• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canım insan bilmek istiyor bende gittim herşeye baktı diyorum neden olmuyor olmaması için bir sebep yok diyor herşeyin çok iyi son olarak işte yumurtlaman oluyor mu ona bakalim dedi adet olunca arıcam sen adet oldun mu
Oldum canim adet 3 gun bugun baska doktordan randevu aldim ama gidemedim hastanelik oldum serum filan yedim baya agir geçirdim bu ay hala yatıyorum heray agri oluyor ama bu ay erken geldi fakat öldürdü beni.

Oldum canim adet 3 gun bugun baska doktordan randevu aldim ama gidemedim hastanelik oldum serum filan yedim baya agir geçirdim bu ay hala yatıyorum heray agri oluyor ama bu ay erken geldi fakat öldürdü beni.
Bende daha olamadım bugün 5. Gün ağrı başlayalı bekliyorum bakalım benimde öyle geçecek anlaşılan hic derdimiz bitmiyor ya :((

Bende daha olamadım bugün 5. Gün ağrı başlayalı bekliyorum bakalım benimde öyle geçecek anlaşılan hic derdimiz bitmiyor ya :KK43:(
Canim ben adet olmadan ilac aliyorum doktor demisti agri kesici al diye baslamadan bu ay almadm bebek filan vardir diye insallah seninki hafif gecer test yapmaddin dimi belki hamilelik vardir belli olmaz.

Ayy benimde surekli bisiler alasim gelio icimden gidip bi tulum alayim bari belki olur ahaha canim yaa evet rabbimden istemeyi kesmemek gerekiyor biz umudumuzu kesersek rabbim de alinir
Aynen canim.cok dogru söylüyorsun.sen biseyler al koy.dua et surekli.olur ins.yasin da gencken yap şu işi.hadi bakalım:KK69:

İşte bebişim bak sen de kovasın akreple anlaşamıyorsun aynı benim benim
Gibi. Ben de akrep fobisi var :KK70:Allah da başıma veriyormuş :KK70:
Allah korusun canim.akrep kızları iyi oluyor da akrep erkekleri beter:KK17:
Bence en tatli en uyumlu burclar kova koç terazi ve balık.
Bunlarla cok güzel anlasiyorum.ama en çok koç burcu kızlarini seviyorum.annem koc burcu.sessiz sedasız biri.

Hayırlısı olsun ya bakalım hesap yapmak da doğru değil aslında. :)
Bi doktorlara gideyim şu hormonlar baktırayım
Baktır cnm bn dr kontrolune godonce hamıle kaldm o progestan bana yaradı dıye dusunuyorum hep yumırtladm kalıtelı be cok sukur ttuttu sende gıt aksatma mutlaka

Merhaba kızlar sayfayı hep takip ediyordum ama bugün yeni üye oldum sonunda. Bat ı da şuan öğrendim benimde 5 Şubat inşallah gelmez.. Bende öyleyim migrenim tutuyo çok feci ağrı kesici bile içmiyorum. Her ay büyük heyecanlar hayal kırıklığı Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah ❤

Stres yapmıyorumda acele ediyorum canım ya:) olayımda satımı batımı bileyim sonracıma çalışmaya başlayalım:KK76: sen naptın canım gittinmi doktora Keseyi ne zaman görceksin:nazar:
Allah izin verirse pazartesi gidecem canim.korkular bitmiyor.acaba kalbini duyabilecekmiyim derdi var.

Merhaba kızlar sayfayı hep takip ediyordum ama bugün yeni üye oldum sonunda. Bat ı da şuan öğrendim benimde 5 Şubat inşallah gelmez.. Bende öyleyim migrenim tutuyo çok feci ağrı kesici bile içmiyorum. Her ay büyük heyecanlar hayal kırıklığı Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Hosgeldin canım.Rabbim en kısa zamanda seni beklediğine kavuştursun amin

Canim ben adet olmadan ilac aliyorum doktor demisti agri kesici al diye baslamadan bu ay almadm bebek filan vardir diye insallah seninki hafif gecer test yapmaddin dimi belki hamilelik vardir belli olmaz.
Dün yaptım canım erken gebelik testi çıkmadı birşey aynen banada majezik al diyor ağrın başlayınca ama korunmuyorum ya ondan içemiyorum senin gibi emin olana kadar

Allahın izniyle duyacaksın inşallah canım. Korkma rahat ol. Az kalmış doktorada:) takipteyim seni:nazar:bende peşinden gelicem Allah nasip ederse:dua: hele bi adet olayımda:halay:
Ins duyarim canim.
Sende bian önce adet olursun da ins hemencecik hamile kalırsin.
Ama sana bi tavsiyem var.adet olursan 3.gün git hormonlarina var tsha baktir.hamilelik sürecinde bazi seyler degisebiliyor.ne kadar erken bi sorun varsa ögrenirsen o kadar erken hamile kalirsin.keza ben 2 ay hamile kalamadim korunmadigim halde.baktim ki tsh fırlamiş.o engellemis.ilaca basladim kaldim.
Sende bi baktir canim herseyine.ne olur ne olmaz.vakit kaybetme diye söylüyorum.

hoş geldin benim bat da 5 şubat inşallah gelmez:dua:

Ins duyarim canim.
Sende bian önce adet olursun da ins hemencecik hamile kalırsin.
Ama sana bi tavsiyem var.adet olursan 3.gün git hormonlarina var tsha baktir.hamilelik sürecinde bazi seyler degisebiliyor.ne kadar erken bi sorun varsa ögrenirsen o kadar erken hamile kalirsin.keza ben 2 ay hamile kalamadim korunmadigim halde.baktim ki tsh fırlamiş.o engellemis.ilaca basladim kaldim.
Sende bi baktir canim herseyine.ne olur ne olmaz.vakit kaybetme diye söylüyorum.
Canim bisey sorcam. Biz bayanlarin tam olarak hangi degerlere baktirmamiz gerekiyor? Tsh fsh prolaktin d3vitamini ostrojen progesteron.. baska bildigin var mi? Ya acikcasi bi sorunum varsa erkenden haberim olsun istiyorum ki ona gore harekete geciim. Doktora kalsa bakmadan etmeden dene 3 4 ay falan dedi de. Benm icim icimi yiyor bi sorun var mi bende veya esimde diye... mesela alttan muayene olim dedim bi sorunum var mi baktirim dedim ki varmis polip cikti onu aldirdim cok sukur temiz su an. Baska neleri baktirmam gerekir?

Back
X