• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman anlastik.gećen yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin?
Bide bugün kaçinci günün yumurtlamadan sonra.

canım geçen sefer 13 agustosta en koyu oldu sonra silikleşti 20 agustosta silik çizgi çıktı gebelik testinde

bayagı erkendi hatta dr kan verdirtti 33 gibi bişey cıkmıştı daha ultrasonda bile görünmüyordu bayagı öteye bir randevu verdi kalp atışları için ama malesef düşük yaptım :KK43:

canım geçen sefer 13 agustosta en koyu oldu sonra silikleşti 20 agustosta silik çizgi çıktı gebelik testinde

bayagı erkendi hatta dr kan verdirtti 33 gibi bişey cıkmıştı daha ultrasonda bile görünmüyordu bayagı öteye bir randevu verdi kalp atışları için ama malesef düşük yaptım :KK43:
Geçmiş olsun canim.seni cok iyi anliyorum.cok zor bisey.sevincin kursağinda kaliyor.
Demek ki 7 günde çıkmış hemen.o zaman bi dene bisey kaybetmezsin.
Bende seninle ayni zamanlarda hamile kaldim.sat 31 ağustostu.26 eyülde öğrendim kan testiyle.123 cikmisti.sonra hersey iyi gidiyordu.ama kalp atisini 6.haftada duyamadim.bekledik.olmayinca 9.haftada kürtaj oldum.simdi de yeniden uğraşiyoruz.
Senin neden düstü?ağir bir iş üzuntü filan mı vardi?

Şansimiz var.esimin de benim de bi problemimiz yok.sadece bnim tshim 4.5.o engelliyor.
Batım tam belli degil.ama 11.gün uzayan akintim ve sağ kasıgimda batma vardi.o gun esim yoktu.yapamadik.ertesi gün öğlen değerlendirdik.ovulasyon testi hic kullanmadim.
25.gun test yaptim negatif.bugün de 27.gün.salı gününe kadar bekliyim diyorum.
Daha bisi yokmu cnm sendede☺️

Şansimiz var.esimin de benim de bi problemimiz yok.sadece bnim tshim 4.5.o engelliyor.
Batım tam belli degil.ama 11.gün uzayan akintim ve sağ kasıgimda batma vardi.o gun esim yoktu.yapamadik.ertesi gün öğlen değerlendirdik.ovulasyon testi hic kullanmadim.
25.gun test yaptim negatif.bugün de 27.gün.salı gününe kadar bekliyim diyorum.
Evet canim o günden şüphelenmiyorsan anca belli olur zaten varsa çıkar salı madem

Evet dogru kisiden kisiye degisiyor ama bu kadar kafaya takmayin yazik heray testlere para veriyorsunuz adet gecer yaparsin varsa var yoksa yok bunu uc yil sabirla bekleyip hicbir ay test yapmayan biri olarak soyluyorum cunku olacaksa olur zaten
Para konusunda haklısın :KK48:

Ben çalışıyorum ona rağmen geziyorum çalışmasam hic evde durmam heralde :KK49: evet severim :)) meslek lisesi çıkışlı olduğum için çok iyi değilim ama kpss de avantaj olarak döndü ortaöğretim kpss mat basit ti :)
Ooo gezen insanı severim. Eğlencelisin demekki :) bazılarını evden çıkaramazsın :D

Geçmiş olsun canim.seni cok iyi anliyorum.cok zor bisey.sevincin kursağinda kaliyor.
Demek ki 7 günde çıkmış hemen.o zaman bi dene bisey kaybetmezsin.
Bende seninle ayni zamanlarda hamile kaldim.sat 31 ağustostu.26 eyülde öğrendim kan testiyle.123 cikmisti.sonra hersey iyi gidiyordu.ama kalp atisini 6.haftada duyamadim.bekledik.olmayinca 9.haftada kürtaj oldum.simdi de yeniden uğraşiyoruz.
Senin neden düstü?ağir bir iş üzuntü filan mı vardi?
canım ya üzüldüm ama kısmetleri yokmuş inşallah melekelerimize sağsalim kavusuruz

canım ben de daha kalp atışını duyamadan gitti bebeğim

iki gün sonra kalp atışı için randevum vardı
ben bilmeden papatya ve ada çayı çok içtim rahatlatıyor diye ama rahmi gevsetmiş olabilir

dr o kadar kolay değil başka bir sebebi vardır dedi ama hala içimde yara

Back
X