• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 buradaki WbC değeri nedir biliyor musun canım ? Ne anlama geldiğini

Eklentiler

• 441BDFBE-7A50-4CC2-AEC6-EEFA8434A466.webp
    441BDFBE-7A50-4CC2-AEC6-EEFA8434A466.webp
    9 KB · Görüntüleme: 51
@Umudumbitmedi_ A Anneoluyorumbennnn @cocugumm hayırlı olsun kızlar Allah kucağıniza almayı nasip etsin bizlere de dua edin
İnşallah tez zamanda sen ve senin gibi isteyen herkese evlat verir Allah ım ümidinizi kaybetmeyin ben hiç ümidim yokken hatta sigaraya geri dönmüşken ve hatta betahcg de baktırmışken günler sonra hamile olduğumu öğrendim Allah ol deyince oluyor siz duanızı eksik etmeyin. Bir de dr her ne kadar yaptığım için kızsa da ben hamile kaldığım ay incir kürü yapmıştım çatlama akıntım çoook yoğun gelmişti tabi iki aydır klomende kullanıyordum günde bir. Önce Allah ın izni tabi ama incir kürü etkili oldu diyorum ben. Ama dr yanlış bir uygulama diyor onu da söyliyim

kan vermedim canım bugün öğrendim zaten
bi gaza geldim gidip test aldım çıktı :)
dün de test yapmıştım negatifti üstelik
Senin bat ne zamandı canim yazmışsan kusuruma bakma karışıyor mesajlar birbirine:/
Birde ne zamandır istiyorsun ? Bu benim 3. Ayim ama sanki şimdiden yıprandım gibi hissediyorum:(

Kızlar ben de ikinci çizgiyi hiç bi zaman görememişlerdenim :) 9 buçuk aydır uğraş uğraş olmuyor. Adetim başladı yeni bat tahminen 8 Mart (belli de olmuyor 27 ile 35 gün arasındaki kafasına estiği gibi gidip geliyor. ) Beni de bat için listeye ekler misin naz :)

Kızlar ben de ikinci çizgiyi hiç bi zaman görememişlerdenim :) 9 buçuk aydır uğraş uğraş olmuyor. Adetim başladı yeni bat tahminen 8 Mart (belli de olmuyor 27 ile 35 gün arasındaki kafasına estiği gibi gidip geliyor. ) Beni de bat için listeye ekler misin naz :)
Bende ayni canım sadece ovulasyon da çift çizgi gördüm :)

Aminnn aklımdan çıkarayım diyorum çıkmıyor bir türlü
Aynı benim de öyle aylardır düşünmeden duramıyorum ama maalesef herşey olacağına varıyor nasipten öte tek yaprak düşmezmiş ben de bu aralar kendime hep diyorum benim çok istememle olacak iş değil bu diyorum benim nasibim vaktime esir .. belki de biz kafada kurduğumuz için biz çok taktığımız için de ters tepiyordur bilmiyorum

Aynı benim de öyle aylardır düşünmeden duramıyorum ama maalesef herşey olacağına varıyor nasipten öte tek yaprak düşmezmiş ben de bu aralar kendime hep diyorum benim çok istememle olacak iş değil bu diyorum benim nasibim vaktime esir .. belki de biz kafada kurduğumuz için biz çok taktığımız için de ters tepiyordur bilmiyorum
Galiba dediğin gibi ama kafadan nasıl atılır bilmiyorum akşama kadar evde bebek sadece

1 dakika bile sürmüyor canım. bak ben ovü.de tam koyu görmedim en koyuyu yakaladığım günü kabul ettim. ateşte ölçüyordum o da aynı günü işaret edince emin oldum. eşin yüzünü yıkayana kadar yaparsın valla üşenme:) benim kullandığım bi uygulama var orda grafiğe de döküyor indirirsen daha da heveslendirir seni.
Şimdi gördüm biraz geçti oldu canım kusura bakma. Nedir uygulama aynen heveslendirir severim öyle şeyleri :)

naz2018 naz2018 canim belirtileri istemistin yazayim,
Öncelikle benim calismadan sonraki 2 gun sirtim belim asiri agridi yandi resmen hatta burayada yazmistim 1 hafta sonra bobrek agrisi gibi bir agri oldu birde basim cok agriyordu normalde hic basim agrimaz.bunlar disinda bi degisiklik olmadi göğüs hassasiyetide yok mesela akintida yok

Ayy sevinmiştim bende:KK43:
Yanıltıyor canım ya benimki adete 2 3 gun kala koyulaşma falan değil öyle bildiğin pozitif cıktı adet oldum sonra 2 defa aynisi oldu adee yakinda lh dalgalanmalari olabilirmis ama belki seninki baskadir ben kotu bi tecrube yasadim

Back
X