- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 şubat canım. Daha 8 gün var. Negatifte bende çok silik gördüm diğer türlü görünmüyor bişey defalarca baktım.
Inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)Aynen canım
Öyle yapıcam yarın doktoruma gidip progesteron sonucumu göstercem. Şüphelenirse de kan alır heralde. Orda çıkar. Sağol kuzum iyi dileklerin için![]()
9 şubat canım. Daha 8 gün var. Negatifte bende çok silik gördüm diğer türlü görünmüyor bişey defalarca baktım.
Diğer aylardan farklı olarak aşırı akıntım var kremsi. Doktor çatala çıkınca çok akıntın var dedi hatta farketti. Bi de kabızlık var afedersiniz. Onun dışında bişey yok
Kizlar gogus uclarinda koyulasma ve damarlarin belirginlesmesi herkeste oluyor mu? Yeni hamisler bi cevaplayabilir misiniz ?
Bu şekilde hafif var gibi. Bi kaç gün sonra tekrarliim bakim. sağol canım uğraştın benim için
Yaa benim telefon 5s en yüksek hali bile düşük çoğu telefona göre
Bu şekilde hafif var gibi. Bi kaç gün sonra tekrarliim bakim. sağol canım uğraştın benim için![]()
Ayy inşallah canlarım yaa ağzınızdan bal damlıyor:)Kendimden şüphe etmiştim bi an bi tarafimdan çizgi uyduruyormuşum gibi gelmişti şuan iyi hissettim@Efulimm41
yvz13
Kendimden şüphe etmiştim bi an bi tarafimdan çizgi uyduruyormuşum gibi gelmişti şuan iyi hissettim@Efulimm41
yvz13
Sanki ben hayali bi cizgi gorüyorum.iki gün sonra yine yap.ins bebisin seninledir canim.Hiç bişey yok kuzum yaa. Baktım tekrar tekrar.
Eki Görüntüle 2104653
ay susamcık orda olsun da ben her türlü uğraşırım :)

Hımm düşükte bende göremedim canım ama açınca çok çok az bi çizgi görüyorum negatiftede normaldedeYaa benim telefon 5s en yüksek hali bile düşük çoğu telefona göre![]()
Valla dediğim oldu. Ben hariç herkes görüyorSanki ben hayali bi cizgi gorüyorum.iki gün sonra yine yap.ins bebisin seninledir canim.