• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aç canim.belki bir bilen vardir.ama bende söyliyim.bende yazin yaptirdim.akinti filan olmadi.kanama da olmadi.
Çoğunda öyleymiş canım. Ama ne bileyim negatif gördüm yaa içimi rahatlatmaya ihtiyacım var sanki düşünmemeye çalışcam. Bi de biz geçen pazartesi taşınamadık bi baktık ki evde tadilat işleri varmış. Bi hafta erteledik bu pazartesi taşıncaz. Eşimde tutturdu temizlik için birini tutalım bebek varsa sıkıntı olmasın diye ama çok para istiyorlar yaa. Ben alışık değilim temizlikçiye falan hep kendim yaptım. annemlerde yardıma gelecek. Sence yavaş yavaş kendim yapsam bişey olur mu. Temizlikçiye mi verelim. Daha yeni bişey olmaz heralde temizlikten. İnşaat temizliği var ama baya kötü durumda ev. Moloz var resmen :)

Amin cnm ıns sen nasılsn
Yaa ben progesteron tahlili smear testi verdim dün akşamında 1-2 damla lekelenmem oldu. Bugün de 1-2 damla oldu.
Bugün acilde lekelenmeden ve progesteron yüksekliğinden şüphelenip kan aldılar negatif çıktı. Hamile gibi hissediyordum ilk defa :( çok üzüldüm

Elimde değil düşünmek istemiyorum ama Ağlıyorum. Gözlerime bile kızıyorum yeter artık diye. Ne yapacağım ben böyle
ağlama kuzum biz yanındayız demekki zamanını bekliyor bebişin :)
umudumuz bitmez ki üzülme sakın

Arkadaşlar bugün adet oldum çooook Üzgünüm çok. Kaç saati ağlıyorum kendimi tutumiyorum. Drlirecrm resmen
Ağlama canım yaa. Ben dün yerleşme kanamasını görünce sevinçten nasıl ağlamışsam bugün negatifi görünce ağlayacak gözyaşı kalmamış. Kendimi yıprattım boş yere. Ağlama üzülme rabbimin vardır güzel planları. Belki şimdi olsa hayırlı olmayacak ya da düşük olacak ya da kimyasal olacak. Nerde hayır var bilemeyiz. Öyle düşün.

Yaa ben progesteron tahlili smear testi verdim dün akşamında 1-2 damla lekelenmem oldu. Bugün de 1-2 damla oldu.
Bugün acilde lekelenmeden ve progesteron yüksekliğinden şüphelenip kan aldılar negatif çıktı. Hamile gibi hissediyordum ilk defa :KK43: çok üzüldüm
Idrar yplu enf olma cnm ozamanda kan gelıyo smear nıye verdin

Ağlama canım yaa. Ben dün yerleşme kanamasını görünce sevinçten nasıl ağlamışsam bugün negatifi görünce ağlayacak gözyaşı kalmamış. Kendimi yıprattım boş yere. Ağlama üzülme rabbimin vardır güzel planları. Belki şimdi olsa hayırlı olmayacak ya da düşük olacak ya da kimyasal olacak. Nerde hayır var bilemeyiz. Öyle düşün.
Güzel düşünüyorum yine Ağlıyorum. Sabır diyorum yine ağlıyor um. Gözlerim den durup dururken gözyaşı akıyor

Idrar yplu enf olma cnm ozamanda kan gelıyo smear nıye verdin
Yok canım enfeksiyon yok ama olduğu zamanlarda bendede kan gelmişti 1-2 damla kırmızı renk. Şimdi temiz çok şükür. Yaa ben doktora bişey demedim kapıdan girer girmez ağzımı açmadan geç ultrasona dedi. Geçtim sonra çık çatala dedi çıktım pat diye aldı. Ağrı falan olmadı hiç. Neden aldı onu da bilmiyorum.
Bide önceki akşam ilişki oldu dedim bişey olmaz dedi. Anlamadım.

:-) hepimiz aynıyız demekki canım.
Bende 7 aylık evliyim 1 ay korundum. Benziyoruz yani. Sorun var mıydı sende veya eşinde. Baktırdın mı hiç ?
Bende sorun yok canım eşime baktırmadık. Ama bizim eşimle aramızda sorunlar vardı. 3 yıldır birlikteydik biz eşimle örnek çifttik çok iyi anlaşırdık aynı evin içine girdik başladık birbirmizi yemeye çocuk yapmaya zaman bulamadık yumurtlamaya bir türlü denk gelmedi. Allahtan artık oturdu evliliğimiz 3-4 aydır eski sevgililik dönemine döndük :)deniyoruz bakalım ama ilk kez bu ay ovulasyon kullanıyorum.

