• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya derin parsiyal septum (perde) yada bikornis unikollis (çift rahim) varmış bende onun ayrımı yapılması gerekiyor laparoskopi önerdi septumsa histereskopi yapılacak bunu dusunebilirim kolay bi işlem çift rahim ise rahim birleştirme stransman metroplasti bu cok riskliymis düşünmüyorum 9 aydır hamile kalamıyorum hic bir sorun yok bu hamile kalmama engel değilmiş erken doğum düşük riskim varmış onun için daha araştırma ve koşturma asamasindayim bakalım nasip
Geçmiş olsun umarım çözümü kolay olan ve sonuç alacağın bir süreç Olur. Bir an önce sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Evet cnm hayırlısı olaun benımde gecen ay yumurtam catlamamıstı 21mm olmus cok stres yaptım sanırom oyuzdendı ıns buay hepımız guzel haberler alırıZ
Stres yapmayın demeleri boşuna değil baksana. Bana doktorum tek bir şey yasak, stres diyor :) şu an stres diyeti yapıyorum :)

topiğimizin sessiz hanımları :)
nasılsınız kızlar batlar baya geçmiş bir haber var mı? :KK200:

Son düzenleme:
Kizlar selam bi kac gundur takip ediyorum cok aktif topik masallah. Ben kisaca tanitayim kendimi 5 dusuk yaptim hic kalp atisi alamadim uzun suren arastirma sonunda esim sperm dna hasar tedavisi gordu simdi korunmayi biraktik. Insallah bi daha kaybetmem. Ovu testi yaptim ilk kez. 4 gun once yumurtladim 16 ocakta olmam lazim. Rahim agzi enfeksiyonum var su an akintim var insallah gebeligi engellemez. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Kizlar selam bi kac gundur takip ediyorum cok aktif topik masallah. Ben kisaca tanitayim kendimi 5 dusuk yaptim hic kalp atisi alamadim uzun suren arastirma sonunda esim sperm dna hasar tedavisi gordu simdi korunmayi biraktik. Insallah bi daha kaybetmem. Ovu testi yaptim ilk kez. 4 gun once yumurtladim 16 ocakta olmam lazim. Rahim agzi enfeksiyonum var su an akintim var insallah gebeligi engellemez. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
canım hoş geldin topiğimize :KK200:
Allah bir daha yaşatmasın.
inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Canım çok şey yaşamasın ama tedavi olmuş ve artık yeni başlangıç sanırım sizin için. Umarım güzel haberler alırsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Cuma günü adet oldum ben. Pazartesi gitsem sonuçlar yanlış mı çıkar. 4ncü gün oluyor. Haftasonu oluyor diye 3ncü gün gidemedim.
Sorun olmaz canım adetin bitmeden git son günede birakma 3 ve 5. Gunlerde yapılabiliyor ben 2. Gunu gitmistim o zamanda yapmisti

Cok yasadim ve yiprandim. Insallah 2018 hepimize saglikli hayirli bebisler getirir.
Haklısın hiç kolay değil ama sonuçta tedavi gördüğü için eşin bu kez farklı olması çok büyük olasılık. Belki kaybediyordun ama sonuçta hamile kalma sorunun da yok. Bence yakında güzel haberler alacak ve en önemlisi kalp sesi duyacaksın :)

Canım yumurtlamanın üzerinden 18 gün geçti yani yanlış anlamadım dimi ?
Canim bu ay rahim filmi cekildigi icin yumurtalama takip etmedik doktor akisina birakti yani ama ben bugun yumurtalama olabilecek zamandaki en son iliskiye gore saydim 19 gun falan olmus yani normalde bu kadar adet belirtisiyle coktan olurdum ama inan sonra husrana ugramaktan korkuyorum. Bide en ufak bisey tasisam kaldirsam falan sol kasigim hemen agriyo hissettiriyo kendini

Canim bu ay rahim filmi cekildigi icin yumurtalama takip etmedik doktor akisina birakti yani ama ben bugun yumurtalama olabilecek zamandaki en son iliskiye gore saydim 19 gun falan olmus yani normalde bu kadar adet belirtisiyle coktan olurdum ama inan sonra husrana ugramaktan korkuyorum. Bide en ufak bisey tasisam kaldirsam falan sol kasigim hemen agriyo hissettiriyo kendini
Ayy o bende de oldu. Hep sağ kasığım ağrıyordu. Ama bişey kaldırdığımda sol kasığım ağrıyordu. İnşallah sonu bana benzemez :KK43:

Back
X