• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun canim Allah saglikla gelismesini nasip etsin. Hemen bize belirtilerini yaziyosun hemen :-)
Canım benim belirtin adetten bir hafta önce başlayan kasik ve goGUS agrisi oluyo gogsum şişiyor bi de bundan önce boş gebelik gecirdim o da ole olmuştu bu da inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırım

Canım benim belirtin adetten bir hafta önce başlayan kasik ve goGUS agrisi oluyo gogsum şişiyor bi de bundan önce boş gebelik gecirdim o da ole olmuştu bu da inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırım
Ay canim benim insallah hakkinda hayirlisi olsun en guzelini nasip etsin Rabbim. Benimde adet 3 gun gectide goguslerim sis gibi agriyo sol daha beter kendiliginden arada sizliyo. Bide sol kasigimda sirtimda belimde cok agrim var onun icin sordum sana

Ay canim benim insallah hakkinda hayirlisi olsun en guzelini nasip etsin Rabbim. Benimde adet 3 gun gectide goguslerim sis gibi agriyo sol daha beter kendiliginden arada sizliyo. Bide sol kasigimda sirtimda belimde cok agrim var onun icin sordum sana
Hemen test yap canım belirtilerin benimki gibi idrar testi yaptım ben önce silik çizgiyi gördüm ertesi gün kan verdim 80 çıktı işte tekrarlamami söyledi doktor inşallah yükselir değerim

Yok ya bekliyorum canim olmazsam zaten ptesi insallah giderim artik. Dayilmiyacak kadar degilde hepsi birbirine karisti bel kasik sirt :-)
Bende de öyleydi. Bacağım bile ağrıyordu normalden farklı olduğu için ümitlenmiştim ama fos çıktı :KK43:
İnşallah senden güzel haberler alırız.

pazartesi günü yumurtlama döneminin üstünden 3 hafta gecmiş olucak,ozamana da hersey belli olmus olmaz mı :110:
Yumurtla gününün üstünden 3 hafta geçtiği halde adet olmazsan gebelik kesin gibi bişey oluyor canım. Yumurtlama gününden eminsen pazartesiyi bekleme yap. Normal testte bile çıkar bu vakitte.

Benim gebelik testi bitti ama:KK48:
Elimde var deyip bende yettiremem belki. Şimdi eczaneye gitmeye üşeniyorum parasına acıyorum. Ama şimdi elimin altında olacak tanesi 1 lira bile değil bu testlerin hemde ucuz diye çok kullanır mıyım bilmiyorum artık :D

bu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem

Eklentiler

• EBEDE0F3-A249-49E2-9FF4-5DC989B4AE96.webp
    EBEDE0F3-A249-49E2-9FF4-5DC989B4AE96.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 57
  • E668D844-D2E1-4002-94A4-8CE2C5AFD21B.webp
    E668D844-D2E1-4002-94A4-8CE2C5AFD21B.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 54
Bos gebelik ten kac ay sonra hamis kaldn cnm

Üşütüyoruz herhalde benimde Ağrım oldu ilk kez bu kadar
Belki hamileyimdir diye çok dikkat ettim aslında kendime. Niye böyle oldu anlamadım. Şimdi karnımda sıcak su torbası, ayağımın ucunda elektrikli fan, elimde kocaman kupa karışık bitki çayı geçirmeye çalışıyorum ağrıyı. Parol aldım ama kesmedi sağolsun.

Back
X