• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ewet uygulamadan giriyorum
uygulamadan girince foto yüklenmiiyor canım.
google chorme dan girmen lazım

Nasıl bi ağrı canim.tam olarak nerde.ic çamasirinin üstünde mi?
tam yerini tarif edemiyorum ki karnımın alt kısmı :D
Bendede tuhaf durumlar var karnim gürül gürül once soldaydi simdide arada saga batma oluyor adet belirtisi sanirim
ay inşallah hamişizdir :):-)
Hanımlar bi yardımcı olurmusunuz takvim de ovulasyon pazar günü görünüyor ama ben neolır ne olmaz diye takipteyim yumurtlamışmıyım acaba yoksa daha var gibi mi
bence sen daha yumurtlamamışsın bugun ki testini çok dikkat ederek yap. eğer silik çıkarsa bugun çatlamış olur onu da çok iyi değerlendir inşallah bebişin seninle olur :)
Bat aralık sonu ocak başı gibi :KK54:
Hayırlısıyla inş. Bebişlerimiz inş ocakta göbüşlere gelir bizede kocaman mutluluklar getirirler. Bu ay çok umutluyum bir kaç gündür kasıklarımda kırap gibi ağrılarım var.
inşallahhhhhh canımmm. hoş geldin:KK200:

hoş geldin canım:KK200:
Bebeğini hayretle bekleyenlere Ocak ayı çift çizgiler görmelerini diliyorum Allah in izniyle ❤
amiiiiiinnn bu ay bizim ayımız olsun inşallah:KK200:

Selamun aleykum kardeşlerim. Araniza bende yeni katıldım Rabbim hayır versin. Benim bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Beni 1 haftadır ateş basıyor adet zamanım yaklaştığı zaman hiç böyle olmazdı ilk defa oluyor 2 gündür uyuyamıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda ?Bu gebelik belirtisi olabilr mı
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin... bu gebelik belirtisi deyip seni umutlandırmayalın...belli olmuyor çünkü.
ama inşallah hamişsindir, :KK200:

Beklenmeyen bat 20 ocak kızlar .
inşallah hiç gelmesin o bat :KK200:
9ay sonra gelsin

E
gördüm canım malesef.
yanlız sen turşuyu çok yediğini söylemiştin değil mi? sen miydin belki karıştırıyor olabilirim.
efulimin dediğine göre uzak durmak gerekiyormuş.
bu ay da öyle dene istersen
Evet canım çok yiyorum her gün nerdeyse bu ay yemeyi düşünmüyorum dün başladım yememeye

Kızlar burda birileri çörek otu bal kürüne başlayacaktı ne işe yarıyor o. Bir de bu soğan kürü adet düzensizliği yaptı ben de sanki 15 gün yaptığım ay 3 gün gecikti bu ay son etabını yaptım 5 gün 4 gün önce oldum

Kızlar burda birileri çörek otu bal kürüne başlayacaktı ne işe yarıyor o. Bir de bu soğan kürü adet düzensizliği yaptı ben de sanki 15 gün yaptığım ay 3 gün gecikti bu ay son etabını yaptım 5 gün 4 gün önce oldum

Kuzum inşallah ile yaramıştır

Kızlar bu ay yumurtlama testi alayım diyorum internetten baktım kaset tipi olanlar daha iyidir diye düşünüyorum bir de laboquick diye mi ne bir marka var o nasıl hiç deneyip kullanan var mı?

İyi canım çoğumuz onu kullanıyoruz
Tamam o zaman dün dedimki kendi kendime bir şey yapmayacağım artık çocuk için dün kötü oldum bugün yumurtlama testi sipariş edeceğim yeni kür yapıyorum bal çörek otu çarşıya çıkıp eşime keci boynuzu alıp ona bir kür artık gerisi Rabbim e kalmış bu ay sadece hayatımızın merkezi yapmayacağız dün eşime dedim konuşmayalım artık bile dedim eşim de benimle beraber adamcağız belirti aramaya başladı her belirtiyi ona söylüyorum o da artık tüm belirtileri biliyor :confused:

Tamam o zaman dün dedimki kendi kendime bir şey yapmayacağım artık çocuk için dün kötü oldum bugün yumurtlama testi sipariş edeceğim yeni kür yapıyorum bal çörek otu çarşıya çıkıp eşime keci boynuzu alıp ona bir kür artık gerisi Rabbim e kalmış bu ay sadece hayatımızın merkezi yapmayacağız dün eşime dedim konuşmayalım artık bile dedim eşim de benimle beraber adamcağız belirti aramaya başladı her belirtiyi ona söylüyorum o da artık tüm belirtileri biliyor :confused:
Ben de bugun test yapacağım bakalım be çıkacak

Back
X