• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demi ben de öyle oldum şuan 25 lirayı nası verdim ya. Hala içim yanıyor. Artık nasıl umduysam düşün :) ::)
Bende bugun erken gebelik testimi alsam diye bi dusundum sonra dedim tovbe seytan get basimdan hele :-) ahahahaa iki gun daha disimizi sıkarız artik cano

çç
Sanki 1 hafta ful çalıstinız:)sizinki bu ay bi tuhaf oldu.birikme olsun diye adamı yanastirmadin:)
Bu ay spontone olsun.bide çok düşünme.cocuk icin değil gibi.
Hee öyle yaptım sonra ovu testi işleri karıştırdı. Ama ben iki güne bir taraftarıyım. Bak bu ay yumurtlama gününde her gün oldu sadece silşkleştiği gün olmadı tutmadı. O hamile kaldığım ay da silşkleştiği gün ve çift çizgi çıktığı gün oldu sonra adete kadar olamadı eşim hastaydı ben hastaydım. O ay da oldu. Aslında sanırım bu silşkleştiği günü kaçırmamak lazım

Ya bir de afedersiniz ama açıkça soracağım. Bu iki güne bir yapınca ya da her gün yapınca yumuş akıntısı nı nasıl tespit ediyorsunuz?
Çünkü bende illaki o Spermlerle giden sıvı geri çıkıyor ertesi gün bile olsa. O yüzden ben o akıntı yı ayırt edemem ya

Ben zamanında çok manyaklik yaptim.idrar testi almak yerine hastaneyi komsu kapısi ettim.ilişkinin 5.günü gidip kan testi yaptiriyordum.0 çıkınca da ağlayarak dönüyordum.
Hala uslanmadim.sadece 5.gün değilde adete bikac gun kala gidiyorum.
Bu sefer yılbaşı tatili girdi araya.yoksa elimden kurtulamaz laborantlar.
Gide gide laborant çocuk abla yine mi sen demeye başladı:)

Ben zamanında çok manyaklik yaptim.idrar testi almak yerine hastaneyi komsu kapısi ettim.ilişkinin 5.günü gidip kan testi yaptiriyordum.0 çıkınca da ağlayarak dönüyordum.
Hala uslanmadim.sadece 5.gün değilde adete bikac gun kala gidiyorum.
Bu sefer yılbaşı tatili girdi araya.yoksa elimden kurtulamaz laborantlar.
Gide gide laborant çocuk abla yine mi sen demeye başladı:)
Ahaaha kız biz senle çok benziyorz ha ikimiz de çok sabırsızız

Kiz bu akreple gitse akrebi eczaciya hediye edipte alir yinede o testi :-)
Orası doğru.bu merak neler yaptirir insana:)
çç

Hee öyle yaptım sonra ovu testi işleri karıştırdı. Ama ben iki güne bir taraftarıyım. Bak bu ay yumurtlama gününde her gün oldu sadece silşkleştiği gün olmadı tutmadı. O hamile kaldığım ay da silşkleştiği gün ve çift çizgi çıktığı gün oldu sonra adete kadar olamadı eşim hastaydı ben hastaydım. O ay da oldu. Aslında sanırım bu silşkleştiği günü kaçırmamak lazım
Kafam karisti iyice.bu kadar teferruata gerek yok canim.siz hergün çalışın olsun bitsin:)
Ya bir de afedersiniz ama açıkça soracağım. Bu iki güne bir yapınca ya da her gün yapınca yumuş akıntısı nı nasıl tespit ediyorsunuz?
Çünkü bende illaki o Spermlerle giden sıvı geri çıkıyor ertesi gün bile olsa. O yüzden ben o akıntı yı ayırt edemem ya
Ayirt etmiyoruz zaten.önemli olan zaten o günlerin kaçırılmamış olmasi.
Bak önerimi dikkate al.esinle hergün görüs.
Hem sizi birbirinize yakinlastirir.sen yeni evlisin.adami kendine bağla:21:

Ya insanin elinde degil o canim saka bi yana heves olunca iste insan kendine engel olamiyor sana cok gormuyorum bunu kimseye cok gormuyorum kendimede. Ama iste benim artik bi gicigim oldu testlere karsi :-)
Ben de artık sendenim... Ama hala içimde bir umut var ya
Orası doğru.bu merak neler yaptirir insana:)

Kafam karisti iyice.bu kadar teferruata gerek yok canim.siz hergün çalışın olsun bitsin:)

Ayirt etmiyoruz zaten.önemli olan zaten o günlerin kaçırılmamış olmasi.
Bak önerimi dikkate al.esinle hergün görüs.
Hem sizi birbirinize yakinlastirir.sen yeni evlisin.adami kendine bağla:21:
Yav her gün her gün bana ters valla bilemiyorum :D

Back
X