- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım , geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versinSlm kızlar.herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Bu yeni yıl size ve ailenize sağliklı mutlu güzel günler getirsin.icinde de bana.
Hayırlisiyla benim güzel annem iyileşsin artik....
Saol canim.amin.Amin inşallah canım , geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin
Merhaba canım. Boşver acele etme geç olsun güç olmasın. Allah'ın izniyle yeni yılda verirsin güzel haberleri :)Merhaba kızlaryeni yılda eşime bebek haberini vermeyi çok istiyordum çok güzel sürpriz olur diye düşünmüştüm ama test alıp yapacak bir belirtim yok ve yine de test yapmak istiyorum ama eşim evde dışarı da çıkamam
![]()
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Neyi var annenin.Slm kızlar.herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Bu yeni yıl size ve ailenize sağliklı mutlu güzel günler getirsin.icinde de bana.
Orası öyle sen naptın pekiMerhaba canım. Boşver acele etme geç olsun güç olmasın. Allah'ın izniyle yeni yılda verirsin güzel haberleri :)
Saol canim.kanser hastasiAllah acil şifalar versin inşallah canım. Neyi var annenin.
Papatya adet de olmadın hala bir umut var değil mi ::)Kizlar test yaptimm negatifama hayirlisi demekki daha dünyaya gelmek istemio
Hoş geldin canım özellikle ilk ay bir haftaya kadar uzayabiliyor canım merak etmeMerhaba kızlar aranıza teni katıldım , benim de bu ay ilk denememdi ve kırmızılar geldi sonunda . Yeni bat 26 ocak . İnşallah bu defa olur .Bir de cocuk yapmaya karar verince ilk defa benim adet geç geldi var mı böyle olan ?
Senin de öncelikle annene Allah şifa versin canımmm hepimize hayırlı ömürler versin rabbimSlm kızlar.herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Canım dur üzülme hiç bir bahaneyle çıkmaz mısın eşin illa gelir mi seninleMerhaba kızlaryeni yılda eşime bebek haberini vermeyi çok istiyordum çok güzel sürpriz olur diye düşünmüştüm ama test alıp yapacak bir belirtim yok ve yine de test yapmak istiyorum ama eşim evde dışarı da çıkamam
![]()
İnşallah bakalım o kadar negatif gördüm ama umudumu kaybedemiyorum gerçi bugun adet gelecek gibi baya baya adet öncesi sendromumdayımYeni yılınız kutlu olsun kızlar. Henüz orda olduğunu bilmesekte inşallah yeni yıla bebiş göbüşte gireriz .yeni yıl hepinize sağlıklı evlatlar mutluluk huzur getirsin
Merhaba canım hoş geldin hepimiz diye bilirim senin ilk deneme imiş inşallah hayırlısı ile fazla beklemeden bebişin gelir benim 10 ay bitti tutmadı her ay psikolojik olarak gebelik belirtisi yaşıyorum çok istediğim için senin de normal bir de şöyle bir durum olabilir rahim gebeliğe hazırlandığı için geç erken olabilir sonuçta spermler rahim için yabancı geliyorMerhaba kızlar aranıza teni katıldım , benim de bu ay ilk denememdi ve kırmızılar geldi sonunda . Yeni bat 26 ocak . İnşallah bu defa olur .Bir de cocuk yapmaya karar verince ilk defa benim adet geç geldi var mı böyle olan ?
Bu arada benim bat da 25 ocak .Merhaba kızlar aranıza teni katıldım , benim de bu ay ilk denememdi ve kırmızılar geldi sonunda . Yeni bat 26 ocak . İnşallah bu defa olur .Bir de cocuk yapmaya karar verince ilk defa benim adet geç geldi var mı böyle olan ?
Olmadim canim daha ama negatif cikinca umudumda gittiPapatya adet de olmadın hala bir umut var değil mi ::)
Hoş geldin canım özellikle ilk ay bir haftaya kadar uzayabiliyor canım merak etme
Senin de öncelikle annene Allah şifa versin canımmm hepimize hayırlı ömürler versin rabbim
Canım dur üzülme hiç bir bahaneyle çıkmaz mısın eşin illa gelir mi seninle
İnşallah bakalım o kadar negatif gördüm ama umudumu kaybedemiyorum gerçi bugun adet gelecek gibi baya baya adet öncesi sendromumdayım
Adeti bekliyorum 3-4 güne olurum heralde. Olmazsam test yapcam.Orası öyle sen naptın peki
Öyle mi. Üzüldüm canım. Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallahSaol canim.kanser hastasi

Çıkmak için bahanem yok birde yemek hazırla ye falan zaman geçiyor yani evdeyken işim bitmiyor ...geçen ay 7 tane testi bitirmeseydim iyidi. Hayırlısı olsun üzülme lütfen inşallah en yakın zamanda tutunur bebeğinPapatya adet de olmadın hala bir umut var değil mi ::)
Hoş geldin canım özellikle ilk ay bir haftaya kadar uzayabiliyor canım merak etme
Senin de öncelikle annene Allah şifa versin canımmm hepimize hayırlı ömürler versin rabbim
Canım dur üzülme hiç bir bahaneyle çıkmaz mısın eşin illa gelir mi seninle
İnşallah bakalım o kadar negatif gördüm ama umudumu kaybedemiyorum gerçi bugun adet gelecek gibi baya baya adet öncesi sendromumdayım
Hayırlısı olsun canımAdeti bekliyorum 3-4 güne olurum heralde. Olmazsam test yapcam.
Ben deneyebilirim hemen ne duysam onu yapıyorumKızlar deneyen var mı ?
Ya da deneyen biri duyan? Bu aralar buna taktım :)
Eki Görüntüle 2086986 Eki Görüntüle 2086987
Ben bugün yapıcam sipariş verdim eşime. İncir vardı zaten zeytinyağı söyledim. Yapcam bugün. Çocuğa bi işe yaramasa bile yapılır bu yaa. Faydalarına bakar mısın :)Ben deneyebilirim hemen ne duysam onu yapıyorum![]()