• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar havuza girmek zarar vermez dimi yüzmek falan? Dün ovulasyon günümdü. Haftaya havuza gidicez ??=\

Canimmm cokkk tebrik ederim cok mutlu oldum sabirla bekledin guzel sonucu aldin esime diyorum arkadasim hamile kalmis diye hangisi diyor o kadar mutlu oldum ki darisi bizlere insallah :KK200: Hilal coban Hilal coban
Insallah canim benim :) Allah razi olsun hepinizden en kisa zmaanda sizdende bekliyorum zaten :)

Hilal mesajını şimdi gördüm daha doğrusu mesajını önceden gördüm ama bana yazdığını yeni farkettim :) :)
Gittim buna göre yaptım kürü bakalım ne olucak. Biraz geç kalmışım ben bunun başlama günü olduğunu bilmiyordum.
Aslında soğan kürü kistler söküp atıyormuş ama sende niye öyle oldu ki.
Bir de bu kürü tadı çok kötü değil mi ya
Yoo valla ben cignemeden hemen yutuyodum bi kasigi dolduruyodum :) uzerinede su iciyodum az bisey. Sogan suyunu bende bilmiyorum ya uzerine klomene basladim ben oda kist yapiyor ondanda olabilir :-)

Bugun yaptım bu kürü bakalım ne olacak aslında soğan kürü yle yapmayın diye bazı yorumlar var ama napalım yapıyım gitsin dedim Ayyyy tadı çok kötüüüü
Başlarda kötü geliyor ama sonra alışıyorsun. Aklında olsun kistten dolayı ara kanaman ya da lekelenmelerin olabilir. Ama korkma devam et küre yarım bırakma.

Yoo valla ben cignemeden hemen yutuyodum bi kasigi dolduruyodum :) uzerinede su iciyodum az bisey. Sogan suyunu bende bilmiyorum ya uzerine klomene basladim ben oda kist yapiyor ondanda olabilir :-)
Soğan kürü yapmaz canım ama klomen yapıyor diye çok duydum.

Kızlar ovulasyon testi yapıp çift çizgiyi yakalayıp ilişki olmasına rağmen hamile kalmama ihtimali var mı.? Hamile kalanlar var mı? :KK64:
Benim bu ay cift cizgi oldu iliskide oldu ama adet olacagim yarin olmadi yani.yani cift cizgiyle bitmiyor catlama olmasi ve allahin ol demesi lazim anladigim

Haa sen hemen üstüne klomen e mi başladın işte ondan sonra havuç yapmak gerekiyormuş çatlasın diye :) :) hahaha şua n Kürtler arsştıyorum da..
Bu arada soğan kürüyle bu ballı tarçınlı bir arada bir zararı olur mu acaba

Ust uste bir kac kisiye cvp yazdigin icin cevaplayi bulamadim ondan sanirim.benimki hep once kahverengi.ile gelir catlamami olmuyor anlamadim ki ovu testleri onemini yitirdi:KK43:
Canım yapışkan bir akıntı geliyor mu Çatlama akıntısı oluyor ya

Başlarda kötü geliyor ama sonra alışıyorsun. Aklında olsun kistten dolayı ara kanaman ya da lekelenmelerin olabilir. Ama korkma devam et küre yarım bırakma.
Tamm ya bu ay kür ayı olacak sanırım.. Kistim var ya bişe yapar mı bu kür acaba :)
Valla iyi cesaretli hissediyorum şuan kendimi normalde acayip korkarım bu kür olaylarından.bu ay ayrı bi cesaret geldi :D

Haa sen hemen üstüne klomen e mi başladın işte ondan sonra havuç yapmak gerekiyormuş çatlasın diye :) :) hahaha şua n Kürtler arsştıyorum da..
Bu arada soğan kürüyle bu ballı tarçınlı bir arada bir zararı olur mu acaba
Onu bilmiyorum inan canim netten bak bi saracoglunun sitesine falan orda yazan cok oluyor

Back
X