilirim
Ah bilsem canımm keşke söylerdim ama adete kiraz sapı çayı çok iyi geliyor onu biliyorum

Kızlar toplaşn bi.
Benim dun basladi 7 gunum kaldi beyaz koyu bir akintim oluyor aslında olmaz bende akinti adet oncesi ama kosturmaktanmi bilemedim.

Bende olmuyor sanırım. Sanırım diyorum çünkü hiç dikkat etmemişim.
Cvp icin tsk ederim canim.
Bende olmaz hiç adet öncesi. Kuru olurum hep. Ama herkes aynı olmaz tabi.
Bende var gibi.hemen umutlandim.
Ayy çok sağol canım. Bilmiyordum. Dikkat ederiz.
Rica ederim canim.
Bende sulu oluyor adet oldum saniyorum agrimda oluyor gidiyorum bakiyorum yok
Çok garip.hamilelik öncesi de öyke diyorlar.
Umut vermek gibi olmasın da Hamileler hep adete kadar ıslak olduklarını söylüyorlar. Ama umutlanma sen. Adeti bekle yine de.
Bende dedugin gibi bikiyorum canim.ama ne bilim koyu geliyor arada.süt kesigi gibi.
Ben ıslak olurum ıslaklığın ardından adetim gelir.
Hamileyken de adet zamanı baya ıslaktı..
Demek ki herkeste farkliymiş canim.
Bu arada sağ kasığımda hep bisey varmis gibi hissediyorum.teste güvensem mi bilemedim.adet olmazsam sali günü hastaneye gidip kan verecem.

AA öyle mi bilmiyordum. Hayırlısı canımm
Maselef ki öyle canim.

:rapci:

Bana burdan da bisey cıkmicak:KK61:
Hep bi belirti ariyorum.
Senin durumun niye öyle anlamadim.adete de 1 hafta varmıs.garip.
Ben belirti hic aramaiyorum dun cok adet sancisi girdi belki erken olcam bilemiyorum 7 gun sonra ogrencez canim birde herkes ayaklarimz usuyor yazmis bende de aksine usumuyorum neyseki az kaldi sonucu ogrencez.

2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
Bat 17 ocak benimde :dua::dua: insallahh hepimizin son reglleri olmus olur simdiki satlar ve batlar olmaz

Back
X