• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bemde de ayni durum var. 2 doktor bunun icin estriol vajinal krem onerdi. Kesinlikle engel degil gebelige dedi ikisi de ve birbirinden habersiz ayri illerdeki 2 doktora sordum. Bir de preseed diye jel duydum onu sordum ama onu onermediler kizlar. Estriol onerdiler. Orada olmasi gereken bir seymis zaten vucutta kendiliginden varmis vajinada o. Hic bi zarari yokmus
İsim vererek eczaneden alabiliyoruz muyuz canım ? Kayganlaştırıcı işi de yattı benim spermleri yavaşlatır yazıyor üzerinde. Doktorum bişey olmaz demişti. Anlamadım.

İşte ovulasyon testi yapmıyorum, cok düzenli ilişkiye giriyoruzz adete kadar hep devam da ediyoruz . Onu yapsam daha da stres olurum diye düşünüyorum. Adetim hep düzenliydi cocuk calısmasına başlayınca düzensizleşti , 2. Ayımız bu ay .
Biz de düzenli ilişkiye giriyoruz ama sırf adetim geçti mi gebelik oluştu mu test yapsam çıkar mı sorularına cevap verebilmek için yapıyorum ben. Bi de Ateş takibi de yapıyorum ben. Doğru söylüyorsun hiç bişey yapmayıp akışına bırakmak daha iyi. Ama bu seferde adet günü başlıyorsun strese girmeye. Acaba acaba diye. Test yapıp negatifi görünce bile umut kalıyor hala içinde acaba geç mi yumurtladım ondan mı çıkmadı diye vs vs. Ben iki yolu da denedim takip halinde olmak daha iyi benim için :)

11inde ve 21inde yumurta aki gibi akinti geldi 13unde lekelenme olmustu bat 20 ocak hala olamadim
13ü'dür o zaman büyük ihtimalle. Öyle olsa 27sinde olurdun. Ama 21'indeyse bat 4 şubat olur. 13ünde yumurtlasaydın muhakkak çıkardı şimdiye. 21'i olsa da adetine çok var çıkmaz. Karışık durum valla :)

İsim vererek eczaneden alabiliyoruz muyuz canım ? Kayganlaştırıcı işi de yattı benim spermleri yavaşlatır yazıyor üzerinde. Doktorum bişey olmaz demişti. Anlamadım.
Evet 30 40 tl civari. Recetesiz de satiliyor canim. Vajinal kuruluk icin de kullaniliyor. Kayganlastirici amacli da. Ben vajinismusu yenme asamalarinda da kullanmistim

Selam,

Bende bat günümü beklemekteyim. Günler geçmek bilmiyo kızlar. Sizde de öyle mi?

Evet 30 40 tl civari. Recetesiz de satiliyor canim. Vajinal kuruluk icin de kullaniliyor. Kayganlastirici amacli da. Ben vajinismusu yenme asamalarinda da kullanmistim
Alayım ben o zaman onu. Böyle ağrılı olmasındansa veririm ne olacak. Çok sağol canım. Allah razı olsun.

Biz de düzenli ilişkiye giriyoruz ama sırf adetim geçti mi gebelik oluştu mu test yapsam çıkar mı sorularına cevap verebilmek için yapıyorum ben. Bi de Ateş takibi de yapıyorum ben. Doğru söylüyorsun hiç bişey yapmayıp akışına bırakmak daha iyi. Ama bu seferde adet günü başlıyorsun strese girmeye. Acaba acaba diye. Test yapıp negatifi görünce bile umut kalıyor hala içinde acaba geç mi yumurtladım ondan mı çıkmadı diye vs vs. Ben iki yolu da denedim takip halinde olmak daha iyi benim için :)

Evet haklısın test yapıp negatif olunca da umut kalıyo geç döllenme mi oldu diye sorular başlıyor, her insanın yapısı da farklı ben ovulasyon testi yapsam hem ben stres yaparım , hem eşim de gerek yok der eminim .biraz ondan da kaynaklı, kafana takma diyo . internetten flan satın almam lazım . Olcaksa rahata bırakalım olur dedik. Ama şu 7 gün stresli oluyor dogru diyorsun yani sadece bunun için bile alınır . Benm geçen hafta ypgun beyaz akıntım vardı sonra kuruluk oldu tam bi hafta sonra şimdi de yogun beyaz akıntı var . Karın agrısı bel agrısı göğüste şişlik hiç bişi yok , his gitti .

Canim ya benimde bu ay çok erken başladı o ağrı en erken oda yılda bir 27 günde bir adet olurum 21. Günde basladi galiba erken adet olacağım bugün 24. Günüm kasıkta batmalarım var adet öncesinin aynı erken oluruz belki oda iyi önümüze çabuk bakarız geç olmasından iyidir diyorum kendime
Ben cok duzenli oluyorum ama ilk baslarda kasikda agri cok vardi ayaklarim donuyordu biraz umitlendim sonra adet agrisina cevirdi ayaklarim vucudum isinmaya basladi giibi geldi morelim azcik bozuldu keske olsak da hemen doktora gitsem hamile kalcam diye isten ciktim issizlik maasi aliyorum oda bitcek cocuk uok

Canım ben hamile kaldığım adet günüm geldiğinde aynı adet Belirtilerini yaşadım hatta korktum hep gittim gittim baktım akıntım geldi sadece. Belli olmaz.
Canim ovulasyon dan sonra bu ay hic bitmedi kasik agrim 7 gun kala sag kasik agrim resmen bacagima vurdu yattim ama sonra sanki adet agrisna cevirdi ayaklarim usuyordu gecti ellerim bile suan ates gibi moreli bozuluyor insanin gunu yaklastikca insallah senin dedigin olur bu ay yuzum guler.

22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?

Back
X