- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Amin canim.cümlemize..Hayirlisiyla kucagina alirsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim.cümlemize..Hayirlisiyla kucagina alirsin cnm
Ama memleket imden uzaktayım maalesef Hatay'da ablamlar varbilmemmi :)
severim adanayı dört yılımı geçirdim
Canm cok tesekkur ederimEşin ürolojiye gidecek canım. Ne istiyorsa direkt söylesin. Çocuk sahibi olmak istiyoruz bi sıkıntı var mı diye baktırmak için geldim desin. Ama sana tavsiyem bu şekilde deyince temel şeyleri yapıyor. Bi de morfolojiye baksınlar mutlaka dile getirsin çok önemli bu da. Söyleyince doktor bakar. Şimdilerde herkesin bilgisi var ya doktorların çoğu anlatma gereği bile duymuyor. Ben bu tahlili istiyorum diye söylesin. Yok olmaz derse başka doktora gidersiniz.
cok tesekkurlerOnun için erkekler için üroloji mi ne o doktora gitmesi gerek sanırım doktor yapıyor kadın doğum doktorları yapmaz sanırsam
Ay benim ailemde İstanbul'da keşke bende o kadar yakın olsam :) 1 saate yalın sürüyor bizim burdan sizden yarım saat anca sürer karşıda değillerse tabi.Bize uzak Ozanan canım ailem İstanbul’da biz Gebze’deyiz çok bilmiyorum o yüzden oraları
4-5-6 değerlendirilmesi gereken günler canım. 7 de beklenen yumurtlama.
Evet canın Anadolu yakasındalar çok şükür yakınım :) olsun yine izmitte uzak değil :)Ay benim ailemde İstanbul'da keşke bende o kadar yakın olsam :) 1 saate yalın sürüyor bizim burdan sizden yarım saat anca sürer karşıda değillerse tabi.
Bakmışlar canım. %1'di yanlış hatırlamıyorsam o da düşük. Özelde bakıyorlar ama devlette mecbur kalmadıkça bakmıyorlar pek. Maliyeti atttırıyormuş.Morfoloji is derken olaylara yabancıyım canım ben ya .. gönderdiğim testte morfolojisine bakmışlar mı bizimkinde
Aynen canım Nevşehir'e gitseydim daha kötü olacaktı. Buna da şükür :)Evet canın Anadolu yakasındalar çok şükür yakınım :) olsun yine izmitte uzak değil :)
Bakmışlar canım. %1'di yanlış hatırlamıyorsam o da düşük. Özelde bakıyorlar ama devlette mecbur kalmadıkça bakmıyorlar pek. Maliyeti atttırıyormuş.
Rica ederim canım. Sonuçları atarsın buraya yorumlarız yine de doktora tekrar gösterin sonuçları alınca. Bu arada 3 günlük cinsel perhizle yapılıyo. ilişki ya da boşalma olmayacak. Sonuç etkileniyor.Canm cok tesekkur ederim
Bi daha atar mısın canım başka birininkini söylüyor olmiimAz hareketli hızlı hareketli yazmıyor. Morfoloji dediği onlar mi acaba diye tereddüt ettim canım
Bunlardı canımBi daha atar mısın canım başka birininkini söylüyor olmiim
Yokmuş canım yanlış hatırlıyormuşum bakmamışlar. Ama özel hastane gibi sanki ayrıntılı bakılmış aslında ona niye bakmadılarsa.Bunlardı canım
Söylemek gerektiğini bilmiyordum canım ya demek ki bunları dürtmek lazım anlaşıldıYokmuş canım yanlış hatırlıyormuşum bakmamışlar. Ama özel hastane gibi sanki ayrıntılı bakılmış aslında ona niye bakmadılarsa.
Bunu devlette mi yaptırdın pek değerler yok yüzdelik değerler olası lazım morfoloji için sperm sayısı vs harekeli sayısı yavaş hareketli vs pek yokBunlardı canım
Anladım çok teşekkür ederim canım. Biraz zorlanıcam sanırım hiç anlamıyorum ingilizce :)4-5-6 değerlendirilmesi gereken günler canım. 7 de beklenen yumurtlama.
22 de bat. Pembe renk