• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence var gibi

Günaydın canımmmm. İşte kafaya çok taktığımız için oluyor

Canım ben çok uzun süre atmıyorum :KK70:

Sen adetine kadar daha 10 tane daha test yaparsın gibiöw geliyor canımmm :) :) :)
Çıkıp test alamıyorum mecbur en tek e kaldı m

Kızlar dünkü ovulasyon testinde ki koyuluktan cesaret alıp bugun gebelik testi yaptım negatif cikti çıktı :110: hayaller icin mucadeleye subatta da devam anlasilan:anne:

Kızlar dünkü ovulasyon testinde ki koyuluktan cesaret alıp bugun gebelik testi yaptım negatif cikti çıktı :110: hayaller icin mucadeleye subatta da devam anlasilan:anne:
Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha kırmızılar gelmedi ki hem gelse de yeni heyecanlı bir ay bizi bekliyor demektir ;) :))

baya da koyuydu oysa ,demek ki yumuş var dedim de ,,,,, senin bat 6 ocakmış :halay:daha çok vaar

yani birinci çizgi hemen koyu oldu ikinci çizgi görünüyor ama o kadar canlı degil :oops:

kızlar ben bat falan inanın bu konulara uzak kalmısım :110: regl günüm bugün ,olmam gerekiyor ama hiç belirti yok

Back
X