• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç geçmeyen göğüs ağrıları ve beliren yeşil damarlar kasıklarımda bir geçip bir başlayan ağırlar ara sıra bel ağrısı be 2 Ocak’ta gelen kahverengi tek damla leke canım
Leke disinda bende ayni durumdayim canim belimde gunlerdir feci agriyor. Ama didik didik ettigim yazilara yani arastirmalarima gore adet agrilariyla hamilelik belirtileri bire bir olarak yasayan hamilelerde olabiliyor diyor hatta cogu kadin oyleymis canim. O yuzden ben simdilik heves etmiyorum

aslında evet yazık boşuna alıyorum gibi
ama eğer beni psikolojik olarak rahatlatıyorsa paha biçilmez :)
sigarama ayda 300 verirken gebelik testi çok koymuyo:))
Cnm hamileligi dusundugunden beri azaltma yoluna gittinmi hic bnde kullaniyrm da hic azaltma eyleminde bulunmadimda :)

Leke disinda bende ayni durumdayim canim belimde gunlerdir feci agriyor. Ama didik didik ettigim yazilara yani arastirmalarima gore adet agrilariyla hamilelik belirtileri bire bir olarak yasayan hamilelerde olabiliyor diyor hatta cogu kadin oyleymis canim. O yuzden ben simdilik heves etmiyorum
Bende etmemeye karar verdim bu saatten sonra psikolojikte olabilir diyorum

Bende etmemeye karar verdim bu saatten sonra psikolojikte olabilir diyorum
Yani hem zaten 4 haftalikken bile cogu belirti gorulmez yaziyor her yerde canim. Bence en dogrusu adet zamaninin gecmesini beklemek en belirgin ozellik o :) takilmiyorum diyemicem 3 gun gecti ama inan cesaretim yok hadi olursam adet diye bekliyorum

Kizlar ben bir arkadasim icin sormak istiyorum. Adeti 3 gun gecikti bugun kan verdi ve sonucu 5.4 cikti. Referans araligi 2-6 yaziyor. Doktor sinirdasin olabilir de olmayabilir de dedi. Sizce eden boyle bir sonuc var. Gec dollenme mi olmustur ve bu deger yukselir mi acaba :dua::dua::dua:
Saglikli bi gebelikse yukselir tabiki cok yeni hamileyse iki gun sonra tekrar baktirsin deger kucumsenecek gibi degil bence benim 0.6 falan cikiyor mesela 2 nin ustunde olsaydi ben bile umitlenirdim acikcasi gonlune gore versin rabbim insallah gebelik tir

naz2018 naz2018 kuzum bende adet oldum 3 subat yeni bat bu ay takip yok keyfimce takilcam olmazsa diger ay doktora gitcem esim de gitmeyi kabul etti butun topik ayni anda hafta gorduk kirmizilari başlasın yeniden heycan:halay:
Rabbim rast getirsin canım peşine bende olurum heralde :) herkes bıkmış bu ay takipten bende çok yoruldum piskolojik olarak ocak mola :)

Eee nasıl negatif üsttekinde çizgi var canım bende mi sorun var yaa olmayan çizgiler mi görmeye başladım artık :))) ama cidden üstteki testte çizgi varr :halay::halay:

ay canım inşallah ya bugünkü testte daha net cıkar inşallah

Cnm hamileligi dusundugunden beri azaltma yoluna gittinmi hic bnde kullaniyrm da hic azaltma eyleminde bulunmadimda :)

tatlım ben çift çizgiyi görüp emin olana kadar içicem sanırım
kızımda da dr gebesin dedi o oldu birdaha emzirirken dahi içmedim
ama kızım emmeyi bıraktığı gün bir kupa kahve ve sigaraya devam ettim :KK53:
şuan mg düşük bişey içiyorum ama içiyorum ben de elimde değil hele bu dönem

Kızlar hayırlı aksamlar öncelikle :) size bitşey soracaktım ovulasyon testi raglime 6 gün kala yaptım (yani bu gün saat 3 gibi ) sizce gebelik olabilir mi? :kahve:
4 kala çok daha koyusunu gördüm canım adet ağrılarım var 3 kala erken gebelik testi yaptım tertemizdi bir ay daha başıma gelmişti adet oldum sonra koyulaşıp hamile olanlarda var ama bende çıkmadı boşuna umutlanma adet gününü bekle hcg yap derim ben cok üzüldüm sonra cunku

Back
X