• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
  1. Arkadaşlar merhaba yumurtlama günümden beri kasik agrim ve rahmimde bir şişkinlik hali var .Benzer şikayetleri yaşayanlar varmı acaba...

Okuyorum namazdan sonra hep dua ediyorm canm ama yapısı buymuş evlenmeden görme imkanım olmadı ne yazıkki çok farklıydı yani benim sevdiğim adam
Kötü bi durum canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah tanıdığın adam olur kısa zamanda. Ama arkadaşlara katılıyorum. Evliliğinin sağlam olmadığını düşünüyorsun çocuk düşünme derim bende. Tabi bizim haddimize değil ama ilerki yıllarda daha çok üzülebilirsin. Çocuk olunca bi de ilgi çocuğa kayıyor diye değişebiliyor erkekler. İyice bunalırsın. Boşan diyemem tabi ki bi yuvanın yıkılması kadar üzücü bi şey yok. Ama gelecek göremediğin adamla da devam etmenin alemi yok. Babanı üzmemek adına sabredeceksin mecburen yapacak bişey yok.

1. Arkadaşlar merhaba yumurtlama günümden beri kasik agrim ve rahmimde bir şişkinlik hali var .Benzer şikayetleri yaşayanlar varmı acaba...
Bende tıpatıp aynısı oldu. Birden fazla yumurtladıysan ya da yumurtan fazla büyüdüyse oluyor. Adet günüm bugün benim ama hala devam ediyor, geçmedi. Ara ara devam edecek o ağrıların.

Bende tıpatıp aynısı oldu. Birden fazla yumurtladıysan ya da yumurtan fazla büyüdüyse oluyor. Adet günüm bugün benim ama hala devam ediyor, geçmedi. Ara ara devam edecek o ağrıların.
Ayy çok sagol arkadaşım benim erken yumurtlama gibi bir durumum var 11 gün yumurtluyorum . O günden beri siskinlik var.Ayakta fazla kalınca daha çok hissediyorum. Yumurtlama günümden beri göğüs ağrısı var birde geçmeyen üstelik adetime daha 14 gün var.

Ayy çok sagol arkadaşım benim erken yumurtlama gibi bir durumum var 11 gün yumurtluyorum . O günden beri siskinlik var.Ayakta fazla kalınca daha çok hissediyorum. Yumurtlama günümden beri göğüs ağrısı var birde geçmeyen üstelik adetime daha 14 gün var.
Aynıları bende de oldu. Alışıyor insan ağrıya :) hafif hafif çünkü

Adetine 14 gün olamaz canım. Yumurtlamaya 14 gün ekleyeceksin. Adetin geri gelmiş olacak biraz. Yumurtlamaya göre belirlenir adet günün.

Aynıları bende de oldu. Alışıyor insan ağrıya :) hafif hafif çünkü

Adetin 14 gün olamaz canım. Yumurtlamaya 14 gün ekleyeceksin. Adetin geri gelmiş olacak biraz. Yumurtlamaya göre belirlenir adet günün.
Inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım. Ne diyelim alışırız.ben aklıma karanlık düşünceler getirip canımı sıktimda ondan bir sormak istedim .çok teşekkür ederim

Inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım. Ne diyelim alışırız.ben aklıma karanlık düşünceler getirip canımı sıktimda ondan bir sormak istedim .çok teşekkür ederim
Rica ederim canım. Kafana takılan bişey olursa sorarsın yine. Elimizden geldiğince cevaplarız.

Aynı ben. Biz birbirimize yeteriz boşver diğerlerini :KK70:
Evet evet evet. Bu beklemek cok kotu bisey ya. Oldummu diye korkmak test yapmaktan bile cekinmek... hic boyle dusunmemistim biliyomusun hemen olur saniyodum zor bi surecmis meger

Kötü bi durum canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah tanıdığın adam olur kısa zamanda. Ama arkadaşlara katılıyorum. Evliliğinin sağlam olmadığını düşünüyorsun çocuk düşünme derim bende. Tabi bizim haddimize değil ama ilerki yıllarda daha çok üzülebilirsin. Çocuk olunca bi de ilgi çocuğa kayıyor diye değişebiliyor erkekler. İyice bunalırsın. Boşan diyemem tabi ki bi yuvanın yıkılması kadar üzücü bi şey yok. Ama gelecek göremediğin adamla da devam etmenin alemi yok. Babanı üzmemek adına sabredeceksin mecburen yapacak bişey yok.
Amin canm annem babama karşı bi saygısızlığı yok çok şükür babama çok iyiliği oldu kötü zamanlarda çok koştu bunlar bu yuvayı dağıtmamam için bi sebep

Burdayım canım. Paris güzeli :)))
Stresi atmış ovulasyona hazırsındır inşallah..
Benimde artık ovulasyon haftam ama gel gör ki, yorgunmus bizim ki, tv izliyor.. :))
senella senelllaaa ben hazırım yavrummm :KK68:
Yedir içir yap bisiler olmadı carp bitane:tokat: :KK70:

Evet evet evet. Bu beklemek cok kotu bisey ya. Oldummu diye korkmak test yapmaktan bile cekinmek... hic boyle dusunmemistim biliyomusun hemen olur saniyodum zor bi surecmis meger
Aynen öyle canım. Bende sadece 1 ay korundum ya o süreçte bile hap kullanmadım hemen olur heralde falan diyordum.
Bi de sabah kalktım ateşimi ölçtüm düşmüş malesef. Bugün adet olurum heralde. :KK43:

Back
X