• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ne ya bana da anlatın hız lazım bana da :KK9:
Ben o siringa olayini duydum esinin spermini alip buzdolabina koyuyosun siringayla rahmin icine en ileriye kadar gidebildigin yere kadar yani birakiyosun daha cabuk ilerlesin diye. Baska bi konuda okumustum :-) bu sitedeki bayanlardan yapanlar olmus sanirim. Ama buzdolabinda ne kadar tutuyolar o kismi bilmiyorum iste ahahahahaa

Ya korkuyorum ilk defa. Adetim gecti simdi giderim hamilelik olmazsa haliyle moralim bozulucak. Bide adet oncesinde hep cekiyodum boyle agrilari dun yoktu boyle agri. Acaba olucakmiyim bosuna gitmiyim diyorum bende
Sen de haklısın ama ne bileyim ağrı eşiğim düşük benim belki de ondan hiç bekleme
pazartesi günü yumurtlama döneminin üstünden 3 hafta gecmiş olucak,ozamana da hersey belli olmus olmaz mı :110:
2 hafta sonra belli oluyor ama dediğin gibi hamileysen değerin epey yükselmiş olur daha rahat edersin

ay canım inşallah
çok haklısınız ben de herkese aynı şeyi söylüyorum ama kendime gelince dayanamıyorum
dediğin gibi en azından bugün kafam dağılır ay durun kardeşimin kedisini yollayayım az gülelim :))
İki lafın belini kırdınız mı? Buralar eskiden hep dutlukta der gibi oturmuş :)

Bir kac gune yumurtlayacagim yine heycanli :halay:gunler başlıyor. Ovilasyon testi yapmasam mı acaba 1 gun yap bigun yapma mı yapsam kafam da deli sorular :skandal:ocak sonu iyi biter insallah. :spor:
Bence ya yap ya yapma canım, 1 gün yapıp diğer gün yapmazsan pik ve silikleşmeyi net göremeyip sonunda iyice kafan karışabilir. İkisinden birisini tercih etmek en iyisi.

Ben o siringa olayini duydum esinin spermini alip buzdolabina koyuyosun siringayla rahmin icine en ileriye kadar gidebildigin yere kadar yani birakiyosun daha cabuk ilerlesin diye. Baska bi konuda okumustum :-) bu sitedeki bayanlardan yapanlar olmus sanirim. Ama buzdolabinda ne kadar tutuyolar o kismi bilmiyorum iste ahahahahaa
Aaa çok ilginçmiş olur mu olur. Öğrenmek lazım :)

Belki hamileyimdir diye çok dikkat ettim aslında kendime. Niye böyle oldu anlamadım. Şimdi karnımda sıcak su torbası, ayağımın ucunda elektrikli fan, elimde kocaman kupa karışık bitki çayı geçirmeye çalışıyorum ağrıyı. Parol aldım ama kesmedi sağolsun.
Majezik kullan canım rahim kasılmasıyla ağrı oluşuyor o kasilmayi sağlayan hormonun salınmasını engelliyor majezik

Belki hamileyimdir diye çok dikkat ettim aslında kendime. Niye böyle oldu anlamadım. Şimdi karnımda sıcak su torbası, ayağımın ucunda elektrikli fan, elimde kocaman kupa karışık bitki çayı geçirmeye çalışıyorum ağrıyı. Parol aldım ama kesmedi sağolsun.
Bide ağrı başlamadan önce ağrı kesici almalıymışsın aldığında hormonun salgılanmasını baskiliyor başladıktan sonra aldığında o hormon vücudunda sifirlanana kadar agrım devam eder demişti doktor benim agrım çok fazla oluyor adet dönemi düzenli kullanıyorum majezigi doktor önerdi adet ağrısı icin

O ne ya bana da anlatın hız lazım bana da :KK9:
Valla sekerim :) Kadinlar klubun de oyle bir sayfa var. Ve butun yorumlari hatim ettim sahsen:)) deneyip basarili olan da var olmayan da bir nevi kendi asilamasini yapiyor insanlar :)) ben hic buz dolabin da saklaniyor diye bir yaziya denk gelmedim yeni duyuyorum .bir çılgınlık yapıp Gidip su fuze klikli tomografi siringasi alip istasyona direk gonderesim gelmiyor degil bizim askerlerin hizi dusuk :)( yapimi da şöyle esinle beraber oluyosun adama destek oluyosun:KK73: o temiz bir kaba artik her neyese bosaliyor sen hemen siringanin icine cekiyosun bekletmiyorsun.siringa oyle dolu dolu olmayacak yani Hava boslugu olucak bir siringa lazim ki o havanin basinciyla yavrular uzagaaaa firlatilabilsin. Bacaklari Yukari destekleyip siringayi iceride duvarlara yapistirmadan basacaksin tek bir hamlede testige, onu acik olucak ki bastiginda geri tepmesinmiş. İslem bitince Oyle bacaklar havaya desteklenmis sekilde kalabildigin kadar kalip. Yataktan cikmaycakmissin. :KK70:

kızlar adetim bitsin soğan suyuna başlıcam doktor bir sıkıntı yok dedi enfeksiyon var ilaç kullandım ama en iyisi alternatif tıp daha önce yapmıştım şimdi de bebek için yapıcam:anneadayı:belki hamile kalırım

Valla sekerim :) Kadinlar klubun de oyle bir sayfa var. Ve butun yorumlari hatim ettim sahsen:)) deneyip basarili olan da var olmayan da bir nevi kendi asilamasini yapiyor insanlar :)) ben hic buz dolabin da saklaniyor diye bir yaziya denk gelmedim yeni duyuyorum .bir çılgınlık yapıp Gidip su fuze klikli tomografi siringasi alip istasyona direk gonderesim gelmiyor degil bizim askerlerin hizi dusuk :)( yapimi da şöyle esinle beraber oluyosun adama destek oluyosun:KK73: o temiz bir kaba artik her neyese bosaliyor sen hemen siringanin icine cekiyosun bekletmiyorsun.siringa oyle dolu dolu olmayacak yani Hava boslugu olucak bir siringa lazim ki o havanin basinciyla yavrular uzagaaaa firlatilabilsin. Bacaklari Yukari destekleyip siringayi iceride duvarlara yapistirmadan basacaksin tek bir hamlede testige, onu acik olucak ki bastiginda geri tepmesinmiş. İslem bitince Oyle bacaklar havaya desteklenmis sekilde kalabildigin kadar kalip. Yataktan cikmaycakmissin. :KK70:
Wuhuuuu:rolleyes:

Yıkıldım lekem geldi eşiminde benşmde moralimiz çok bozuk bu ay çok umutlanmıştım
Valla bende çok umutlanmıştım bu ay. Belirtiler çok olunca. Baktım eşimin morali benim moralim bozulduğu için bozuluyor. Bende üzülmemiş rolü yapıyorum ne yapayım. Böyle üzülmüyor en azından. :KK43:

Back
X