- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 43
- 31
Amin inşallah olabilir bak sülalede var ağzın bal yesin sanada nasip etsin çifter çifter :)tamam canım okurum sağolasın hamile kalasın ikiz duğurasın adet olmayasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah olabilir bak sülalede var ağzın bal yesin sanada nasip etsin çifter çifter :)tamam canım okurum sağolasın hamile kalasın ikiz duğurasın adet olmayasın :)
Ben ilişkiden üç gün sonra normal test yaptım bana ne diyosun![]()

Canimmm seninde mi kasiklarin agriyo bana belirtilerini soylermisin benimde 3 gun gecti adetim. Ama agrim cok bide sirtim belimde cok agriyor. Korkumdan test yapamiyorummmmEvet canım iki farklı marka hemen saniyeler içinde silik çıktı. Kasık ağrısından ölücem
inş canım olsunda kucağıma alayım yeter bana.allah sanada nasip etsin bir prens bir prenses.:)iyi iyi belirsin :)
ay bebiştendir inşallah razıyız ağrılara kramplara
Sonra vida yaptım yine negatif sonra kan verdim yine negatif elimde bı tane kaldihelal olsun diyorum![]()
İnşAllah canımmmminşallah vardır kuzum haber ver mutlaka

Amin inşallah olabilir bak sülalede var ağzın bal yesin sanada nasip etsin çifter çifter :)
Sonra vida yaptım yine negatif sonra kan verdim yine negatif elimde bı tane kaldi![]()
inş canım olsunda kucağıma alayım yeter bana.allah sanada nasip etsin bir prens bir prenses.:)
Canimmm seninde mi kasiklarin agriyo bana belirtilerini soylermisin benimde 3 gun gecti adetim. Ama agrim cok bide sirtim belimde cok agriyor. Korkumdan test yapamiyorummmm
Canimmm seninde mi kasiklarin agriyo bana belirtilerini soylermisin benimde 3 gun gecti adetim. Ama agrim cok bide sirtim belimde cok agriyor. Korkumdan test yapamiyorummmm
Baby benim aklımda zati o ama bu ay yapmayacam niye dersen bence o ovulasyon testi kullanıldığı zaman yapılmalı ben bu ay test kullanmayacağım, öyle bi metodu falan kullanmayı düşünmüyorum bu ayNazzzz aklıma şırıngaaa geliyor bizim askerlere hız kazandirsam mi diye![]()
Testin en koyu olduğu gün yumurtaya çatlatma sinyali gidiyor canım bu da lh İn en tepe yaptığı zaman, sonra yumuş çatlıyor ve lh azalıyorArada bi kaç gün yaparsın her gün yapma israf etme
Bi de ben testten anlamıyorum. Bu testte çatladığını nasıl anlıyoruz. Koyulaştığında yumurtlama oluyor silindiğinde çatlamış mı oluyor, nasıl oluyor. Bi de ben adetin kaçıncı günü başliim yapmaya?
Sperm tahlilini nerede yaptırıyorsunuz kızlarOldum canım. Aynen öyle. Ama üzülmedim. Dobra dobra geliyorum şubat ayı için. Pazartesi ben hormon tahlili yaptırcam perşembe günü de eşim sperm tahlili yaptıracak. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar da moralim yerine gelir :)
Tamm canm güncellerim listeyi benm de 3 Şubat hadi bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum :) :)
Hayırlısı olsun canımmm güncelleyeceğim
Ben de soğan kürüne başlayacam canım bu ay bakalım ilk defa bir kür yapacam hadi hayırlısıkızlar adetim bitsin soğan suyuna başlıcam doktor bir sıkıntı yok dedi enfeksiyon var ilaç kullandım ama en iyisi alternatif tıp daha önce yapmıştım şimdi de bebek için yapıcambelki hamile kalırım
Ayy şuan içim bi tuhaf oldu ya... Valla benm eşim de öyle ya, inşallah Allahımm tez zamanda verir bebişlerimizibu aya kadar hiç takmafım canım ama bu ay doktora git yumurtlama takibi yaptırın belirtiler olur dedim eşime acelesi yok drrdim hep zaman geçtikçe stres yapmaya başladım ondan gizli gizli ağlıyorum dün ona çikolata aldım cebimden çıkardım yolda giderken gözlerini içi parladı noldu dedim gebelik testi vercen sandım dedi üzüldüm çok