Güzel düşünüyorum yine Ağlıyorum. Sabır diyorum yine ağlıyor um. Gözlerim den durup dururken gözyaşı akıyor
O zaman ağla canım. Rahatlayana kadar ağla. İnanmak istemiyor demekki vücudun. Bana da hep ağlama diyorlar ama ben balık burcuyum ağlayarak atıyorum derdimi yoksa içimde birikir. Belki sende öylesindir. Ağlayasın varsa sıkma kendini ağla. Kendini sıkmak da çok kötü baş ağrısı yapıyor ağrı kesiciler bile geçirmiyor o daha fena.

Bende sorun yok canım eşime baktırmadık. Ama bizim eşimle aramızda sorunlar vardı. 3 yıldır birlikteydik biz eşimle örnek çifttik çok iyi anlaşırdık aynı evin içine girdik başladık birbirmizi yemeye çocuk yapmaya zaman bulamadık yumurtlamaya bir türlü denk gelmedi. Allahtan artık oturdu evliliğimiz 3-4 aydır eski sevgililik dönemine döndük :)deniyoruz bakalım ama ilk kez bu ay ovulasyon kullanıyorum.
Olsun canım herşey yolunda olsun da gerisi olur Allah'ın izniyle. İsteksiz sevgisiz olmasındansa az daha geç olsun bişey olmaz. Güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Ama eşine tahlil yaptırmakta geç kalma olur mu. İhmal etmeyin.

Olsun canım herşey yolunda olsun da gerisi olur Allah'ın izniyle. İsteksiz sevgisiz olmasındansa az daha geç olsun bişey olmaz. Güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Ama eşine tahlil yaptırmakta geç kalma olur mu. İhmal etmeyin.
Aynen öyle canım. Allah razı olsun inşallah.. Bu ay yumurtlama takibiyle olmazsa bende başka bir doktora gidicem eşimde gidecek.

Çoğunda öyleymiş canım. Ama ne bileyim negatif gördüm yaa içimi rahatlatmaya ihtiyacım var sanki düşünmemeye çalışcam. Bi de biz geçen pazartesi taşınamadık bi baktık ki evde tadilat işleri varmış. Bi hafta erteledik bu pazartesi taşıncaz. Eşimde tutturdu temizlik için birini tutalım bebek varsa sıkıntı olmasın diye ama çok para istiyorlar yaa. Ben alışık değilim temizlikçiye falan hep kendim yaptım. annemlerde yardıma gelecek. Sence yavaş yavaş kendim yapsam bişey olur mu. Temizlikçiye mi verelim. Daha yeni bişey olmaz heralde temizlikten. İnşaat temizliği var ama baya kötü durumda ev. Moloz var resmen :)
Canim.esin dogru söylüyor.sakin temizligi siz yapmayin.eve girince zaten ufak tefek temizlik bile seni mahvedecek.esyalari yerlestirmesi toz alması.ve bir sürü ayrinti seni zaten yoracak.
Ben evlenirken esimin tuttuğu ev 3 yıllik binaydi ama oturan bekar bi bayan ogretmenmis.sadece salona oturmus diger yerleri temizlememis.camlarin disi insaat kalintisi.neyse esime dedi.bi temizlikci tut.tutmadi.evlendikten sonra gider annemlerle temizleriz heoimiz dedi.benim ailem gelemedi.
3 gunluk gelinken gittik.doguda bi ilce.
Kaynanamin tutar tarafi yok.kayinbabamda sadece su tasidi.esimle ben icinde oldük bittik.ev büyük ama öyle pis ki.surekli kızdim esime.niye temizlikvi tutmadin diye.derken belim tutuldu 1 ay.
Esya da yoktu.kartonlarin ustune dösek serip yattik.anlayacagin yeni gelinligimi bilemedim.
Bu insaattan cikmiş ev lafini duyunca uyuz oluyorum.
Bacim caninin kiymetini bil yapma.
Daha uygun birilerini bulun.bu soğuk kıs gunünde üsütme kendini.temizlik sirketiyle anlasin.onlar bu isin teknigini biliyor.

Kızlar size birşey sorucam. Arkadaşım tıp fakültesinde bir profa gitmiş. O erkeklerinde bir üreme döneminin olduğu 90 günlük bir süreç olduğu ve bu 90 günlük sürecin son 15 günü kuyruklu sperme sahip olduklarını söylemiş. Bunun tespit edilemediği denk geleceğini bunu uzman bir doktorun bilemeyeceğini kadın doğum konusunda ben olmam şart değil ama profa görünün mutlaka gerçekten çok bilgi farkı var demiş duyan oldu mu böyle birşey

Back
X