• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bebek istedigimden haberi olmadan onume gelen cogu tanidigim ikizin olur insallah diye dua ediyor biliyomusun ailede bi suru ikizi olan var valla ben cok isterim keske olsa. Klomen kullanirken olsada ikiz gelse diyodum simdi bakalim artik nasip :-)
Bizde de çok olmasa da var. Hadi inşallah :)

Adetine daha çok varmış. Nasıl adet sandın ki. Adetine 10 gün olması demek yumurtlaman 4 gün önce oldu demek. Bilemiyorum ki bu kadar erken belirti olabilir mi. Çok erken geldi bana ama hamile olanlar genelde adete kadar hep ıslak oluyorum diyorlar. Devam ederse şüphelenirsin.
Yerleşme ne zaman oluyor

Kızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli :KK71::halay:

Kızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli :KK71::halay:
Maşallah aminnnnn

Keske cevizli sucuk da alsaydin.benle esim 3 kilo cevizli sucuk yedik 10 gün boyunca.adetimin birinci günü başladim yemeye.11.gün yumurtladim ve hamile kaldim.bence cok faydalı.

Back
X