• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee test yapmadımı hic ovulasyon testi kullanıyormuşun kullaniyorsan kaçıncı gün pozitif gördün üstünden kac gün gecti inşallah gebelik vardır :dua:
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadim canim.karambole yaptik.
2 gün önce test aldim yaptim negatif çiktı.bebetime marka.

Benimde bugun rahim ustu baya baya igne sapliyorlar sanki sabah kahvalti esnasinda basladi rahim icine girdi hala devam ediyor belirti icin erken degil bence hamile olanlar hep agridan bahsediyor 1 hafta kala canim.
Calisiyorum agir kaldiriyorum bugunde zorlamis olabilirim belim agiriyordu bugün ama alt tarafı şimdi o geçti göbeğimin alt tarafı agiriyor ne bileyim öyle bir iki saat sürüyor geçiyor sürekli olmuyor ama seninde var mi öyle

Ben hiç ovulasyon testi kullanmadim canim.karambole yaptik.
2 gün önce test aldim yaptim negatif çiktı.bebetime marka.
Ovulasyon gününü bilmiyorsan adet olmadıysan geç döllenme olabilir çıkmayabilir canım yine bir bak idrarda çıkar belki kımızı kart yiyene kadar devam inşallah bebişin gelir canım yine yap test haber et

Ovulasyon gününü bilmiyorsan adet olmadıysan geç döllenme olabilir çıkmayabilir canım yine bir bak idrarda çıkar belki kımızı kart yiyene kadar devam inşallah bebişin gelir canım yine yap test haber et
Umut yok açikcasi.benim kürtajdan sonraki 2.adetim bu ćünkü.ne zaman geleceği belli degil.

Umut yok açikcasi.benim kürtajdan sonraki 2.adetim bu ćünkü.ne zaman geleceği belli degil.
Aslında şansın bizden daha yüksek biliyor musun vücudun gebeliğe çok müsait bizden daha kolay hamile kalabilirsin eşinde ve sende bir problem yoksa öyle düşünme tabi ovulasyon gününü bilmediğinden bugün beklediğin bat da olmayabilir belki yum. Daha olmamışda olabilir canım yinede yap bi test bakalım var mi negatif çıksada adet olana kadar ihtimalin var batıni 1o gun geçerse kan testi yaptirirsin bi muayene olursun bence

Calisiyorum agir kaldiriyorum bugunde zorlamis olabilirim belim agiriyordu bugün ama alt tarafı şimdi o geçti göbeğimin alt tarafı agiriyor ne bileyim öyle bir iki saat sürüyor geçiyor sürekli olmuyor ama seninde var mi öyle
Belin ondan olmus olabilir canim ama gobek alti bilemiyorum bende de oyle cunku bicak saplaniyor gibi usutmekten desem sabah da rahim icine ogne batar gibi oldu ama gecmedi benimki ara ara giriyor.

Aslında şansın bizden daha yüksek biliyor musun vücudun gebeliğe çok müsait bizden daha kolay hamile kalabilirsin eşinde ve sende bir problem yoksa öyle düşünme tabi ovulasyon gününü bilmediğinden bugün beklediğin bat da olmayabilir belki yum. Daha olmamışda olabilir canım yinede yap bi test bakalım var mi negatif çıksada adet olana kadar ihtimalin var batıni 1o gun geçerse kan testi yaptirirsin bi muayene olursun bence
Şansimiz var.esimin de benim de bi problemimiz yok.sadece bnim tshim 4.5.o engelliyor.
Batım tam belli degil.ama 11.gün uzayan akintim ve sağ kasıgimda batma vardi.o gun esim yoktu.yapamadik.ertesi gün öğlen değerlendirdik.ovulasyon testi hic kullanmadim.
25.gun test yaptim negatif.bugün de 27.gün.salı gününe kadar bekliyim diyorum.

Belin ondan olmus olabilir canim ama gobek alti bilemiyorum bende de oyle cunku bicak saplaniyor gibi usutmekten desem sabah da rahim icine ogne batar gibi oldu ama gecmedi benimki ara ara giriyor.
Bakalim inşallah bebistir batlarimiz hemen hemen aynı ne zaman gebelik testi yapmayı plânladın canım ovulasyon testi kullanıyor musun ne zaman pozitifi gördün

herkese iyi aksamlar
yazilanlari okuyorum ve neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamadim adet gunu gelmeden test yapmak hem.insani yoran hemde strese sokan bir durum bence biraz dinlenin bekleyin surekli burda testte bahsederseniz tabiki gunler gecmez hayirLisi varsa ucgun oncede olur sonrada bence biraz dusunun canlar
Haklisin tabi maddi acidan yipratiyor insani manevide ama canim heycandan cogu insan duramiyor hemen olsun sonucu ogrenelim diye aceleci oluyoruz ben bekliyorum adet olmazsam diğer gün yaparim faakat herkes bu kadar sabirli degil tercih meselesi.

Back
X