Oluyor canım sanırım Spermlere 6 saat mi 12 saat mi yalan olmasın öyle bişe zaman kazandırıyormuş bu yöntemSaçma ama yaa. Dışardan olmaz ki. Diğer türlü olmasının nedeni penisin yolu açması ve vajinayı geçip rahme kadar uzanması. Şırıngayı dibine kadar girdirsen bile rahme kadar ulaşmaz. Baya uzun bi şırınga olmalıayy ahlaksız konuşuyor gibi hissettim kendimi
![]()
Hayırlısı olsun canımmmmBenim bu ayda olmadı arkadaşlar kırmızılar geldi![]()
İlk hamişliğim de aynı senin belirtileri yaşadım canım hatta bu kadar erken tepki veremez dedim kendi kendime inşallah sen de hamişsindir.kızlar iyi akşamlar.bende aranıza yeni katıldım.yumurtlamaya göre bat 13 ocak döngüye göre 16 ocak.biraz kafam karışık o konuda.30da yumurtladım ama bugün sağ kasığımda yanma var ve alt karındada çok var.birde gariptirki rahmim ağrıyor.bunlar sizce belirtimidir yada belirtiyse 6 günde bu belirtiler görülrmü.bugün vücudumu ben bile anlamıyorum.
Ben henüz yumurtlama testi yapıyorum :) haftaya yumurtlarım muhtemelen sonrası iyilik güzellik :)kırdık kırdık :)) kuzum sende durumlar nedir?
Normlde spermin yumurtaya ulaşmak için kat ettiği yol için gereken zaman 10 saat galibaBaby benim aklımda zati o ama bu ay yapmayacam niye dersen bence o ovulasyon testi kullanıldığı zaman yapılmalı ben bu ay test kullanmayacağım, öyle bi metodu falan kullanmayı düşünmüyorum bu ay
Testin en koyu olduğu gün yumurtaya çatlatma sinyali gidiyor canım bu da lh İn en tepe yaptığı zaman, sonra yumuş çatlıyor ve lh azalıyor
Sperm tahlilini nerede yaptırıyorsunuz kızlar
Tamm canm güncellerim listeyi benm de 3 Şubat hadi bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum :) :)
Hayırlısı olsun canımmm güncelleyeceğim
Ben de soğan kürüne başlayacam canım bu ay bakalım ilk defa bir kür yapacam hadi hayırlısı
Ayy şuan içim bi tuhaf oldu ya... Valla benm eşim de öyle ya, inşallah Allahımm tez zamanda verir bebişlerimizi
Oluyor canım sanırım Spermlere 6 saat mi 12 saat mi yalan olmasın öyle bişe zaman kazandırıyormuş bu yöntem
Hayırlısı olsun canımmmm
İlk hamişliğim de aynı senin belirtileri yaşadım canım hatta bu kadar erken tepki veremez dedim kendi kendime inşallah sen de hamişsindir.
Ben henüz yumurtlama testi yapıyorum :) haftaya yumurtlarım muhtemelen sonrası iyilik güzellik :)
Normlde spermin yumurtaya ulaşmak için kat ettiği yol için gereken zaman 10 saat galiba
Sanırım güzel haberler yakın :)Evet canım iki farklı marka hemen saniyeler içinde silik çıktı. Kasık ağrısından ölücem
Ay inşallah babanem ikiz doğurmuş amcamin ikizleri var olur belki benimde :)kız benim kardeşlerim de ikiz :)
bakarsın olur bizde de :)
Ayni seyler bendede var ama cesaret edemiyorum. Evdede test var ama annem ablam esimde dahil hepsi ptesiyi bekle diyor bende zamana kadar olmazsam yaparim cikmazsada direk doktora giderim niye olmadim diye oyle dusunuyorum canim. Adet donemi gibi olsa benimde vucut sicakligim dusuyordu anliyodum cok usuyodum bu ay oyle bi durum yok agri disindaGüzelim benim daha iki gün var adete. Ama son üç gündür kasıklarım ağrıyor. Bugün de sırt ve bel ağrısı başladı. Geçtiğimiz salıdan beri vücut sıcaklığım 37 ye yaklaştı normalde 35 falan olur. Bi de yumurtlama günümden 7 gün sonra gece tansiyonum düştü.