• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yumuş dan sonra 6. Gün yani adete 8 gün kalmış oluyor elimde 3 adet var :))) gelecek aya kalmicak ama napim:halay:

alemsin :) benim bayagı erken çıkmıştı ama çıkmazsa da zaman var daha unutma
moralini bozacaksan hiç yapma kuzum :)

Hanımlar bi yardımcı olurmusunuz takvim de ovulasyon pazar günü görünüyor ama ben neolır ne olmaz diye takipteyim yumurtlamışmıyım acaba yoksa daha var gibi mi
Henüz yumurtlamamışsın bence önce t c den koyu olacak o yumurtlama yaklaştığını gösteriyor. T c den silik olunca da yumurtladın demek.

Bat aralık sonu ocak başı gibi :KK54:
Hayırlısıyla inş. Bebişlerimiz inş ocakta göbüşlere gelir bizede kocaman mutluluklar getirirler. Bu ay çok umutluyum bir kaç gündür kasıklarımda kırap gibi ağrılarım var.

Henüz yumurtlamamışsın bence önce t c den koyu olacak o yumurtlama yaklaştığını gösteriyor. T c den silik olunca da yumurtladın demek.
Bende öyle biliyordum ama sasırdım t yaklaşmıştı c ye ama şimdi c silikleşmeye başlayınca acaba yumurtladımmı diye düşündüm

2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
naz2018 naz2018
2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
naz2018 naz2018 bat 10 ocak

Selamun aleykum kardeşlerim. Araniza bende yeni katıldım Rabbim hayır versin. Benim bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Beni 1 haftadır ateş basıyor adet zamanım yaklaştığı zaman hiç böyle olmazdı ilk defa oluyor 2 gündür uyuyamıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda ?Bu gebelik belirtisi olabilr mı

Selamun aleykum kardeşlerim. Araniza bende yeni katıldım Rabbim hayır versin. Benim bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Beni 1 haftadır ateş basıyor adet zamanım yaklaştığı zaman hiç böyle olmazdı ilk defa oluyor 2 gündür uyuyamıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda ?Bu gebelik belirtisi olabilr mı
Öncelikle hoşgeldin.
Ateş basmaları yumurta çatladıktan sonra Ateş yükselmesiyle alakalı. Bizim de çoğumuzda oldu. Bu soğukta pikeyle yattım ben dün bi de ayaklarım dışarda :) normal bi durum yani. Ateşin yüksek seyrediyor demek oluyor. Diğer aylarda niye olmadı bilemedim ama ilk defa çatlamış olur bu durumda. İlginç. Yeni mi evlisin ?

Hosgeldin canim eger ara ara oluyorsa ates basmalari gebelik belirtisi gece terlemesi filan ama herzman atesin herzamankinden yuksekse bu belirti degil kac gunun kaldi adete.

Zor olmuş ama bulmuşsun sonunda doktorunu. Ona mı devam ediyorsun şu an ? BEnce doktorun iyisi seni rahatlatan seni anlayan doktor :)
Canim aslinda o doktor guzelde ama poliklinikte calisio yani buyuk bi hastane deil donanimli deil oyuzden ona gitsem bile onda dogum yapmam yani

Back
X