• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi bekliyorum :)
Ben var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı :-)
IMG_9759.webp

E Efulimm41 bak canım gerçekten sıvı alımı çizginin rengini etkiliyor bak benimkilere 6 gün kala 5 gün kaladan daha koyu görünüyor
ama bak bugünkü testime bide

Eklentiler

• 88685F4D-A8F6-4DCE-B2D1-A439FEDE7F88.webp
    88685F4D-A8F6-4DCE-B2D1-A439FEDE7F88.webp
    9 KB · Görüntüleme: 73
  • 521C897C-CF39-47C5-8474-B88ACFC5FB34.webp
    521C897C-CF39-47C5-8474-B88ACFC5FB34.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar hamisleri tebrik ederim iki gün yoktum sayınız artıyor gibi hadi hayırlısı inşallah bende ilaçsız yumurta takibine başladım bu ay yumurtlama normal mi ona bakacak mis doktorum değilse ilacli yumurta takibi normalse aşılama yapilacak artik insallah gerek kalmadan gelir bakalim :))
İnşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım . yumurta takibini özelde mi yaptırıyorsun canım

sen de benim gibiymişsin :)
kan vermedim kuzum idrar testlerimin koyulaşmasını takip ettim gayet iyiler bat yarın
ilkel yöntem yani :)

Toptancı gibi test alıyorum netten:)) zevkli oluyor habire test yapmak.sürekli bi merak heyecan:))
Sağlıkla tamamına erdirsin rabbim:dua: :nazar: darısı başımıza olsun:dua:

E Efulimm41 bak canım gerçekten sıvı alımı çizginin rengini etkiliyor bak benimkilere 6 gün kala 5 gün kaladan daha koyu görünüyor
ama bak bugünkü testime bide
Evet canım çok belirgin sende. Ben gidip gelip meyve yedim bugün bide. Normal yani. Şaşırmadım :)

Back
X