- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
uygulamadan girince foto yüklenmiiyor canım.ewet uygulamadan giriyorum
google chorme dan girmen lazım
tam yerini tarif edemiyorum ki karnımın alt kısmıNasıl bi ağrı canim.tam olarak nerde.ic çamasirinin üstünde mi?
ay inşallah hamişizdir :)Bendede tuhaf durumlar var karnim gürül gürül once soldaydi simdide arada saga batma oluyor adet belirtisi sanirim
bence sen daha yumurtlamamışsın bugun ki testini çok dikkat ederek yap. eğer silik çıkarsa bugun çatlamış olur onu da çok iyi değerlendir inşallah bebişin seninle olur :)Hanımlar bi yardımcı olurmusunuz takvim de ovulasyon pazar günü görünüyor ama ben neolır ne olmaz diye takipteyim yumurtlamışmıyım acaba yoksa daha var gibi mi
inşallahhhhhh canımmm. hoş geldinBat aralık sonu ocak başı gibi
Hayırlısıyla inş. Bebişlerimiz inş ocakta göbüşlere gelir bizede kocaman mutluluklar getirirler. Bu ay çok umutluyum bir kaç gündür kasıklarımda kırap gibi ağrılarım var.
hoş geldin canım
amiiiiiinnn bu ay bizim ayımız olsun inşallahBebeğini hayretle bekleyenlere Ocak ayı çift çizgiler görmelerini diliyorum Allah in izniyle ❤
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin... bu gebelik belirtisi deyip seni umutlandırmayalın...belli olmuyor çünkü.Selamun aleykum kardeşlerim. Araniza bende yeni katıldım Rabbim hayır versin. Benim bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Beni 1 haftadır ateş basıyor adet zamanım yaklaştığı zaman hiç böyle olmazdı ilk defa oluyor 2 gündür uyuyamıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda ?Bu gebelik belirtisi olabilr mı
ama inşallah hamişsindir,
inşallah hiç gelmesin o batBeklenmeyen bat 20 ocak kızlar .
9ay sonra gelsin